Armani My Way: Vizija ženstvenosti u bočici parfema

U raskošnoj ponudi mirisnih nota, Đorđo Armani otvara novo poglavlje i s ponosom predstavlja My Way - novu viziju ženstvenosti inspirisanu putovanjem ka ličnoj spoznaji i slobodi.

Pod parolom “Ono sam što živim”, My Way šalje jaku poruku o autentičnosti. Parfem je namenjen snažnim i slobodoumnim ženama, otvorenim ka svemu što je novo i drugačije; ženama koje umesto materijalnog, bogatstvo mere životnim iskustvom. One su spremne da menjaju svoja uverenja i stalno nadograđuju karakter. U potrazi za smislom života, njih ne zanimaju površna poznanstva, već suštinsko povezivanje s ljudima. Važan je svaki događaj, svako mesto, svaka priča i svaki susret, jer samo učeći od drugih možemo da upoznamo sebe.

Moderan buket svežeg belog cveća

My Way je moderan cvetni parfem za nove generacije. Blistav i opijajuć miris sveže ubranog buketa belog cveća asocira na otvorenost, eleganciju, i naravno, samootkriće.

Odabravši najfinije prirodne sastojke iz celog sveta, Karlos Benaim i Bruno Jovanović kreirali su svojevrsnu fuziju kultura kako bi nam ispričali čudesnu My Way priču.

Avantura za odvažne

Prozračna i moćna kombinacija bergamota iz Kalbrije i narandžinog cveta iz Egipta, otvara gornje note i poziva na avanturu. U srcu parfema je ručno brana indijska tuberoza specijalno proizvedena za Armani, kao i dve vrste jasmina koji čitavoj kompoziciji daju predivan, ženstveni duh. Premijum burbon vanila s Madagaskara, kedrovina iz Virdžinije i beli mošus, nalaze se u donjim notama. Njihova neponovljiva simbioza sluti na uzbuđenje, podseća na proživljena iskustva i nezaboravne susrete.

My Way

Osim što je najboljeg kvaliteta, zanimljivo je da se vanila za My Way prikuplja na poseban način i proizvodi u potpuno kontrolisanim uslovima. Kompanija Armani u saradnji sa nevladinim organizacijama, podržava lokalne proizvođače, podstiče preduzetništvo, ekološku održivost, kao i pošumljavanje.

Adrija Arhona - otvorena za nova iskustva

Jednom prilikom, legendarni Đorđo Armani je izjavio: “Verujem da bogata iskustva, koja doprinose promenama, dolaze kroz razmenu među kulturama”. Zato uopšte ne čudi što je za My Way ambasadorku odabrana upravo Adrija Arhona.

Američka glumica odrasla je između Južne Amerike i Sjedinjenih Država. Kroz njene vene teče vrela krv Gvatemale i Portorika. Detinjstvo je provela na čestim putovanjima i muzičkim turnejama svog oca. Odlučna i svojeglava još od malena, svoju buntovnu energiju usmerila je na pravu stranu - časove glume, pa danas ima reputaciju glumice koja je kadra da odigra najsnažnije ženske role.

Arhona je prototip građanke sveta. Ona živi za iskustva, uvek sledi svoj put, veruje instinktima i stalno uči od ljudi. Ona je znatiželjna, moderna, nezavisna, inteligentna i bez predrasuda, a sebe najbolje opisuje rečima: “Možeš mi oduzeti sve, ali ne možeš mi oduzeti ono što sam proživela.”

Bočica, dragi kamen, talisman…

Autentičan miris zaslužuje isto tako autentično pakovanje. Dizajn bočice naglašava kontrast oblika. Pravilne linije ojačanog stakla kroz koje se nazire vibrantna ružičasta tečnost, elegantno se stapaju sa zaobljenim čepom tamno plave boje. I ne samo da čep neodoljivo podseća na dragi kamen, on izgleda kao pravi talisman, a svetlucavi zlatni prsten s gravurom “Giorgio Armani” koji ga okružuje, nije samo stilski detalj, već jasna asocijacija na put. Put kojim moderna žena hrabro korača tragajući za sobom, sopstvenom srećom, slobodom, novim prilikama i iskustvima.

Po prvi put u industriji luksuznih mirisa, govorimo o ekološki održivom pakovanju. Inovativannim i čistim načinom ponovnog punjenja bočice, Armani Beauty i My Way otvaraju novu eru održivog razvoja koja za cilj ima borbu protiv klimatskih promena.

My Way

Tvoj put na tvoj način

Bez obzira na kom kontinentu se nalaziš, My Way je tu da pošalje jedinstvenu poruku, i ne, ona nije sadržana samo u nazivu parfema! Noseći ga na vratu, pokazaćeš koliko si odlučna da slediš sopstveni put. Zato, udahni My Way i sve uradi na svoj način!

Da li i ti tragaš za sopstvenom srećom, slobodom, novim prilikama i iskustvima? Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Ovo je ruž za usne koji se neće preslikati na zaštitnu masku

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Giorgio Armani My Way

    Poručite odmah

Povezane teme: parfem, Giorgio Armani, instagram trend, Armani My Way, Giorgio Armani, MyWay, Adria Arjona

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi bez kojih nećeš moći ove jeseni!

Jesen je sezona koja nam donosi najzanimljivije makeup trendove ali i novitete kak su makeup proizvodi u pitanju, ovo su proizvodi bez kojih nećes moć...