Pravi značaj seruma za lice

Razbijanje mita

Kad čujemo „serum za lice“, često nam je prva asocijacija – starenje kože. Nešto što bi „trebalo da počemo da koristimo“, nešto za šta „dođe vreme“. Deluje kao da do skora uopšte nismo morali toliko da se bavimo negom lica, a sad odjednom isprobavamo niz proizvoda da bismo našli onaj pravi, čitamo sitne sastojke na kremama, informišemo se o njihovoj nameni, učimo nove reči koje ranije nismo ni izgovarali, poput „hijauronska kiselina“, „retinol“, „fibroksil“... I pitamo se da li će nam sve to zaista pomoći, ili da se jednostavno bacimo na hijauronske filere, odnosno injekcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Nega na vreme

Važno je poštovati savete vezane za negu kože lica koje slušamo celog života. Da, redovna nega pomaže, a na izgled kože zaista utiču mnogi faktori: kako se hranimo, koliko tečnosti unosimo, da li se bavimo fizičkom aktivnošću, koliko masti trošimo, kako reagujemo na stres... Ipak, na većinu stvari jednostavno ne možemo da utičemo – ne možemo prekidati svaku stresnu situaciju i govoriti „izvinjavam se, ali ovo ne ide u prilog mojoj koži lica“. Neke stvari svakako možemo kontrolisati, od unosa tečnosti, preko korišćenja zaštitnih faktora, pa sve do načina na koji čistimo lice.

Dakle, naravno da treba svesno raditi u prilog svojoj koži, ali nemojte se nervirati ako ste među onima koji su ipak malo manje razmišljali o tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Serum priskače u pomoć

Istina je da s početkom upotrebe seruma pružate svojoj koži tretman koji nikada ranije nije imala.  Dajete joj nešto sigurno, nešto konkretno što daje vidljive rezultate i očigledno je menja na bolje. Žene koje su probale naš Revitalift Filler serum govorile su o znacima promene već posle prvog korišćenja. Osetile su da je njihova koža zategnutija, elastičnija i svežija.

Nakon dve nedelje upotrebe, počinju da se primećuju još konkretnija poboljšanja na koži. Jedna od osnovnih zabluda vezanih za serume, kreme i uopšte, anti-age tretmane je da su glavna tema bore. Postoje mnogi znakovi starenja koji im prethode i koji ih prate. Postoje i mnogi uzroci čijim rešavanjem pomažemo i doprinosimo znatnom ublažavanju ili eliminisanju bora.

Još jedna dobra vest je da Revitalift Filler serum pomaže, obnavlja i vraća volumen, bilo da je vaša koža vremenom postala suvlja ili masnija. Žene svih tipova kože zapaziće promenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Promena koja se vidi

Sigurno ste primetili ovo tokom korišćenja nekih proizvoda: počnete da ih koristite, primetite rezultate i zadovoljni ste, ali posle nekog vremena, proizvod kao da je dostigao maksimum učinka. Možete ga uporno koristiti iz navike, ili zbog toga što se i dalje nadate da ćete ipak videti još neku promenu, ali stoji činjenica da je jednostavno postalo svejedno. Upadate u začarani krug: gubite motivaciju, nadate se, očekujete pomak, ali polako počinjete da preskačete upotrebu, ili da upotrebljavate proizvod sve ređe. Vremenom počinjete da pripisujete smanjeni učinak svojoj nedoslednosti, ili čak lenjosti. I tako do sledećeg proizvoda - pa sve ispočetka.

Postoji izlaz iz začaranog kruga: Revitalift Filler serum sadrži 10 puta veću koncentraciju hijaluronske kiseline od svih drugih L´Orealovih seruma. Znajući da možete da pratite rezultate sve vreme, po fazama, i da će se redovno nanošenje isplatiti - nećete izgubiti motivaciju. Napravićete mali ritual od svakog nanošenja, znajući da ovoga puta možete očekivati vidljive rezultate i stalnu promenu na bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Možda je jedan od najzačajnijih uloga seruma u životu svake žene ta što neće doći u situaciju da se pogeda u ogledalo i izgovori „trebalo je više da pazim na svoju kožu“, ili „trebalo je na vreme da počnem“. A uz Revitalift Filler serum sigurno nećete morati da izgovorite „možda je vreme za hijauronske injekcije.“

Pročitaj još: Fluid za lice i njegove tajne

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L’Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron serum

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, anti-age, dnevna rutina, večernja rutina, Loreal Paris, nega lica, hijaluronska kiselina, estetska hirurgija, serum za lice, nega kože, hijaluron, Eva Longoria

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Koja je razlika između dnevne i noćne kreme, kako odabrati onu pravu?

Verovatno ni sama nisi sigurna da li ti je potrebna dnevna i noćna nega u skincare rutini, otkrivamo ti sve tajne i osnovne razlike dnevne i noćne kr...