Zaštiti se od sunca po izlasku iz kuće

Kako se postepeno vraćamo u naše uobičajene tokove života na poslovnom i privatnom planu, jako je bitno da uzmeš u obzir koliko je tvoja koža u prethodnom periodu postala osetljivija i da je u skladu sa tim i zaštitiš. Kada govorimo o zaštiti kože, mislimo i na njeno hidriranje, ali i na adekvatnu zaštitu od sunca. Zato je važno da kožu pre izlaska iz kuće zaštitiš sa jačim SPF faktorom, koji možeš pronaći kod Vichy proizvoda iz linije Capital Soleil.

 

Mi smo izdvojili one koji su se nama dopali i bliže ti ih predstavljamo:

Vichy Matirajuća 3 u 1 nega SPF 50+

Ova krema za sunčanje, namenjena je mešovitoj masnoj do aknama sklonoj koži. Obezbeđuje vrlo visoku UV zaštitu širokog spektra za svakodnevnu upotrebu.

Obogaćena je zelenom glinom i ekstraktima bifidusa. Zelena glina deluje protiv masnih fleka, upija višak masnoće sa kože i matira je, ali i štiti kožu od čestica zagađenja, dok bifidus ekstrakti jačaju integritet kože i smanjuju njenu osetljivost. Pomoću samo ove jedne kreme za sunčanje možeš uspešno:

Zaštiti se od sunca po izlasku iz kuće

- štititi kožu od UVA i UVB zraka

- matirati kožu i osloboditi je masnog sjaja

- čistiti kožu zahvaljujući njenom delovanju protiv zagađenja

Dopašće ti se i njena nevidljiva dry touch tekstura, kao i to što je brzoupijajuća, ne ostavlja bele tragove i fleke na koži i što je vodootporna. Nanosi je na svaka dva sata kako bi ti koža bila stalno zaštićena i matirana.

Vichy vodica za zaštitu od sunca SPF 30

Pored kreme, stika, balzama i mleka za sunčanje, na tržištu se pojavila i ova inovacija u vidu vodice za sunčanje. Lagana inovativna vodena tekstura je osvežavajuća, pruža dobru zaštitu i dodatno hidrira kožu.

Zaštiti se od sunca po izlasku iz kuće

Vichy vodica sa SPF 30 faktorom, pogoduje svim tipovima kože, izuzetno je lagana i osvežavajuća. Njeni osnovni aktivni sastojci su hijaluronska kiselina i Vichy mineralizovana voda, koji će pružiti tvojoj koži, pored kvalitetne zaštite od sunca i dodatnu hidrataciju.

Najbolje od svega kod ove Vichy vodice za zaštitu od sunca je to što je ona otporna na znoj i kvašenje. Lako se nanosi. Dovoljno je samo da je dobro promućkaš pre nanošenja i naprskaš je u izdašnoj količini na celo telo, pa zatim da je razmažeš kružnim potezima. Nemoj da je prskaš direktno na lice, već je prvo nanesi na ruku, pa onda razmaži po licu.

Vichy vodica za zaštitu od sunca SPF 30 sa beta karotenom

Ukoliko si navikla da koristiš proizvode za zaštitu od sunca koji poboljšavaju preplanulost kože,onda će ti se dopasti ova Vichy vodica obogaćena beta karotenom.

Zaštiti se od sunca po izlasku iz kuće

Beta karoten će ti u kombinaciji sa drugim aktivnim sastojkom ove vodice, mineralizovanom Vichy vodom, omogućiti ujednačen ten i bolju preplanulost tvoje kože. Ova vodica takođe odgovara svim tipovima kože i otporna je na znoj i vodu.

Nakon ove proizvoda za zaštitu od sunca imaćeš osećaj čiste svežine na koži. Tekstura vodice je nelepljiva i ne ostavlja bele tragove po koži.

Vichy vodica za zaštitu od sunca SPF 30 sa antioksidacijskim delovanjem

Zaštiti se od sunca po izlasku iz kuće

Antioksidansi imaju najvažniju ulogu u borbi protiv slobodnih radikala koji remete normalno funkcionisanje tvoje kože. Broj slobodnih radikala se povećava pod uticajem UV zraka i zato tvoja koža prilikom dugotrajne izloženosti UV zracima, postaje oslabljena i samim tim osetljivija.

Fomula ove Vichy vodice je obogaćena polifenolima borovnice radi pružanja antioksidativnog efekta. Pružiće ti visoku UV zaštitu i pomoći u borbi protiv slobodnih radikala.

Pročitaj još: Uradi sama: prirodna nega lica

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Vichy Capital Soleil Spf 50+ Mattifiying 3in1

  Poručite odmah
 • Vichy Capital Soleil Spf 30 Hydrating

  Poručite odmah
 • Vichy Capital Soleil Spf 30 Enhanced Tan

  Poručite odmah
 • Vichy Capital Soleil Spf 30 Antioxidant

  Poručite odmah

Povezane teme: zaštita kože, dnevna rutina, osetljiva koža, zaštita od sunca, Vichy, krema za sunčanje, hidriranje kože, suva koža, Capital Soleil, Ideal Soleil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš kožu tokom zime?

Ako ove sezone želiš da svojoj koži pružiš hidrataciju, za tebe smo izdvojili fenomenalne preparate sa kojima ne možeš da pogrešiš...