Revitalift Filler serum: za mladalački izgled i jedrinu kože

Prvi znakovi starenja se pojavljuju kada uđemo u tridesete i to onda kada naše telo uspori sa stvaranjem hijaluronske kiseline, pa zbog toga ona postaje dehidrirana, suva i bez sjaja. Međutim ključ mladolikog izgleda leži u nadoknađivanju hijaluronske kiseline. Revitalift Fiiller serum za lice sadrži čak dva oblika ovog dragocenog sastojka za mladalački izgled i jedrinu kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Serum za lice

Serumi za lice, sa razlogom su stekli visoku popularnost u nezi kože. Oni sadrže visoku koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka koji se mogu koristiti svakodnevno u sklopu dnevne nege kože, bez obzira na godine.

Zahvaljujući intenzivnim i hidrirajućim svojstvima seruma Revitalift Filler, možeš ga koristiti samostalno ili uz druge proizvode za negu kože po želji. On ostavlja nemasni završetak, ima laganu teksturu i brzoupijajuću formulu sa svežim mirisom, pa je i savršena podloga za šminku.

Revitalift Filler serum kreiran je sa poznatim sastojkom u borbi protiv starenja – hijaluronskom kiselinom i on će se pobrinuti za to da se tvojoj koži vrati gipkost, jedrina i svežina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Zašto je hijaluronska kiselina dragocena u borbi protiv starenja?

Hijaluronska kiselina je molekul pogodan za kožu, koji proizvode naše sopstvene ćelije, koja je u stanju da zadrži čak 1000 puta više vode od svoje težine, na taj način usporavajući prirodni proces gubitka vode preko kože. Dakle, zahvaljujući njoj imamo gipku i svežu teksturu kože, koja je mekana na dodir.

Međutim, sa godinama se proizvodnja hijaluronske kiseline u organizmu opada, a samim tim i mogućnost kože da zadržava vlažnost se smanjuje. Koža gubi prirodnu elastičnost i počinju da se javljaju blage linije kao znaci dehidratacije kože.

Revitalift Filler serum za lice

Revitalift Filler serum za lice je među Loreal serumima, do sada serum sa najvišom koncentracijom ove kiseline - od čak 1,5% čiste hijaluronske kiseline. I ne samo to, on je i kreiran od dva tipa hijaluronske kiseline koji omogućuju dvostruku efikasnost u borbi protiv znakova starenja.

Visokomolekularna hijaluronska kiselina intenzivno hidrira i zaglađuje površinu kože, dok mikro hijaluronska kiselina prodire duboko u kožu i vraća joj jedrinu i elastičnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Vidljivi rezultati

Nekoliko kliničkih ispitivanja sprovedenih od strane nezavisnih instituta, dokazali su progresivan efekat ovog Revitalift Filler seruma sa hijaluronskom kiselinom na svim tipovima kože:

- Nakon prve upotrebe, koža odmah izgleda jedrije, gipkije i glatko na dodir*

- Nakon sedam dana koži se vraća elastičnost, deluje čvršće i bolje tonirano*

- Nakon samo dve nedelje upotrebe, bore se progresivno smanjuju**

Međutim, tu nije kraj rezultatima – vidljiv je i dugotrajan efekat seruma: dermatolozi su primetili 47% manje bora i 60% manje sitnih linija tokom šest nedelja.**

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Dnevna rutina za kožu punu volumena

Tri koraka u ovoj dnevnoj rutini, podrazumevaju nanošenje Revitalift seruma za lice, zatim dnevne kreme, a na kraju dana i noćne maske za lice. Naravno tu je uvek i dodatni način nege u vidu ampula za lice.

Revitalift Filler serum se nanosi na čisto lice i vrat nakon umivanja ujutru i uveče, tako što se 2-3 kapi nanesu na čistu i cuvu kožu lica i vrata. Rezultati upotrebe seruma biće vidljivi već nakon nedelju dana.

Revitalift Filler dnevna krema za lice vraća koži volumen i umanjuje vidljivost bora. Ona je pored hijaluronske kiseline, obogaćena i sa Fibroxylom koji učvršćuje kožu i čini je napetijom.

Revitalift Filler noćna maska za lice sadrži stotine perlica sa hijaluronskom kiselinom za vraćanje volumena koži. Nakon primene perlice se stapaju sa gelom na površini kože, stvarajući masku kako bi se hijaluronska kiselina raširila po površini kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Revitalift Filler ampule za lice u sebi sadrže čistu hijaluronsku kiselinu i vitamin B5. Kombinacija aktivnih sastojaka za negu kože, vidno će povratiti volumen lica i hidrirati šest ključnih zona - zonu između obrva, zonu jagodica, obraza, vilice, usana, kao i konture lica.

Da li si već isprobala Revitalift Filler serum za lice? Podeli sa nama u komentarima!

*Samoprocena 53 žena

**Klinički rezultati 53 žena

Pročitaj još: Pravi značaj seruma za lice

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L’Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron serum

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Ampoules

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Day Cream

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluromask

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, anti-age, dnevna rutina, večernja rutina, Loreal Paris, hijaluronska kiselina, serum za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Krenimo u avanturu protiv neželjenih bora oko očiju!

Znaj da je s godinama proizvodnja kolagena sve manja, što dovodi do postepenog gubitka elastičnosti kože, sitne linije se polako pojavljuju oko očiju,...