Bambi look: pogled koji razoružava

Otvoren pogled i savršeno uvijene trepavice intenzivnog volumena, san su svake žene. Međutim, kao što i sama verovatno znaš, retko koja devojka ima trepavice koje su prirodno duge i uvijene, pa je apsolutno neophodno pronaći maskaru koja će iz tvojih trepavica izvući ono najbolje. Kada kažemo ono najbolje, mislimo i na to da ona mora da definiše trepavice, uvije ih ali i da ti pruži intenzivno crne trepavice sa volumenom.

Ove jeseni iz brenda L’Oreal Paris stiže Bambi Eye False Lash Extra Black maskara koja će ispuniti tvoja očekivanja i pružiti ti otvoren pogled, koji prosto razoružava.

Bambi False Eye Lash maskara

Od prošle jeseni smo potpuno osvojeni Bambi Eye False Lash maskarom, koja otvara pogled u trenu. A zašto i ne bi bili, kada je ovo maskara koja pruža uvijene trepavice intenzivnog volumena. Zahvaljujući kombinaciji njene široke bademaste četkice i formule, ona može da dospe do svake trepavice, ne ostavljajući grudvice.

 

Ukoliko si se i ti uverila u sjajan rezultat ove maskare, onda ćeš najnoviju Bambi False Lash Extra Black maskaru prosto obožavati.

Bambi False Lash Extra Black maskara

Bambi Extra Black maskara uz intenzivan volumen pruža i izrazito crne trepavice, zahvaljujući intenzivno crnoj formuli, koja ne ostavlja grudvice. Karakteriše je široka četkica koja će tvoje trepavice definisati, ali i uviti. Ovo se naročito odnosi na trepavice u uglovima koje ćeš zahvaljujući njenoj četkici lako obuhvatiti, uviti i učiniti vidljivijim. Verujemo da te ni pakovanje posebno primamljive metalik boje neće ostaviti ravnodušnom.

Bambi look je sve popularniji

Sada kada je eyemakeup u centru pažnje, trendovi šminkanja očiju se samo nižu. Mežutim, retko se desi da neka maskara toliko oduševi sve i da se spontano kreira makeup trend, koji prosto opisuje šta se to postiže sa ovom maskarom. Međutim #bambilook trend je sve popularniji. Sve devojke žele da imaju otvoren pogled i intenzivno crne trepavice velikog volumena koje razoružavaju.

Ukoliko se opredeliš za Bambi Eye Extra Black maskaru, nećeš imati potrebu za preteranim nagomilavanjem slojeva maskare, jer će praktično uz pomoć samo jednog sloja maskare, one postati vidljivije, ali i intenzivnijeg volumena.

Gde možeš nabaviti Bambi Eyes Extra Black False Lash maskaru?

Bambi Extra Black maskara dostupna je u svim većim drogerijama i parfimerijama, a ukoliko želiš odmah da naručiš svoj primerak, možeš to učiniti klikom na sličicu proizvoda ispod teksta.

Ako si je već isprobala, podeli sa nama u komentarima svoje utiske.

Pročitaj još: Otkrij koji je pravi proizvod za definisanje tvojih obrva

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara Extra Black

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye Mascara

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, trend, večernja šminka, dnevna šminka, jesen, Loreal Paris, trepavice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako treba da izgelda tvoj makeup ako nosiš šiške

Promena frizure podrazumeva i promene u tvojoj makeup rutini, šiške imaju svoj veliki come back pa je logično da je neophodno da svoj makeup prilagodi...