Porodična krema: hidrira, umiruje i štiti osetljivu kožu

Porodična krema: hidrira, umiruje i štiti osetljivu kožu

Danas je, čini nam se više nego ikada važno da vodimo računa o sebi i najbližima, vratimo se pravim vrednostima i čuvamo i negujemo članove porodice. Toga su postali svesni i veliki brendovi, pa kreiraju univerzalne proizvode, pogodne za sve. Ovo ne umanjuje njihovu efikasnost, već naprotiv omogućava negu beba, dece i odraslih pomoću samo jedne porodične kreme, formilisane tako da odgovara baš svima.

Hidratacija lica

Univerzalni proizvodi za hidrataciju lica su posebno važni za one članove porodice koji imaju osetljivu kožu, ali i za ostale tipove kože u ovom periodu nošenja zaštitnih maski.

Bez obzira o kakvom tipu kože se radi, svaki od njih zahteva hidrataciju, a nega osetljive kože intenzivnu hidrataciju i upotrebu nekomedogenih i hipoalergenih proizvoda koji umiruju reakcije i osećaj iritacije na koži. Najbolje je da takve kreme budu nežne prema koži i da ujedno imaju visoko tolerantnu formulu sa snažnim aktivnim sastojcima za hidrataciju.

Porodična krema: hidrira, umiruje i štiti osetljivu kožu

Šta se podrazumeva pod visoko tolerantnom formulom krema?

Znamo da ne znači mnogo kada pročitaš da je neka krema visoko tolerantne formule. Svi znamo da je smisao toga pozitivan, ali ne znamo šta to tačno predstavlja. Zato sada raščlanjujemo značenje ovog pojma - Visoko tolerantna formula označava formulu kreme koja je formulisana pod medicinskim nadzorom i koja je dermatološko-pedijatrijski ispitana, koja je nekomedogena i hipoalergena.

Poželjni sastojci kreme za osetljivu kožu

Neki od snažnih aktvinih sastojaka za hidrataciju kože koje je poželjno da sadrži svaka krema, pa i porodična krema, jesu glicerin, vitamin E i bademovo ulje. Zašto baš oni?

Porodična krema: hidrira, umiruje i štiti osetljivu kožu

Glicerin je poznat po svojim hidrirajućim svojstvima. Njegova sposobnost da zadrži prirodnu vlagu kože dovela je do toga da se glicerin koristi u kremama za negu kože lica. On hidrira kožu i vraća joj elastičnost i ima obnavljajuće dejstvo na spoljni zaštitni sloj kože.

Vitamin E je biološki antioksidans koji dokazano smanjuje šansu za pojavu crvenila kože.

Bademovo ulje je najpoznatije po svojim protivupalnim svojstvima, smiruje kožu i osećaj iritacije i zatezanja.

Isprobaj Mixa porodičnu kremu za osetljivu kožu

Ova krema dolazi u nežnoj visoko tolerantnoj formuli sa snažnim aktivnim sastojcima za hidrataciju, koji će hidrirati, umiriti i zaštititi od isušivanja kožu cele porodice. Koristi se za negu lica i područja oko očiju i obezbeđuje 24-časovnu hidrataciju svima, počev od dece i beba, pa sve do odraslih žena i muškaraca. Mixa krema za sve članove porodice sadrži 10% bademovog ulja, glicerina i vitamina E i ima prijatnu brzoupijajuću nelepljivu teksturu.

Porodična krema hidrira, umiruje i štiti osetljivu kožu

Delovanje kreme kod osetljive kože svih članova porodice

Bebe i deca često imaju suvu i reaktivnu kožu. Takav tip kože je preosetljiv i simptomi ovog tipa osetljive kože se pojavljuju tek nakon korišćenja nekog kozmetičkog proizvoda. Zato je ova Mixa porodična krema visoko tolerantne formule namenjena njima. Bebi će sigurno prijati i njena brzoupijajuća tekstura koja se ne lepi, a njena koža će biti hidrirana i zaštićena od suvoće.

Kod žena će delovati na suvu kožu koja zateže, ali i na ona osetljiva područja kože, sklona crvenilu.

Muškarci često imaju iritiranu kožu nakon brijanja i osećaj gorenja lica nakon upotrebe žileta, koji je propraćen crvenilom. Čak i njima je namenjena ova krema koja će im hidrirati i umiriti kožu nakon brijanja.

Porodična krema: hidrira, umiruje i štiti osetljivu kožu

Kako do ove univerzalne porodične kreme?

Kremu veoma jednostavno možeš poručiti klikom na sliku proizvoda ispod teksta i sama se uveriti u njenu efikasnost. Sigurni smo da će ti se dopasti i njena pristupačna cena.

Pročitaj još: Anti-age dnevna krema: kada je vreme za nju?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Mixa Sensitive Skin Expert The Face Cream Of Sensitiv Skin

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, zaštita kože, osetljiva koža, zima, krema za lice, nega lica, Mixa, nega kože, kozmetika za bebe

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš svoju kožu tokom zime?

Većina ljudi zimi izbegava da na svoju kožu nanosi kreme sa saštitinim faktorom tokom hladnih dana, ali verujte nam na reč, radite pogrešnu stvar...