Ana Ivanović na svom venčanju oduševila jednostavnošću: izdanje za primer!

Naša lepa teniserka udala se za igrača nemačke fudbalske reprezentacije Bastijana Švajnštajgera, a za tu posebnu priliku odabrala sasvim jednostavno,a šik izdanje, koje je istaklo njenu prirodnu lepotu.

 

Iako je navikla da bude u belom, ovog puta Ana je blistala jače nego ikada. Zbog venčanja, razume se. Ali i zbog sedefastog make-up-a koji je imala.

Sasvim prirodan i diskretno naglašen look, odlično je pratio eleganciju venčane haljine. Ujednačen ten, bela svetlucava senka na očima, nežni sjaj za usne i rumenilo u osvežavajućoj nijansi, finiširani sada nešto intenzivnijim slojem maskare koji je pažnju stavi na oči. 

Mlečno beli lak za nokte kompletirao je ovaj nežni look, a celu kombinaciju podigle su diskretne naušnice, srebrna narukvica uparena uz skupoceni sat i naravno - prsten!

 

Ana nas je zaista oduševila jednostavnošću i elegancijom. Lepo joj je stajala čak i nemarna frizura, kakavu sebi mogu da priušte devojke izuzetno zdrave kose. Malo šika dodala je i trendi modelom naočara za sunce.

Ana je uvek bila devojka za primer. A to je dokazala i svojim venčanjem. Bez preterne pompe i raskoši, u tom važnom danu akcenat otišao  baš tamo gde treba - na ljubav. Čestitamo!

 

 

 

 

Povezane teme: šminka, poznati

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 trika za efekat punih usana

Bez obzira da li imaš prirodno tanke usne ili samo želiš da ih dodatno istakneš i daš im novu dimenziju, ovi mali trikovi u šminkanju pomoći će ti da ...