Stručna nega kože kod kuće uz novi serum sa niacinamidom i hijaluronskom kiselinom

Svesni značaja pravilne skincare rutine, konstantno tragamo za proizvodima koji bi nam bili saveznici na putu do cilja zvanog mladolika, jedra i zdrava koža. Do tančina izučavamo njihove sastojke, edukujemo se o benefitima koje oni potencijalno mogu imati na našu kožu, uključujemo ih u svoj dnevni ritual i željno iščekujemo rezultate. Strepimo od onog osećaja suve i ispucale kože koja „zateže“ i peruta se i nastojimo da ga sprečimo po svaku cenu, a znamo da je hidratacija naše #1 oružje protiv njega. Uz to, nastojimo da svom licu podarimo jedrinu i mladolikost na duže staze i preventivno delujemo na pojavu bora, sitnih linija i ostalih znakova starenja.

Ipak, svest o činjenici da nam određeni proizvodi u ostvarenju ovog cilja mogu pomoći za nijansu više nego drugi mora da postoji. Razlog iza toga je vrlo jednostavan – intenzivnije hidriraju kožu, zahvaljujući koncentrisanim aktivnim sastojcima u svom sastavu čija primarna namena je najviši mogući stepen hidratacije. Upravo sa ovom svešću,  MIXA je u svoju Hyalurogel porodicu uvrstila novog člana – MIXA Hyalurogel serum za osetljivu kožu sa hijaluronskom kiselinom!

Stručna nega kože kod kuće uz novi serum sa niacinamidom i hijaluronskom kiselinom1

Zaštitnik osetljive kože

Osetljiva koža podložnija je spoljašnjim uticajima više nego bilo koji drugi tip kože, a svojstveni su joj svrab, peckanje, crvenilo i mnogi drugi oblici reakcija. Stoga, od ključnog je značaja obezbediti joj negu kakva dolikuje i koja za primarni cilj ima prevenciju ovakvih vidova reakcija, kao i intenzivnu hidrataciju.

Novi MIXA Hyalurogel serum pruža upravo to – i to puna 24 časa! Hijaluronska kiselina u njegovom sastavu najzaslužnija je za ovako visok stepen hidratacije, budući da ova supstanca povećava vlagu, zadržava kolagen i obezbeđuje koži fleksibilnost i elastičnost. Boljitak teksture i izgleda kože je evidentan, te je zato upotreba proizvoda koji su obogaćeni njom topla preporuka mnogih dermatologa i ostalih stručnjaka za negu kože. S tim na umu, u odnosu na ostale proizvode iz Hyalurogel linije takođe bogate hijaluronskom kiselinom, ovaj serum se za nijansu izdvaja jer poseduje najvišu koncentraciju* ovog sastojka!

Aktivni sastojci za proaktivnu negu

Nesumnjivo je da će visoka koncentracija i drugih aktivnih sastojaka imati značajnog udela u poboljšanju izgleda i volumena kože. Već pomenuta čista hijaluronska kiselina, kao i niacinamid (5% vitamin B3) i pantenol (provitamin B5) umiruju osetljivu kožu i smanjuju osećaj neprijatnosti i zatezenja već od prve upotrebe, pružajući joj dvadesetčetvoročasovnu hidrataciju.

Stručna nega kože kod kuće uz novi serum sa niacinamidom i hijaluronskom kiselinom1Nakon temeljnog čišćenja lica, nanošenje seruma je naredni korak svake pravilne skincare rutine. Samo jedna kap seruma sasvim je dovoljna za celo lice, a zahvaljujući svojoj nelepljivoj, svežoj teksturi, MIXA Hyalurogel serum koža brzo upija, nakon čega je spremna za nanošenje hidratantne kreme. Naš izbor pada na dnevnu kremu iz iste linije: MIXA Hyalurogel Rich, koja će savršeno „zacementirati“ hidrataciju i vlagu koju smo koži prethodno podarili serumom.

Rezultat? Samo četiri nedelje nakon uključivanja ovog seruma u svoju skincare rutinu primetićeš da tvoja koža izgleda zdravije i glatkije, kao i da je osetno mekša na dodir. A, složićeš se, to je univerzalna želja svih nas!

#1 izbor dermatologa

Iako blagotvoran za osetljivu do normalnu kožu, MIXA Hyalurogel serum je hipoalergen i razvijen pod medicinskim nadzorom, što ga čini pravim izborom i više nego dobrodošlim u bilo čijoj skincare rutini. Stoga, spavaćeš mirno znajući da je sve što dolazi u dodir sa tvojim licem ocenjeno kao bezbedno i blagotvorno od strane vrhunskih stručnjaka iz oblasti dermatologije.

Stručna nega kože kod kuće uz novi serum sa niacinamidom i hijaluronskom kiselinom!Četiri nedelje te dele od blistave, jedre i mladolike kože, a novi MIXA Hyalurogel serum je tvoja garancija da to i postigneš!

Pročitaj još: Kako postići dupli-ajlajner efekat na očima?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Mixa Hyalurogel Serum

    Poručite odmah

Povezane teme: zaštita kože, dnevna rutina, osetljiva koža, nega lica, Mixa, hijaluronska kiselina, serum za lice, nega kože, hidriranje kože, suva koža

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

TOP 5 najboljih hidratantnih krema za zimu

Svaki tip kože zahteva hidrataciju, a najbolje hidratantne kreme za zimu, pored toga što obezbeđuju hidrataciju kože, one je i dubinski hrane i revita...