Pravi značaj seruma za lice

Razbijanje mita

Kad čujemo „serum za lice“, često nam je prva asocijacija – starenje kože. Nešto što bi „trebalo da počemo da koristimo“, nešto za šta „dođe vreme“. Deluje kao da do skora uopšte nismo morali toliko da se bavimo negom lica, a sad odjednom isprobavamo niz proizvoda da bismo našli onaj pravi, čitamo sitne sastojke na kremama, informišemo se o njihovoj nameni, učimo nove reči koje ranije nismo ni izgovarali, poput „hijauronska kiselina“, „retinol“, „fibroksil“... I pitamo se da li će nam sve to zaista pomoći, ili da se jednostavno bacimo na hijauronske filere, odnosno injekcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Nega na vreme

Važno je poštovati savete vezane za negu kože lica koje slušamo celog života. Da, redovna nega pomaže, a na izgled kože zaista utiču mnogi faktori: kako se hranimo, koliko tečnosti unosimo, da li se bavimo fizičkom aktivnošću, koliko masti trošimo, kako reagujemo na stres... Ipak, na većinu stvari jednostavno ne možemo da utičemo – ne možemo prekidati svaku stresnu situaciju i govoriti „izvinjavam se, ali ovo ne ide u prilog mojoj koži lica“. Neke stvari svakako možemo kontrolisati, od unosa tečnosti, preko korišćenja zaštitnih faktora, pa sve do načina na koji čistimo lice.

Dakle, naravno da treba svesno raditi u prilog svojoj koži, ali nemojte se nervirati ako ste među onima koji su ipak malo manje razmišljali o tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Serum priskače u pomoć

Istina je da s početkom upotrebe seruma pružate svojoj koži tretman koji nikada ranije nije imala.  Dajete joj nešto sigurno, nešto konkretno što daje vidljive rezultate i očigledno je menja na bolje. Žene koje su probale naš Revitalift Filler serum govorile su o znacima promene već posle prvog korišćenja. Osetile su da je njihova koža zategnutija, elastičnija i svežija.

Nakon dve nedelje upotrebe, počinju da se primećuju još konkretnija poboljšanja na koži. Jedna od osnovnih zabluda vezanih za serume, kreme i uopšte, anti-age tretmane je da su glavna tema bore. Postoje mnogi znakovi starenja koji im prethode i koji ih prate. Postoje i mnogi uzroci čijim rešavanjem pomažemo i doprinosimo znatnom ublažavanju ili eliminisanju bora.

Još jedna dobra vest je da Revitalift Filler serum pomaže, obnavlja i vraća volumen, bilo da je vaša koža vremenom postala suvlja ili masnija. Žene svih tipova kože zapaziće promenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Promena koja se vidi

Sigurno ste primetili ovo tokom korišćenja nekih proizvoda: počnete da ih koristite, primetite rezultate i zadovoljni ste, ali posle nekog vremena, proizvod kao da je dostigao maksimum učinka. Možete ga uporno koristiti iz navike, ili zbog toga što se i dalje nadate da ćete ipak videti još neku promenu, ali stoji činjenica da je jednostavno postalo svejedno. Upadate u začarani krug: gubite motivaciju, nadate se, očekujete pomak, ali polako počinjete da preskačete upotrebu, ili da upotrebljavate proizvod sve ređe. Vremenom počinjete da pripisujete smanjeni učinak svojoj nedoslednosti, ili čak lenjosti. I tako do sledećeg proizvoda - pa sve ispočetka.

Postoji izlaz iz začaranog kruga: Revitalift Filler serum sadrži 10 puta veću koncentraciju hijaluronske kiseline od svih drugih L´Orealovih seruma. Znajući da možete da pratite rezultate sve vreme, po fazama, i da će se redovno nanošenje isplatiti - nećete izgubiti motivaciju. Napravićete mali ritual od svakog nanošenja, znajući da ovoga puta možete očekivati vidljive rezultate i stalnu promenu na bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Možda je jedan od najzačajnijih uloga seruma u životu svake žene ta što neće doći u situaciju da se pogeda u ogledalo i izgovori „trebalo je više da pazim na svoju kožu“, ili „trebalo je na vreme da počnem“. A uz Revitalift Filler serum sigurno nećete morati da izgovorite „možda je vreme za hijauronske injekcije.“

Pročitaj još: Fluid za lice i njegove tajne

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L’Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron serum

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, anti-age, dnevna rutina, večernja rutina, Loreal Paris, nega lica, hijaluronska kiselina, estetska hirurgija, serum za lice, nega kože, hijaluron, Eva Longoria

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zadržiš svoj bronzani ten što duže posle leta?

Bronzani ten svi ponosno nosimo posle leta, kako da uz pravilnu negu on ostane sto duže na tvojoj koži...