Prenosimo utiske 138 žena koje su isprobale novi Mixa Hyalurogel serum!

Svaka od nas, s vremena na vreme, voli da osveži svoju skincare rutinu i isproba nove proizvode. Međutim, izbor odgovarajućeg skincare proizvoda nije jednostavan, te se neretko oslanjamo na društvene mreže i recenzije drugih žena koje su taj isti proizvod već isprobale. Iako je to sasvim u redu, ne možemo biti u potpunosti sigurne da će ono što važi za nekoga, važiti i za nas, zar ne? U takvim situacijama, najbolje je uvažiti mišljenje autentičnih i realnih žena.

Više o Mixa Hyalurogel serumu za lice

Mixa Hyalurogel serum namenjen je normalnoj do suvoj osetljivoj koži, a u sebi sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline od svih proizvoda iz Mixa Hyalurogel linije. Tekstura seruma je nelepljiva, veoma lagana i sveža, te je koža veoma brzo upija. Takođe, serum je dermatološki testiran, hipoalergen i nekomedogen, što znači da možeš zaboraviti na strah od začepljenih pora i pojave bubuljica.

Uz prisustvo čiste hijaluronske kiseline, ovaj serum sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka, kao što su nijacinamid (vitamin B3) i pantenol (provitamin B5). Upravo ova kombinacija sastojaka predstavlja ključ pravilne nege osetljive kože, jer umiruje kožu i pruža joj neprekidnu hidrataciju.

138 žena je dobrovoljno testiralo Hyalurogel serum za lice

O čemu se zapravo radi? Naime, brend Mixa je organizovao testiranje novog Hyalurogel seruma za lice u saradnji sa Wannabe magazinom. Spomenuta saradnja je imala za cilj da proces testiranja bude otvorenog tipa. A šta to znači?

Žene širom Srbije su odgovorile na poziv i izrazile želju da učestvuju u testiranju. Ukupno se prijavilo 138 žena, koje su proizvod testirale na svojoj koži pune 2 nedelje, u okviru jutarnje i noćne rutine nege. Nakon toga, svaka žena je popunila anketu i prenela svoje utiske o proizvodu.

Evo šta su rekle učesnice testiranja:

95,6% žena zadovoljno je efektima koje su primetile nakon korišćenja Mixa Hyalurogel seruma, a 95% žena bi ovaj serum preporučilo bliskoj osobi.

Sofija Aćimović

Sofija ima normalan tip kože, ali ipak joj je bila potrebna dodatna hidratacija, što je osnovni razlog njene prijave za učestvovanje u testiranju.

„Na prvo korišćenje primetila sam da mi je koža nahranjenija i mogu da kažem da je bila i dosta vlažnija zato što joj je trebala ta dodatna hidratacija. Već nakon dve nedelje osećala sam se sjajnije, bolje, blistavija je bila koža“, kaže Sofija.

Prenosimo utiske 138 žena koje su isprobale novi Mixa Hyalurogel serum!

Aleksandra Kašai

„Želela sam da probam ovaj proizvod zato što je nov na tržištu i sadrži hijaluronsku kiselinu i nijacinamid“, kaže Aleksandra.

Aleksandra ima suvu i osetljivu kožu, a tvrdi da je Mixa Hyalurogel serum najbolji serum koji je do sada probala, jer je njena koža nakon dve nedelje postala “hidrirana, meka i sveža”.

Anđela Spasojević

Anđela ima mešovitu kožu, a na pitanje zašto se prijavila za učestvovanje u testiranju novog Mixa proizvoda, Anđela je odgovorila da je Mixa proizvodi nikada nisu izneverili.

Anđeli se najviše dopala lagana tekstura seruma. „Videla se instant svežina i hidratacija“, tvrdi ona i dodaje da posle dve nedelje nivo hidratacije nije opao.

Prenosimo utiske 138 žena koje su isprobale novi Mixa Hyalurogel serum!

Miljana Mrdak

Miljana ima masnu kožu, pa joj je jako bilo važno da je proizvod nekomedogen. Nakon dve nedelje redovne upotrebe Mixa Hyalurogel seruma, Miljana je primetila da su joj pore mnogo manje vidljive, a koža lepo hidrirana.

Anđela Milić

Anđela ima normalnu kožu, a za testiranje se prijavila prvo zbog preporuke dermatologa, a zatim i zbog činjenice da je i ranije koristila Mixa kozmetiku.

„Nakon prvog korišćenja MIXA Hylaurogel seruma sam primetila da mi je koža mekša, a nakon dve nedelje da je sjajnija i elastičnija.“, kaže Anđela koja smatra da će joj ovaj serum od sada biti omiljeni MIXA proizvod!

“Zaključaj” hidrataciju

Mi bismo se nadovezali na ove utiske i savetovali da nakon Hyalurogel seruma naneseš Mixa Hyalurogel Light dnevnu kremu za lice i tako “zaključaš” hidrataciju koju obezbeđuje serum. Pomenuta krema sadrži 7% glicerina, obogaćena je hijaluronskom kiselinom, a namenjena je intenzivnoj hidrataciji normalne i dehidrirane kože.

Bonus savet dermatologa

„Nanosite Mixa Hyalurogel serum sa hijaluronskom kiselinom na vlažnu kožu! Jako je važno da znate da ne treba da nanosite hijaluron na suvu kožu u suvim uslovima. Razlog je jednostavan, hijaluronu je potrebna voda da bi funkcionisao, te ako ga nanesete na suvu kožu uz suv vazduh, on će izvlačiti vodu iz dubine kože i vući će je na površinu gde će izvetriti, a koža će izgledati još suvlje. Ako lice prethodno očistite adekvatnim hidratantnim čistačem, biće dovoljno vlažno da na njega odmah nanesete serum. Zato birajte čistače lica obogaćene glicerinom ili hijaluronskom kiselinom.“

Pročitaj još: Hidratacija je prvi korak ka večno mladoj koži

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Mixa Hyalurogel Serum

  Poručite odmah
 • Mixa Hyalurogel Rich

  Poručite odmah
 • Mixa Hyalurogel Light

  Poručite odmah
 • Mixa Hyalurogel Night

  Poručite odmah

Povezane teme: dnevna rutina, večernja rutina, osetljiva koža, krema za lice, nega lica, serum za lice, nega kože, Mixa, Mixa Hyalurogel

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se otarasiti akni na leđima?

Proleće je pravo vreme da počneš sa rešavanjem problema akni na leđima. Pogledaj kako da ih se otarasiš...