Ana Ivanović na svom venčanju oduševila jednostavnošću: izdanje za primer!

Naša lepa teniserka udala se za igrača nemačke fudbalske reprezentacije Bastijana Švajnštajgera, a za tu posebnu priliku odabrala sasvim jednostavno,a šik izdanje, koje je istaklo njenu prirodnu lepotu.

 

Iako je navikla da bude u belom, ovog puta Ana je blistala jače nego ikada. Zbog venčanja, razume se. Ali i zbog sedefastog make-up-a koji je imala.

Sasvim prirodan i diskretno naglašen look, odlično je pratio eleganciju venčane haljine. Ujednačen ten, bela svetlucava senka na očima, nežni sjaj za usne i rumenilo u osvežavajućoj nijansi, finiširani sada nešto intenzivnijim slojem maskare koji je pažnju stavi na oči. 

Mlečno beli lak za nokte kompletirao je ovaj nežni look, a celu kombinaciju podigle su diskretne naušnice, srebrna narukvica uparena uz skupoceni sat i naravno - prsten!

 

Ana nas je zaista oduševila jednostavnošću i elegancijom. Lepo joj je stajala čak i nemarna frizura, kakavu sebi mogu da priušte devojke izuzetno zdrave kose. Malo šika dodala je i trendi modelom naočara za sunce.

Ana je uvek bila devojka za primer. A to je dokazala i svojim venčanjem. Bez preterne pompe i raskoši, u tom važnom danu akcenat otišao  baš tamo gde treba - na ljubav. Čestitamo!

 

 

 

 

Povezane teme: šminka, poznati

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da izabereš pravi Lancôme Teint Idole Ultra Wear tečni puder za sebe

Dok se neki proizvodi nakon uspešnog lansiranja, ipak ne zadrže dugo na tržištu, postoje i oni koji se pojave, zavladaju makeup scenom i budu obožavan...