All black stajling lepotica za MTV dodelu filmskih nagrada

 

photo : Getty Images

Šta reći za ovakve čizme Kendal Džener , osim - wow! Upletene duž njene cele njene izvajane noge, čine ovu zavodljivu kombinaciju još senzualnijom i stilski se nadovezuju na upletene detalje na haljini. Lagani prozračni materijal lepo pati asimetrični kroj haljine : napred izazovno kratke, pozadi elegantno duge. Šminka - uz crno uvek provereni smokey eyes i blede usne. Ceo stajling asocira na neku stilizovanu urbanu amazonku, koja samo što ne razapne svoju dizajniranu strelu.

 

 

photo : Getty Images

Zanimljivo i pomalo retro izdanje lepe Džidži Hadid vrlo je inspirativno za komentarisanje! Od frizure, koja podseća na Faru Fosit iz najblistavijih dana, sjajno krojenog odela na prugice koje najavljuje povratak trendova osamdesetih godina i zanimljiva košulja sa žutim detaljima koja celu kombinaciju čini mnanje strogom. Sandale su toliko dobre i tako jednostavne, da je suvišno komentarisati ih. Neobičan nude mejkap sa mačkastim snčenjem kapka, još jedna je asocijacija na povratak osamdesetih.  Dobro je pogledjte, ona predviđa dolazeće trendove!

 

 

photo : Getty Images

Kara Delavinj ponela je superformalno, a opet izazovno izdanje - restilizovanog odela. Transparentni detalji na pravim mestima, učinili su ovu zatvorenu kombinaciju intrigantnom. Materijal je odlično ispratio zgodno telo popularne manekenke. Uz talasastu kosu, prebačenu na stranu, Kara je odabrala adekvatan mejkap : njene prelepe oči naglašene su punijom linijom  ajlajnera, a na usne je nanela super-trendi mat karmin u svetlo braon nijansi. A dobre crne salonke su  uvek nepogrešiv izbor. 

 

Povezane teme: poznati, večernja šminka, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

YSL Black Opium: miris za žene današnjice

Ovog decembra, YSL Black Opium idealan je i kao poklon za najbliže, ali kao i mali luksuz koji možeš priuštiti sama sebi, u klasičnom, ali i pakovanju...