3 proizvoda za vrhunski no-make-up make-up!

Sasvim prirodan, no-make-up način šminkanja ne samo da je jako popularan među slavnim damama, već je u ovim vrelim danima i izuzetno praktičan. Ipak, jedno je biti  bez šminke, a sasvim drugo našminkati se kao da na sebi nemate šminku. Pred tobom su tri prozivoda koji će učiniti da izgledaš sveže i prirodno.

1. Konturing stik

Vešto konturisano lice učiniće da izgledaš sasvim prirodno, iako si ga zapravo senčenjem po želji oblikovala. Sve što je potrebno je da na delove koje želiš da vizuelno uvučeš naneseš tamniji kontur (linija ispod jagodične kosti, linija uz čelo), a na one koje želiš da naglasiš (vrh jagodica, prostor između obrva, brada) naneseš svetliji kontur. Tajna ujednačenosti je u dobrom blendanju, zato četku u ruke i nežnim kruži preko ivica svetlog i tamnog kontura.

Preporuka: Master Contour V Face Studio Maybelline New York

 

2. Olovka za obrve

Dobro oblikovane obrve još jedan su izuzetno važan detalj u šminkanju sa no-make-up efektom. Važno je odabrati proizvod u boji najbližoj prirodnoj boji tvojih obrva(sve mnogo tamanije će delovati vrlo neprirodno) i pokretima koji prate prirodan rast dlake nanositi boju. Za   baršunasti finiš, možeš boju izblendirati četkicom.

Preporuka : Brow Artist Maker L'Oreal Paris

 

3. Balzam za usne

Mekane i hidrirane usne delovaće prirodno, lepo i zavodljivo. Možete odabrati balzam koji ima diskretan sjaj ili pigment, da pojačate efekat. 

Preporuka : Baby Lips Maybelline New York

 

Ekstra savet: Za večernjiu varijantu tvog no-make-up izdanja, dodaj dobru maskaru, a na usne umesto balzama nanesi sjaj za usne u neutralnoj nijansi!

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • New! V Master Contour Maybelline New York

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • Baby Lips Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Miss Hippie L'Oreal Paris

Povezane teme: senčenje lica, konturisanje, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Taksi izazov sa Teom

Pogledaj kako se Tea snašla u kreiranju mat looka, u kratkom vremenskom periodu, na zadnjem sedištu taksija...