Revitalift Loreal kreme: Veliki vodič

U mlađim danima smo skloniji eksperimentisanju, dok kasnije, sa godinama i iskustvom koje stičemo mnogo brže umemo da prepoznamo šta je za našu kožu dobro, a šta ne. Samim tim, u moru različitih proizvoda za negu lakše biramo kozmetiku koja nam najviše odgovara.

U dvadesetim, tridesetim, četrdesetim, potrebe se menjaju i zato je važno izabrati adekvatne kreme ne samo u odnosu na životnu dob, već i u odnosu na tip kože, ali i sve njene specifičnosti.

Postoje brendovi koje nam dodatno olakšavaju izbor i koji nam omogućavaju da u sklopu jedne linije proizvoda pronađemo sve što nam je potrebno. Loreal kreme iz Revitalift Laser Renew serije su pravi primer za to.

Loreal kreme za lice 30

Elastična vlakna čine 5% ukupne količine vlakana. Posle četrdesete, njihova mreža puca, lice gubi tonus, a za posledicu imamo nastanak bora. Revitalift dnevna, ali i noćna nega je ključna za održavanje mladalačkog izgleda i zahvaljujući njoj, broj bora se drastično smanjuje.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew dnevna krema

Tvom licu je preko dana neophodna dobra zaštita i više energije kako bi se izborila sa štetnim uticajima i stresom. Osim što treba da obezbedi celodnevnu hidriranost, dnevna krema mora da poveća otpornost, ali pre svega, elastičnost kože. Uz hijaluronsku kiselinu i Pro-Xylane, inače jedan od najvažnijih anti-age sastojaka koji podstiče ćelijsko obnavljanje, izgledaćeš kao da ti je ponovo 20!

Revitalift Loreal kreme: Veliki vodič

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew krema za područje oko očiju

Posebno osetljivom području oko očiju treba isto tako posebna krema, specijalno napravljena da zategne i podigne kapke, ukloni otoke od podočnjaka... Za samo četiri nedelje korišćenja, primetićeš da je koža oko očiju čvršća, ima bolji tonus i izgleda zategnutije, a tome najviše treba zahvaliti hijaluronskoj kiselini i Pro-Xylane, sastojcima Loreal kreme za područje oko očiju koji su najvažniji borci u ratu protiv bora i starenja.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 dnevna krema

Proizvodi koji sadrže SPF faktor ublažuju vidljive linijice i produbljivanje već postojećih bora, kao i pojavu flekica na koži. Ova dnevna kema sadrži Pro-Xylane TM, patentirani aktivni sastojak, formulisan tako da pomogne u korigovanju bora, jačanju kože i u ponovnom oblikovanju kontura, LHA i SPF 20 faktor koji će umanjiti promenu pigmentacije kože. Pomoću nje, tvoja koža će biti hidrirana i čvršća, a ton kože ujednačen nakon nanošenja.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew noćna maska

Napravljene da neutrališu bore, one pomažu koži da dobije bolji tonus, bude čvršća i hidrirana, a ujutru meka na dodir, glatka i odmorna! Upravo to i jeste cilj noćne nege - da hrani, hidrira, deluje dubinski i podstiče regeneraciju. Zahvaljujući njenim osnovnim sastojcima hijaluronskoj kiselini i patentiranom otkrivenom sastojku Loreal brenda, iz dana u dan koža će ti se više transformisati – bore će biti ublažene, tekstura kože lepša, a površinksi sloj kože obnovljen.

Za još bolji efekat ovih krema: L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew serum

Ovaj serum za lice sadrži visoku koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka koji se može koristiti svakodnevno u sklopu dnevne nege kože, bez obzira na godine. On popunjava vidljive bore, smanjuje vidljivost pora i poboljšava izgled teksture kože. Već nakon samo 4 nedelje primetićeš da su bore manje, ten kože ujednačen a da ti koža igleda čvršće, a sve to zahvaljujući hijaluronksoj kiselini i 3% Pro-Xylane sastojku.

Revitalift Loreal kreme: Veliki vodič

Za još napredniju negu protiv bora: L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew ampule

Ove piling piling ampule sadrže glikolnu kiselinu - moćni aktivni sastojak za blistavu kožu. Ampule će se pobrinuti da tvoja koža za samo 7 dana tretmana bude zaglađena, blistava i sa posvetljenim tamnim flekama. Blistavost kože, uklonjene mrtve ćelije i regenerisani izgled kože, sa umanjenim tamnim flekama biće i više nego zapaženi. Obavezno ih koristi u kobinaciji sa L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 dnevnom kremom.

Pročitaj još: Da li si čula za #maskne?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Revitalift Laser x3 Day Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Antirid Eye Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 Day Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Cream Mask Night

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew serum

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Ampoules 7 Day Cure Peelling Effect

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, dnevna rutina, večernja rutina, Loreal Paris, krema za lice, nega lica, nega kože, hidriranje kože

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li znaš pravu razliku izmedju iluminatora I hajlajtera?

Pre nego što ti otkrijemo sve benefite hajlajtera i iluminatora, važno je da razešimo glavnu misteriju, a to je da ova dva proizvoda nisu isto...