Skini šminku, očisti i hidriraj lice uz pomoć samo jednog proizvoda!

Skidanje šminke

Znamo koliko skidanje šminke kada se vratiš iz grada može biti naporan korak pred spavanje i koliko puta poželiš da ga samo to jedno veče preskočiš. Međutim, ukoliko redovno vodiš računa o svojoj koži, onda ti je sigurno poznato, kako je baš ovo, onaj korak u nezi kože koji nikako ne smeš da preskačeš. Srećom, danas postoji mnoštvo proizvoda za skidanje šminke zasnovanih na micelarnoj tehnologiji, kojima brzo i efikasno možeš ukloniti šminku sa lica, bez upornog trljanja.

 

Čišćenje lica

Šminka nije jedini razlog, zbog kojeg treba da koristiš proizvode za čišćenje lica. Ukoliko se ne šminkaš često, pa misliš da ti zbog toga nisu potrebni proizvodi za čišćenje lica, varaš se! Tvoje lice je izloženo raznim spoljašnjim faktorima koji mogu uticati na njegovu čistoću, a samim tim i na izgled tvoje kože. Sve to može prouzrokovati povećano lučenje sebuma, što dovodi do zatvaranja pora, pojava sitnih borica, ali i izbijanja mitisera i bubuljica. Zato je neophodno da održavaš svoje lice čistim, bez obzira na to da li koristiš makeup ili ne.

Hidriranje lica

Hidriranje lica je nekada bio samo obavezan korak u nezi suve i osetljive kože, ali je zahvaljujući unapređenim formulama kozmetičkih proizvoda, postao neizostavni korak u nezi svakog tipa kože. Hidriranje kože prijaće tvom licu, a tvoje lice će nakon redovne hidratacije izgledati vedrije i blistavije.

 

Garnier micelarno mleko – skidanje šminke, čišćenje i hidratacija

Nekada je bio potreban veliki broj proizvoda kako bi uspešno uklonila šminku sa lica, očistila kožu i pružila joj potrebnu dozu dnevne hidratacije lica. Možda čak ni tada nisi bila u potpunosti zadovoljna preparatom za skidanje šminke, jer ti je ostavljao masne ili lepljive tragove na koži, a možda ti se dešavalo da preskočiš nanošenje hidratantne kreme.

Ne brini, od ovog momenta možeš da zaboraviš na takve situacije ukoliko pružiš priliku novom i multifunkcionalnom proizvodu iz Garnier porodice, koji će u samo jednom potezu ukloniti šminku sa tvog lica, dok će ujedno očistiti i negovati tvoju kožu – micelarnom mleku.

Micelarno mleko: najnovije od micelarne tehnologije

Garnier micelarno mleko sadrži snagu micela koji su osnova micelarnih voda, kombinovanu sa hidrirajućim sastojcima, koji su osnova hidratantnih krema.  Zahvaljujući njemu, nakon čišćenja lica, tvoja koža će biti dodatno hidrirana i negovana. Micelarno mleko između ostalih sastojaka sadrži     glicerin i pantenol, koji hidriraju i neguju kožu i pospešuju njenu mekoću.ž

 

Ova formula Garnier micelarnog mleka, ukloniće makeup sa tvog lica, osetljive zone očiju i usana, baš kao i micelarna voda, a pored toga će je dodatno hidrirati.

Da li ćeš i ti pružiti priliku ovom inovativnom proizvodu? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Garnier micelarna voda: kultni proizvod je napunio 5 godina!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Micellar Cleansing Milky Water

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, skidanje šminke, čišćenje lica, nega lica, Garnier, nega kože, nega kože oko očiju, micelarna voda, masna koža, hidriranje kože, suva koža, micelarno mleko

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Krenimo u avanturu protiv neželjenih bora oko očiju!

Znaj da je s godinama proizvodnja kolagena sve manja, što dovodi do postepenog gubitka elastičnosti kože, sitne linije se polako pojavljuju oko očiju,...