Revitalift Loreal kreme: Veliki vodič

U mlađim danima smo skloniji eksperimentisanju, dok kasnije, sa godinama i iskustvom koje stičemo mnogo brže umemo da prepoznamo šta je za našu kožu dobro, a šta ne. Samim tim, u moru različitih proizvoda za negu lakše biramo kozmetiku koja nam najviše odgovara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on

U dvadesetim, tridesetim, četrdesetim, potrebe se menjaju i zato je važno izabrati adekvatne kreme ne samo u odnosu na životnu dob, već i u odnosu na tip kože, ali i sve njene specifičnosti.

Postoje brendovi koje nam dodatno olakšavaju izbor i koji nam omogućavaju da u sklopu jedne linije proizvoda pronađemo sve što nam je potrebno. Loreal kreme iz Revitalift serije su pravi primer za to. 

Loreal kreme za lice 30

Elastična vlakna čine 5% ukupne količine vlakana. Posle četrdesete, njihova mreža puca, lice gubi tonus, a za posledicu imamo nastanak bora. Revitalift dnevna, ali i noćna nega je ključna za održavanje mladalačkog izgleda i zahvaljujući njoj, broj bora se drastično smanjuje. Upravo je elasti-flex tehnologija iz Lorealove laboratorije omogućila stvaranje krema koje kožu obogaćuju elastinom, i ne samo da usporavaju starenje - one podmlađuju!

L'Oréal Paris Revitalift dnevna krema

Tvom licu je preko dana neophodna dobra zaštita i više energije kako bi se izborila sa štetnim uticajima i stresom. Osim što treba da obezbedi celodnevnu hidriranost, dnevna krema mora da poveća otpornost, ali pre svega, elastičnost kože.

Uz elastin i pro-retinol, inače jedan od najvažnijih anti-age sastojaka koji podstiče ćelijsko obnavljanje, izgledaćeš kao da ti je ponovo 20!

 

L'Oréal Paris Revitalift Antirid za područje oko očiju

Posebno osetljivom području oko očiju treba isto tako posebna krema, specijalno napravljena da zategne i podigne kapke, ukloni otoke od podočnjaka... Za samo četiri nedelje korišćenja, primetićeš da je koža postala glatka, čvrsta i maksimalno hidrirana, a tome najviše treba zahvaliti stimpuleksu i pro-retinolu, sastojcima Loreal kreme za područje oko očiju koji su najvažniji borci u ratu protiv bora i starenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on

L'Oréal Paris Revitalift krema za konture lica

Sa godinama, koža počinje da se širi i opušta, a crte lica postepeno gube definiciju. Ako ne želiš da se podvrgneš agresivnim metodama face lifting-a, onda je ova krema pravi izbor za tebe!

Loreal kreme protiv bora dobile su pravo pojačanje i to u vidu namenskog proizvoda koji se fokusira upravo na kritične zone vrata i konture lica, odnosno područja na kojima se proces starenja najviše primećuje.

Urezane bore na vratu, opuštena koža i konture koje su sve manje naglašene i jasne, mogu se ispraviti pomoću fomule koja u svom sastavu sadrži vitafibrin. On vraća elastičost mreži vlakana i daje neophodnu čvrstinu koži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on

L'Oréal Paris Revitalift noćna krema

Bez obzira što elastična vlakna čine svega 5% ukupnih vlakana kože, ona su definitivno ključ elastičnosti i mladalačkog izgleda i zato zauzimaju počasno mesto u sastavu Loreal krema za lice iz Revitalift linije.

Napravljene da neutrališu bore, one pomažu koži da dobije tonus i bude čvršća, a ujutru meka na dodir, glatka i odmorna! Upravo to i jeste cilj noćne nege - da hrani, hidrira, deluje dubinski i podstiče regeneraciju. Zahvaljujući svim ovim svojstvima, iz dana u dan ćeš izgledati svežije i odmornije.

Pročitaj još: Ampule za lice: sve što ste želeli da znate

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Revitalift Laser x3 Day Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Antirid Eye Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Face, Contours & Neck Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Night Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Renew

  Poručite odmah
 • LÓreal Paris Revitalift Filler Hyaluromask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Serum

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Cicacrem Eye

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, dnevna rutina, večernja rutina, Loreal Paris, krema za lice, nega lica, nega kože

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šta je Beauty Sleep i zašto je važan

Možda nekome zvuči kao “izlizana” fraza ili mit, ali beauty sleep zaista nema cenu i apsolutni je preduslov naše lepote...