Acqua Di Giò Profumo Special Blend by Giorgo Armani

Ograničena serija

Dvadeset godina nakon svog pojavljivanja, Acqua di Giò nastavlja sa inovacijama. Nastao je 1996. godine, a inspirisan je ostrvom Pantelerija, koje se nalazi jugozapadno od Sicilije. Đorđo Armani je zamislio miris koji simbolizuje jedinstvenu snagu i neopisivu punoću čulnosti ovog ostrva, a perfimer Alberto Morilas (Firmenich) uspeo je da dostigne ovu alhemiju, donoseći pravu revoluciju u samom konceptu svežine među parfemima. Acqua Di Giò sadrži u potpunosti mušku dominaciju, unutrašnju snagu. Acqua Di Giò Profumo, koji je usledio 2014. godine, duboko je sofisticirani i intenzivan muški miris, prava oda mineralnoj svežini koja simbolizuje stapanje mora i stena i ispisuje sasvim novo poglavlje u priči Acqua di Giò. Njegova zaokružena elegancija označavala je ponovno rađanje mita u bočici parfema.

Acqua Di Giò Profumo Special Blend by Giorgo Armani

Posebna mešavina

Godine 2017, Alberto Morilas, koristeći jedinstvene originalne sastojke ovog parfema, osnažio je očaravajuće mirisne note i kreirao Acqua Di Giò Profumo Special Blend, kao novu formu muževnosti. I dok Ambrox i Cachalox u pozadini donose toplinu ovom parfemu, karakteristični mirisni potpis daje pačuli, u kombinaciji sa saglasjem mirisnih nota tamjana i balzama zimzelene jele. Po prvi put, ovaj pačuli ima jedinstveno poreklo: odabran je i dobijen u Gvatemali, u sklopu etičkog programa dobijanja sirovina koji je pokrenula ova parfimerska kuća. Za ovu naročitu priliku, crna bočica je ukrašena zlatnim detaljima. Parfimeru Albertu Morilasu još jednom je pošlo za rukom da suštinska obeležja snage i slobode parfema Acqua di Giò pretoči u miris. Acqua Di Giò oduvek je bio revolucionarni miris, a ono što ga čini toliko revolucionarnim jeste upotreba tehnički prefinjenih materijala i rafinisanih sastojaka. Svežina je postala snaga. U potpuno haotičnom u užurbanom urbanom svetu, Acqua Di Giò nastavlja da podstiče želju za bekstvom, traganje za slobodom, uz snagu, prirodnost i integritet.

Pročitajte više na: BECAUSE-IT’S-YOU-&-STRONGER-WITH-YOU

Povezane teme: parfem, Giorgio Armani

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lancôme ispisuje novo poglavlje osnaživanja žena: Idôle, miris budućnosti

Više od 80 godina unazad, Lancôme je sinonim za lepotu, i to sa jedinstvenim francuskim stilom, a ovoga leta iz ovog čuvenog brenda dolazi nam neponov...