5 make-up rešenja za sva vremena i sve prilike (2. deo)

4. Zelena senka na očima, kajsija karmin

Svetle oči imaju tu privilegiju da im zelene i plave senke jedonstavno bolje stoje. Ukoliko uz to i vaša kosa ima crvenkasti prizvuk, ovo je stil šminkanja za vas. Dominira zelena senka preko celog kapka, dok je ivica oka uokvirena crnim ajlajnerom. Ukoliko senkom izvlačite I liniju donjeg kapka, neka je isprati ajlajner. Isto važi i za maskaru. Uz ovakve oči, predlažemo karmin ili sjaj za usne u sasvim nežnoj boji kajsije, uz diskretno rumenilo iste nijanse. Jaka boja na očima traži svedeniju modnu kombinaciju, a ako ste baš hrabre možete pokušati da ponesete i outfit u boji senke koju ste naneli.


5. Glam: crveni karmin, crni ajlajner

Nežni konturing, naglašene obrve, ajlajner i sjajni crveni karmin: ovakav RedCarpet stil šminkanja jednostavno nikada ne izlazi iz mode. A postići ćete ga vrlo lako i brzo uz pomoć našeg tutorijala i vizažiste Marka Nikolića! Birajte ga za večernja izdanja, a hrabro kombinujte sa svojim najrazličitijim modnim performansama.

Prvi deo teksta pročitajte ovde.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Grandiose Liner Lancome

  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Povezane teme: crveni karmin, formalna šminka, oči, karmin, sjaj za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna da uz pomoć novog makuep trenda oživiš svoju omiljenu Barbi lutku iz detinjstva?

Nakon što je objavljen zvanični trejler za film "Barbi", interent je preplavljen novim makeup trendom, evo o čemu je reč...