Popularni sastojci za negu kože: ulje konoplje i vitamin E

Efikasnost organske kozmetike ogleda se u adekvatnoj kombinaciji sastojaka, koje stručnjaci iz laboratorija pažljivo biraju i ekstraktuju na odgovarajući način. Postupkom spajanja eteričnih ulja, cvetne vode i presovanih ulja kreiraju se efikasni i prijatni organski proizvodi za negu. Među sastojcima koji postaju sve popularniji u ovoj vrsti kozmetike, izdvaja se ulje industrijske konoplje, koje se često kombinuje sa vitaminom E.

Ulje konoplje i vitamin E

Ulje industrijske konoplje je poznato po svojim regenerativnim i negujućim svojstvima, koji su pronašli svoj put do makeup proizvoda, ali i do proizvoda za negu kože. Ovo ulje se dobija iz semena konoplje i bogato je Omega 3 i 6 masnim kiselinama.

 

Vitamin E je jedan on čestih sastojaka kozmetičkih proizvoda za lice. On deluje regenerativno i protiv bora, neutrališe slobodne radikale i tako štiti kožu. Čest je sastojak krema, seruma i ulja za lice.

Noćno ulje za lice

Noćno ulje za lice, baš kao i svako ulje za lice doprinosi zdravijem izgledu kože, bilo da sprečava gubitak vlage, pravi zaštitnu barijeru, hrani, neguje, smanjuje nastanak bora ili eliminiše podočnjake. Ne zaboravi, da ulja za lice imaju najbolje dejstvo kada se koriste u kombinaciji sa kremama i serumima koji su bazirani na istom sastojku.

Noćno ulje za lice obogaćeno uljem konoplje i vitaminom E

U jednoj od nama najdražih kozmetičkih sertifikovanih organskih linija na tržištu – Garnier BIO uskoro će se pronaći i noćno ulje za lice koje sadrži industrijsko ulje konoplje i vitamin E, a uz njega će biti dostupna i regenerišuća krema sa višestrukim blagotvornim efektom na kožu, koja sadrži ova dva dragocena sastojka.

 

Ne sumnjamo da će ovi proizvodi ispuniti očekivanja potrošača, obzirom da će biti deo sertifikovane organske kozmetičke linije, koja se može pohvaliti ECCOCERT GREENLIFE sertifikatom, ali i mnogim vrednostima koje mogu biti uzor svima. Formule ovih proizvoda su veganske, ne sadrže sastojke životinjskog porekla, nisu testirane na životinjama, a i svi ključni sastojci proizvoda su organski proizvedeni i potiču iz obnovljivih izvora.

Garnier BIO Hemp proizvodi

Ulje konoplje za Garnier BIO proizvode se dobija iz industrijske konoplje koja se uzgaja u Evropi i ekstraktuje na način da se dobije najčistiji ekstrakt bogat Omega 3 i 6 kiselinama. Zanimljivo je što je ovo noćno ulje pogodno i za osetljivu kožu, ali i to što je kreirano za umornu kožu izloženu fizičkom stresu kome smo svi danas izloženi, usled nedostatka sna, vremenskih uslova i drugih opštepoznatih činjenica.

Garnier BIO Hemp noćno ulje ublažava naznake stresa na koži, umiruje je i hrani, ali i popunjava sitne bore.

Garnier BIO Hemp gel regenerišuća krema će smiriti, nahraniti kožu i popuniti sitne bore i biće sjajna u kombinaciji sa noćnim uljem za lice, jer je kreirana na istoj bazi sastojaka kao i ulje.

Da li ćeš i ti isprobati neke od proizvoda koji su obogaćeni ovim popularnim sastojcima za negu kože? Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Organski kozmetički proizvodi: koja je njihova prednost?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier BIO Lavandin Anti-Age Day Cream

  Poručite odmah
 • Garnier Bio Repairing Hemp Multi Repair Gel Cream

  Poručite odmah
 • Garnier BIO Lavandin Anti-Age Eye Care

  Poručite odmah
 • Garnier BIO Lavandin Smooth And Glow Facial Oil

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, osetljiva koža, čišćenje lica, zima, krema za lice, nega lica, Garnier, nega kože, Garnier BIO, hidriranje kože, suva koža, organska kozmetika

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi za čišćenje lica koje moraš isprobati

Ovo je tajna čistog i blistavog lica koju ćeš obožavati, zaboravi na jutarnja umivanja toplom vodom tajna je u ovim proizvodima...