Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Koja je tvoja prva asocijacija na proleće - novi cvetni mirisi, sloboda, ljubav? Ili sve zajedno? Možeš li zamisliti sve to zapakovano u bočicu jednostavnih linija, senzualnog oblika i prozračnog stakla obojenog nežnom, nude, ružičastom nijansom.

Dosledan svojim prethodnicima: parfemu Sì Eau de Parfum iz 2013. i parfemu Sì Passione iz 2018. godine, Armani Sì Fiori nastavlja priču o nezavisnosti i odvažnosti žene, koja samouvereno korača kroz život. Ali ovaj put s dozom nežnosti i krhkosti, kakva zaista i jeste svaka žena.

Sve ono što opisuje jednu savremenu ženu, nalazi se upravo u ovom savršenom pakovanju novog Armani Sì Fiori parfema.

Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Ženska snaga kao inspiracija

Žene su kroz istoriju često morale da dokazuju svoju snagu i nezavisnost, ali možemo reći da se trud isplatio, jer danas jednako učestvuju u svim područjima života. Prateći svoj lični put i zanemarujući pravila kako bi živele život ispunjen strašću, ostvarile su ravnopravnost i otvorile vrata slobodi.

Potpuno zasluženo savremenu ženu danas opisujemo kao jaku i samouverenu. Upravo to je ono što intrigira i inspiriše umetnike i modne kuće već vekovima unazad.

Podstaknuta ženskom snagom, modna i bjuti kuća Giorgio Armani, stvorila je mirisnu liniju Sì, kako bi pomogla ženi da izrazi svoj stil i stav, sa željom da se svaka žena oseća dobro u svojoj koži.

Nežnost i prefinjenost s jedne strane i snaga i samouverenost s druge, je ono što opisuje svaku ženu, a ovaj sofisticirani miris je oličenje svega toga.

Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Čarobni sastojci

Note zelene mandarine i energičnog crne ribizle glavni su sastojci linije Sì. A u kombinaciji s nerolijem, opojnim mediteranskim belim cvetom, notama vanile i belog mošusa, nastao je novi jedinstveni miris, koji je kreirala Julie Massé.  

Parfem Armani Sì Fiori definiše simboliku cveta kroz ženstvenost, a sve interpretacije mirisa Sì kreirane su u savršenoj harmoniji, na temelju težnji koje pokreću modernu ženu.

Ova mirisna kompozicija učiniće da se ovog proleća osećaš ženstveno i odvažno, baš kao što je i bila zamisao kuće Giorgio Armani, kada je stvarala ovaj nežni, cvetni miris.

Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Probudi sva čula

Kao što načinom odevanja i šminkanja nesvesno ostavljamo utisak, ista stvar je i s parfemom, zato slobodno možemo reći da je parfem modni dodatak koji daje onaj “final touch” svakom izgledu. On je nit koja povezuje naše unutrašnje osećaje i spoljašnji svet. Omogućava nam da izrazimo svoju posebnost i temperament. On je način da bez reči kažemo ko smo. Uz Armani Sì Fiori sigurno ćeš ostaviti nezaboravan utisak gde god se pojaviš, a cvetna aroma probudiće sva tvoja čula.

Zaštitno lice kolekcije Sì

Glumica Cate Blanchett na pravi način oslikava sve ono što čini ovaj raskošni miris. A ovog puta pridružile su joj se i kineska glumica Elaine Zhong, kao i slavni modeli Adwoa Aboah i Sara Sampaio. Na prvi pogled tako različite, a u stvari sve jednako jake i samouverene, baš kao sve žene koje su zaslužne za stvaranje Sì kolekcije.

Armani Sì Fiori Oda ženstvenosti 2

Pročitaj još: Nova Armani lica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Giorgio Armani Sì Fiori

Povezane teme: parfem, trend, stil, proleće, Giorgio Armani, Giorgio Armani Sì Fiori

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Beli kreon: Novi makeup trend 2022!

Mnoge devojke zaziru od bele boje i retko je uključuju u svoju makeup rutinu. Ipak, trendovi diktiraju suprotno...