Tretman sa efektom pilinga za obnavljanje kože za 7 dana

Piling je neophodan koži kako bi sa nje uklonili mrtve ćelije i pripremili kožu za ostale proizvode za negu kože i za šminkanje. Međutim, ovoga puta nećemo govoriti o klasičnom pilingu, poznatijem kao mehanički piling koji se praktikuje dva do tri puta nedeljno i koji sadrži granule za otklanjanje sloja mrtvih ćelija, već o hemijskom pilingu i njegovim neverovatnim benefitima za tvoju kožu, kao i o tretmanu sa efektom pilinga koji će obnoviti tvoju kožu za samo 7 dana.

Šta je to hemijski piling

Hemijski piling predstavlja jedan od najstarijih kozmetičkih tretmana na svetu, čija popularnost ni danas ne jenjava. Ovim tretmani se koriste za poboljšavanje izgleda kože, korigovanje nepravilnosti na koži i zaglađivanje teksture kože. Pored toga oni mogu redukovati fine linije, staračke pege, kao i druge znake starenja kože. Uklanjanjem spoljašnjeg sloja mrtvih ćelija sa kože otkriva se novi mladi sloj kože, koji ima bolju teksturu, boju i tonus.

Koje kiseline se koriste kod hemijskog pilinga?

Kod ovog tretmana koriste se razne AHA kiseline, kao i glikolna kiselina. Bez obzira što neprijatno zvuči zamisliti kiselinu na licu u svojstvu nege, moramo ti skrenuti pažnju da se radi o voćnim kiselinama koje se dobijaju iz hrane i glikolnoj kiselini koja se dobija iz šećerne repe. Sve ove kiseline koje se koriste u toku hemijskog pilinga uspešno skidaju sloj mrtvih ćelija sa kože i obnavljaju je. Međutim, ne zaboravi ovakvi tretmani u kozmetičkim salonima iziskuju mnogo izdvojenog novca, često se ponavljaju po više puta kako bi bili dovoljno efikasni i moraju se raditi u proverenim salonima.

Tretman sa efektom pilinga za obnavljanje kože za 7 dana

Zato je uvek bolje da se opredeliš sa proizvode koji sadrže blagu kocentraciju glikolne kiseline i koje možeš upotrebljavati iz udobnosti svog doma, a koji su podjednako efiksani. A zašto baš da sadrže glikolnu kiselinu?

Glikolna kiselina i njeni benefiti

Glikolna kiselina je bezbedna za tvoju kožu, ali je važno da prilikom nanošenja proizvoda sa glikolnom kiselinom izbegavaš područje oko očiju i da sutradan zaštitiš kožu SPF kremom.

Glikolna kiselina važi za standard u nezi kože i koriste je dermatolozi. Predstavlja moćni piling, koji prodire u epidermis kako bi se efikasno otklonili slojevi mrtvih ćelija i omogućilo efiksano obnavljanje ćelija kože. To znači da ona praktično pomaže u otkrivanju blistave i zaglađene kože, koja deluje mlađe sa posvetljenim flekama.

Tretman sa efektom pilinga za obnavljanje kože za 7 dana

Sada kada znaš šta je glikolna kiselina i koji su njeni benefiti, ostalo je samo da ti predstavimo ovaj neverovatni dvojac koji će se pobrinuti da kod kuće sebi obezbediš tretman sa efektom pilinga za obnavljanje kože pomoću glikolne kiseline. Radi se o Revitalift piling ampulama i Revitalift Laser Renew dnevnoj kremi sa SPF zaštitom.

L'Oréal Paris Revitalift piling ampule sadrže glikolnu kiselinu u koncentraciji od 10%. Ovaj moćni aktivni sastojak za blistavu kožu, pobrinuće se da tvoja koža za samo 7 dana tretmana bude zaglađena, blistava i sa posvetljenim tamnim flekama. Dakle, ove piling ampule pospešuju blistavost kože, uklanjaju mrtve ćelije i regenerišu je, a sve to dok umanjuju vidljivost tamnih fleka.

Efekti tertmana sa Revitalift piling ampulama

Vidljivi su već nakon 7 dana i zaista su sjajni:

- Nakon jedne ampule koža deluje čvršće i izgleda blistavije

- Nakon sedam ampula ton kože je blistaviji, a površinski sloj kože je obnovljen kod 81% žena**

- Sitne bore su ublažene dok su tamne fleke posvetljene

Kako do još boljih rezultata u toku tretmana?

Nakon korišćenja ampula potrebno je da kožu zaštitiš od novog štetnog UVA i UVB sunčevog zračenja, korišćenjem proizvoda sa SPF faktorom. Proizvodi koji sadrže SPF faktor ublažuju stvaranje linijica i produbljivanje već postojećih bora, kao i pojavu flekica na koži. Zato je nabolje da koristiš proizvode koji se koriste za hidriranje kože i koji sadrže SPF faktor u sebi.

Baš takva je Revitalift Laser SPF krema, koja će učiniti da tvoja koža bude hidrirana i čvršća, a ton kože ujednačen nakon nanošenja. Pored toga, ova krema sadrži Pro-Xylane TM, patentirani aktivni sastojak od L’Oreal-a, formulisan tako da pomogne u korigovanju bora, jačanju kože i u ponovnom oblikovanju kontura, LHA i SPF 20 faktor koji će umanjiti promenu pigmentacije kože.

Kako koristiti Revitalift Piling ampule i Revitalift Laser SPF kremu

Revitalift Piling ampule možeš da koristiš uveče, 7 dana uzastopno, tako što ćeš sadržinu ampule sipati na dlan, pa zatim naneti na očišćenu kožu lica i vrata. Nakon toga dobro isperi ruke i nastavi sa svojim uobičajenim koracima nege.

Tretman sa efektom pilinga za obnavljanje kože za 7 dana

Revitalift SPF kremu nanesi sutradan ujutru, nakon korišćenja ampule i to kružnim pokretima na očišćeno lice i vrat izbegavajući predeo oko očiju. Najbolji period za to je ujutru, pre šminkanja.

Isprobaj ovaj sedmodnevni tretman i podeli svoje utiske o njemu u komentarima!

**Test samoprocene na uzorku od 52 žene

Pročitaj još: Šta je serum za lice i zašto treba da ga koristiš

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Ampoules 7 Day Cure Peelling Effect

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser SPF 20

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Serum

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Anti-Ageing Cream-Mask Night

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Precision Eye Cream

  Poručite odmah
 • L'Oreal Revitalift Laser Renew Set

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, anti-age, zaštita kože, jesen, osetljiva koža, čišćenje lica, zaštita od sunca, Loreal Paris, krema za lice, nega lica, piling, ampule za lice, piling, Eva Longoria

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zaštiti se od sunca po izlasku iz kuće

Važno je da tokom letnjeg perioda umeš da prepoznaš koliko je tvoja koža osetljiva na sunce I da joj pružiš svu adekvatnu negu, kako bi je zaštitila....