Alma Jodorovski : evo kako to radi pariska lepotica

Francuska glumica, model i pevačica uspešno kombinuje kvalitetne kozmetičke proizvode sa savetima svoje majke kako bi istakla lepotu prave Parižanke.

 

"Moja majka ima iste obrve kao ja - nekada je pre nego bih krenula u školu dolazila u moju sobu kako bi ih uredila. Tada me je to nerviralo, ali sada vidim da je bilo važno! Na četkicu za obrve obično našpricam malo laka za kosu i počešljam ih što ih učvrsti pa izgledaju uredno. Također, mama mi nije dopuštala da ih čupam, na čemu sam joj danas zahvalna", objašnjava Alma.

Ona ističe kako šminkanje smatra vrlo zabavnim!

"Kad izlazim s prijateljima obično stavim samo puder, maskaru i korektor. Ne koristim previše šminke, ali volim da  stavim malo pudera", objašnjava ona i dodaje da ponekad koristi i crni ajlajner, i to marke Lancome.

"Za mene su maskara i ajlajner glavni. U torbi volim da imam i crveni ruž, pa ako sam ceo dan van kuće i ne stignem da odem kući i doteram se za večernji izlazak, nanesem Lancôme L'Absolu Rouge nijansu 132."


Sjajan trik koji je vrlo koristan svakoj devojci, zar ne?


Da li ste isprobale novi make-up trend: Bubble Eyeliner Look?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme L'Absolu Rouge 132

  • Grandiose Extreme Lancôme

  • Grandiose Liner Lancôme

Povezane teme: šminka, crveni karmin, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

CC krema ili BB krema, pitanje je sad!

Pravo je vreme da obnoviš torbicu za šminkanje i osvežiš je proizvodima prilagođenim sunčanom periodu, bila to BB krema ili CC krema. A mi ti okrivamo...