Tissue maske: Način hidriranja kože lica koji moraš isprobati

Hidratacija lica je neophodna tokom čitave godine, ali krema za lice više nije jedini proizvod na tržištu, koji pospešuje hidrataciju kože.

Kako je Garnier pionir u inovacijama proizvoda za negu kože, oni su inspirisani Azijskim trendom nege, prvi kreirali pravi boost za tvoju kožu, u vidu Garnier tissue maski za lice. Ove tissue maske nude potpuno inovativni način intenzivnog hidriranja lica i sve to u vidu ultra tankih maramica (maski za lice), koje su obogaćene hidrirajućim serumom i hijaluronskom kiselinom. 

Tissue maske: Način hidriranja kože lica koji moraš isprobati

Tržište proizvoda za negu lica je u konstantnom usponu, a ovakav način hidratacije postaje neizostavni trend nege kože. 

Garnier tissue maske će tvojoj koži obezbediti nivo hidratacije ekvivalentan nedeljnoj upotrebi krema za lice, jer će se u toku delovanja ponašati kao hidrirajući omotač tvoje kože i intenzivno će je hidrirati.

Efekat, nakon uklanjanja maske, posle samo 15 minuta, vrlo je vidljiv i osetan. Koža će biti hidrirana, ali i elastičnija, mekša, nežnija i povratiće svoj prirodni sjaj i izgledaće zdravije. Pored toga, osetićeš osveženje kože, već par sekundi nakon maske.

Garnier tissue maske za lice

Svaka od Garnier tissues maski ima svoju namenu, prilagođenu određenom tipu kože i ekstrakt specifične biljke, koja pomaže pri rešavanju određenih problema sa kožom..

 

Garnier tissue maska Moisture + Aqua Bomb – sa ekstraktom nara za dehidriranu kožu

Biljka nara je od davnina poznata kao simbol lepote, senzualnosti, plodnosti i snage, a u poslednje vreme, naročito doživljava procvat u kozmetici i anti-age proizvodima. Ulje semenki nara je izuzetno dragoceno, kako zbog svojih antioksidativnih, tako i zbog svojih regenerativnih svojstava. Ono revitalizuje ćelije kože, čineći kožu zategnutijom i glatkom na dodir.

Ove Garnier maske za lice u maramici služe za super hidrataciju dehidrirane, suve i zategnute kože. Posle maske, koža će ti biti intenzivno hidrirana, delovaće revitalizovano i elastičnije. Posebno namenjena za dehidriranu kožu, formula ove tussue maske za lice, pored hijaluronske kiseline i hidrirajućeg seruma, obogaćena je i ekstraktom nara.

 

Garnier tissue maska Pure Charcoal Black – sa ekstraktom crnog čaja za masnu kožu

Nega masne kože je malo zahtevnija, pa ti za nju preporučujemo ovu crnu masku za lice, obogaćenu ugljem i ekstraktom crnog čaja, LHA-om za eksfolijaciju kože i hijaluronskom kiselinom. Koža će ti biti pročišćena i matirana posle samo 15 minuta.

 

Garnier tissue maska Moisture + Freshness – sa ekstraktom zelenog čaja za normalnu do kombinovanu kožu

Idealne su za normalnu do kombinovanu kožu. Pored toga što je hidriraju kao i ostale maske iz ove linije, zahvaljujući hijaluronu i serumu za hidrataciju, one kožu i osvežavaju i čine pore manje vidljivim. Formula ovih maski za lice obogačena je sa ekstraktom zelenog čaja.

 

Garnier tissue maske za oči

Garnier skin naturals tissue maska za oči – sa sokom narandže i hijaluronskom kiselinom protiv tamnih krugova ispod očiju

Ukoliko imaš tamne krugove oko očiju, onda ti preporučujemo da isprobaš ovu osvežavajuću masku za oči u maramici. Ona je obogaćena sokom narandže i hijaluronskom kiselinom, zahvaljujući kojoj će ti kesice ispod očiju biti manje vidljive.

 

Garnier skin naturals tissue maska – sa kokosovom vodom i hjaluronskom kiselinom za oči protiv bora

Ova maska za oči, obogaćena je kokosovom vodom i hijaluronskom kiselinom, za intenzivno hidriranje predela oko očiju. Posle korišćnjenja maske videćeš da su ti borice primetno izravnane.

 

Kako se koriste Garnier tissue maske?

Sada kada si odabrala pravu masku za tvoj tip kože, ostalo je samo još da ti kažemo na koji način da koristiš ovaj inovativni proizvod za hidrataciju lica. Najbitnije je da proizvod nanosiš isključivo na temeljno očišćeno lice, kako bi efkat maske bio što bolji. Pazi da je zaštitni sloj okrenut ka spolja. Laganim pokretima izravnaj masku po čitavom licu, pa zatim ukloni zaštitni sloj. Ostavi masku da odstoji samo 15 minuta i kasnije je lagano, počev od ivica maske skidaj sa kože, a ostatke nežno ukloni koristeći tupfer.  

Da li ćeš isprobati ovaj novi način hidriranja lica? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Jednom za svagda nauči pravilan redosled korišćenja preparata za negu lica

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier Moisture + Aqua Bomb Tissue Mask

  Poručite odmah
 • Garnier Pure Charcoal Black Tissue Mask

  Poručite odmah
 • Garnier Moisture + Freshness Tissue Mask

  Poručite odmah
 • Garnier Eye Tissue Mask Moisture + Fresh Look

  Poručite odmah
 • Garnier Moisture + Smoothness Eye Tissue Mask

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, trend, anti-age, leto, tutorial, dnevna rutina, večernja rutina, osetljiva koža, maske za lice, krema za lice, vitamin C, nega lica, Garnier, nega kože, tissue maske

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se otarasiti akni na leđima?

Proleće je pravo vreme da počneš sa rešavanjem problema akni na leđima. Pogledaj kako da ih se otarasiš...