Revitalift Loreal kreme: Veliki vodič

U mlađim danima smo skloniji eksperimentisanju, dok kasnije, sa godinama i iskustvom koje stičemo mnogo brže umemo da prepoznamo šta je za našu kožu dobro, a šta ne. Samim tim, u moru različitih proizvoda za negu lakše biramo kozmetiku koja nam najviše odgovara.

U dvadesetim, tridesetim, četrdesetim, potrebe se menjaju i zato je važno izabrati adekvatne kreme ne samo u odnosu na životnu dob, već i u odnosu na tip kože, ali i sve njene specifičnosti.

Postoje brendovi koje nam dodatno olakšavaju izbor i koji nam omogućavaju da u sklopu jedne linije proizvoda pronađemo sve što nam je potrebno. Loreal kreme iz Revitalift Laser Renew serije su pravi primer za to.

Loreal kreme za lice 30

Elastična vlakna čine 5% ukupne količine vlakana. Posle četrdesete, njihova mreža puca, lice gubi tonus, a za posledicu imamo nastanak bora. Revitalift dnevna, ali i noćna nega je ključna za održavanje mladalačkog izgleda i zahvaljujući njoj, broj bora se drastično smanjuje.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew dnevna krema

Tvom licu je preko dana neophodna dobra zaštita i više energije kako bi se izborila sa štetnim uticajima i stresom. Osim što treba da obezbedi celodnevnu hidriranost, dnevna krema mora da poveća otpornost, ali pre svega, elastičnost kože. Uz hijaluronsku kiselinu i Pro-Xylane, inače jedan od najvažnijih anti-age sastojaka koji podstiče ćelijsko obnavljanje, izgledaćeš kao da ti je ponovo 20!

Revitalift Loreal kreme: Veliki vodič

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew krema za područje oko očiju

Posebno osetljivom području oko očiju treba isto tako posebna krema, specijalno napravljena da zategne i podigne kapke, ukloni otoke od podočnjaka... Za samo četiri nedelje korišćenja, primetićeš da je koža oko očiju čvršća, ima bolji tonus i izgleda zategnutije, a tome najviše treba zahvaliti hijaluronskoj kiselini i Pro-Xylane, sastojcima Loreal kreme za područje oko očiju koji su najvažniji borci u ratu protiv bora i starenja.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 dnevna krema

Proizvodi koji sadrže SPF faktor ublažuju vidljive linijice i produbljivanje već postojećih bora, kao i pojavu flekica na koži. Ova dnevna kema sadrži Pro-Xylane TM, patentirani aktivni sastojak, formulisan tako da pomogne u korigovanju bora, jačanju kože i u ponovnom oblikovanju kontura, LHA i SPF 20 faktor koji će umanjiti promenu pigmentacije kože. Pomoću nje, tvoja koža će biti hidrirana i čvršća, a ton kože ujednačen nakon nanošenja.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew noćna maska

Napravljene da neutrališu bore, one pomažu koži da dobije bolji tonus, bude čvršća i hidrirana, a ujutru meka na dodir, glatka i odmorna! Upravo to i jeste cilj noćne nege - da hrani, hidrira, deluje dubinski i podstiče regeneraciju. Zahvaljujući njenim osnovnim sastojcima hijaluronskoj kiselini i patentiranom otkrivenom sastojku Loreal brenda, iz dana u dan koža će ti se više transformisati – bore će biti ublažene, tekstura kože lepša, a površinksi sloj kože obnovljen.

Za još bolji efekat ovih krema: L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew serum

Ovaj serum za lice sadrži visoku koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka koji se može koristiti svakodnevno u sklopu dnevne nege kože, bez obzira na godine. On popunjava vidljive bore, smanjuje vidljivost pora i poboljšava izgled teksture kože. Već nakon samo 4 nedelje primetićeš da su bore manje, ten kože ujednačen a da ti koža igleda čvršće, a sve to zahvaljujući hijaluronksoj kiselini i 3% Pro-Xylane sastojku.

Revitalift Loreal kreme: Veliki vodič

Za još napredniju negu protiv bora: L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew ampule

Ove piling piling ampule sadrže glikolnu kiselinu - moćni aktivni sastojak za blistavu kožu. Ampule će se pobrinuti da tvoja koža za samo 7 dana tretmana bude zaglađena, blistava i sa posvetljenim tamnim flekama. Blistavost kože, uklonjene mrtve ćelije i regenerisani izgled kože, sa umanjenim tamnim flekama biće i više nego zapaženi. Obavezno ih koristi u kobinaciji sa L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 dnevnom kremom.

Pročitaj još: Da li si čula za #maskne?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Revitalift Laser x3 Day Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Antirid Eye Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 Day Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Cream Mask Night

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew serum

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Ampoules 7 Day Cure Peelling Effect

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, dnevna rutina, večernja rutina, Loreal Paris, krema za lice, nega lica, nega kože, hidriranje kože

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tissue maske za lice. Da li si probala novi trend? Instant lepotu iz kesice

Hidratacija lica je neophodna tokom čitave godine, ali krema za lice više nije jedini proizvod na tržištu. Novi trend su tissue maske za lice...