BECAUSE-IT’S-YOU-&-STRONGER-WITH-YOU

U središtu ove priče nalazi se ljubav – bezuslovna ljubav, ljubav ispunjena radošću.

 


Ova ljubav je iznova stvorena i uhvaćena u duetu parfema i simbolizovana kroz dva isprepletena prstena.

Matilda i Džejms tumače uloge Lore i Pola, dvoje ljudi koji svakodnevno iskušavaju svoju ljubav jedno prema drugom. Smeštena u gradu koji je središte svetske elegancije, ovo je priča iz 21. veka. Oni su u prilici da iskuse ljubav koja ih čini snažnijim, u kojoj je sve moguće. Prosvetljujuća ljubav, zadivljujuća pokretačka snaga, kreativni energetski naboj koji hrani njihovu požudu čineći da budu još bolji, da prevaziđu sebe, da na svet gledaju boljim očima i odu korak dalje. Baš kao i u natpisu na amblemu Emporio Armani: „Orao je zamišljen kao nešto što se u trenu razume , kao nešto što treba da poleti u neslućene visine ˮ, objašnjava Đorđo Armani.

Zajedno možemo da dotaknemo nebo, zajedno možemo da letimo, zajedno smo nezaustavljivi. Tri životna segmenta u kojima Pol i Lora svaku situaciju pretvaraju u pozitivno i hedonističko iskustvo. Tri naslova koja odjekuju poput „ljubavnih mantriˮ, dodeljujući im izvanredne moći zbog kojih su svakim danom sve snažniji i više nego ikada ranije potpuno uvereni u sopstvena osećanja.
U pitanju je novi dijalog među polovima – moderan, pozitivan, uravnotežen.

Ljubav kroz mirisParfemski duet koji nosi istu snagu. Jedan savršeno ženstven, drugi izrazito muževan. U kombinaciji, oni komuniciraju, izazivaju, zavode.

Za nju / BECAUSE IT’S YOU

Za nju je srećan, slastan, iskričav, naprosto neodoljiv poput sazrele maline u svojoj savršenoj i najelegantnijoj prirodnosti kada se kombinuje sa nerolijem. I šta ova mlada žena koja toliko izaziva krije u svom srcu? Za nju je besramno ženstven, izrazito instinktivan i strastven. Njen šarm je trenutno uočljiv, poput zanosne i prefinjene ruže u svoj njenoj uzvišenosti. Za nju se poigrava njenim moćima zavođenja, kao što se vanila stapa sa mošusom, otkrivajuću složenu i neverovatno duboku senzualnost. Odvažan, trenutno zanosan, za nju iskazuje užurbanost ljubavi koja grabi svaku moguću priliku da se izrazi i objavi (izjavi): ZATO ŠTO SI TI TAJ (BECAUSE IT’S YOU).

Za njega / STRONGER WITH YOU

Za njega - živi u sadašnjosti, oblikovan energijom modernog. Potpuno nepredvidiv, on iznenađuje svojom originalnošću, poput pikantnog akorda u gornjim notama – mešavine kardamoma, ružičastog bibera i listova ljubičice. Za njega je nasledio samouverenu eleganciju, uz lakoću mladalačke bezbrižnosti, koju u njegovo aromatično srce donosi žalfija. Za njega progovara senzualnošću, poput zadimljenog Vanilla Jungle Essence™* koji se u savršenom skladu zaljubljuje u kesten sa glazurom od šećera, privlačeći k sebi poput magneta: (SNAŽNIJI SA TOBOM) STRONGER WITH YOU.

Obećanje u bočici

Jasne linije i svedena forma predstavljaju prepoznatljiv stil Đorđa Armanija. Iznad svega, ove bočice su senzualne: njihove zaobljene forme i konture podsećaju na muška ramena i ženska bedra. Sasvim jednostavna i nenametljiva bočica ima snagu umetničkog dela.

Stvarajući jedinstvo između ženske i muške flašice, zaobljeni, metalni poklopci doprinose nerazmetljivoj eleganciji ovog parfemskog dueta. Ispod samog poklopca, dva prstena stopljena i isprepletena poput ljudskih tela u zagrljaju. Ugravirano u staklu, slovo „Oˮ u reči „YOUˮ takođe podseća na dvostruki prsten i bezuslovnu, sveprožimajuću ljubav.

Kako je sve započelo

 


Zamisao: ispričati priču na temelju snage ljubavi, energije koja počiva na autentičnoj povezanosti, moći zajedništva koja daje krila. Mladi par ljudi, koji se međusobno vole svakim atomom svoga bića, i koji će zauvek voleti jedno drugo. Dakle, nije reč o romansi kratkoga daha, već o dubokom odnosu koji će trajati godinama.

Kako u današnje vreme izgleda ljubavna priča koja traje?

Lora i Pol su dve izrazito snažne ličnosti koje su u ljubavnom zanosu već više od četiri godine i koje žive u samom srcu filmskog Njujorka. Ona je pisac, a on projektant. Ona je nezavisna žena, a on istinski romantičar. Oni tragaju jedno za drugim, međusobno dokazuju svoju ljubav, i na kraju su uvek zajedno. U strasnom zagrljaju, na krovu zgrade ili na krovu žutog taksija.

Moć ljubavi potpomognuta energičnim ritimovima pesme Powerful koju izvodi Mejdžor Lejzer (Major Lazer) zajedno sa Eli Golding (Ellie Goulding).
Da bi oživeo svoju priču, Đorđo Armani se odlučio za prave glumce, a ne za manekene, i to upravo s namerom da budu mladi i izrazito nadareni.

Matilda Luc

 


Ova dvadesetšestogodišnjakinja čarobnog osmeha, koja naprosto zrači, rođena je u Milanu i ćerka je Amerikanca i Italijanke. Matildina glumačka karijera započela je slučajnim susretom sa režiserom Gabrijelom Mučinom (Gabriele Muccino), koji je upravo bio završio pisanje scenarija o jednoj Italijanki koja kreće put Sjedinjenih Država ne bi li tamo otkrila pravu sebe – što je bila uloga kao skrojena za Matildu. Glumica i režiser kasnije su upriličili premijeru filma Summertime, na Venecijanskom festivalu 2016. godine. I upravo na premijeri ovog filma, Matilda je upoznala Đorđa Armanija. U izvesnom smislu, to je bio porodični skup, pošto je godinama pre toga, njen otac koračao pistama za kreatore.
I otad, Matilda, koja tečno govori oba jezika, italijanski i engleski, živi svoj „američki sanˮ. Nedavno je objavljen i njen prvi internacionalni film, u kom igra glavnu ulogu Džulije (Julia), u 3-D horor filmu Rings, koji je režirao F. Havijer Gutierez (F. Javier Gutiérrez), kao treći nastavak u ovoj filmskoj trilogiji.

U ˝Zajedno snažniji˝ (Together Stronger), Matilda glumi Loru. Uz svoje krupne i upečatljive oči i pomalo hrapav glas, ona poseduje izražajnost koja istovremeno donosi radost i eleganciju. Sva ozarena, bezbrižna i laka na osmehu, ona je i beskrajno prava Italijanka, jaka i samostalna. Izražajna je, a podjednako je usavršila moć zavođenja i skromnosti. Kao što i sâm scenario kaže, stvorena je za sreću. Uz svoj nesputan i odvažan duh, rukovodi se isključivo sopstvenim instinktima. Beskrajno vesela i otvorena, svoje ispunjenje pronalazi u fotografiji i pisanju. Više od svega, Lora je stvaralac svog sopstvenog života.

Džejms Džeger

 


Rođen u Njujorku, ovaj tridesetjednogodišnji Britanac je predstavnik svog doba. Nakon studija, okrenuo se glumi i muzici, svirajući i u jednom rok bendu. Sasvim prikladno, uloga kojom se nametnuo bila je lik Kipa Stivensa (Kip Stevens), pank pevača, u muzičkom filmskom serijalu Martina Skorsezea (Martin Scorsese), Vinil. U poslednje vreme, ovaj plavooki glumac zalaže se za čiste okeane i zdrave grebene radeći za svetsku organizaciju za zaštitu morskog sveta Project O. Džejms je nedavno završio snimanje drame 7x7, u kojoj ćemo ga tokom ove godine gledati u glavnoj ulozi.

U ˝Zajedno snažniji˝ (Together Stronger), Džejms tumači lik Pola, upečatljivo prodornog pogleda u potpunom kontrastu sa njegovom posve neusiljenom ličnošću. Krajnje složen i očaravajuć, on je podjednako veseo i zabavan. I premda nije stidljiv, on posmatra svet oko sebe. Potpuno ga očaravaju jednostavnost, ljubav i njegova profesije arhitekte. Zaštitnik i romantičar, posmatra život kao igru, a ljubav kao ludu opkladu. Sa radošću razvija taj svoj osećaj za rizik.

Intervju sa Fabijenom Konstantom

Tokom svog rada na modnim programima sa Luikom Prižonom (Loïc Prigent), kao što je Mademoiselle C, i na svom dokumentarcu o Karin Rojtfeld (Carine Roitfeld), Fabijen Konstant je razvio svoj lični stil kojim delikatno otkriva intimnost svojih protagonista.

1/ Kako je nastao ovaj serijal?

Krenuli smo bez ikakve knjige snimanja, uz tri autora koji su osmislili kompletne životne priče naših junaka, njihove pojedinačne priče i pre nego što su se kao par susreli.  Ove priče možda nikad neće dospeti na filmski ekran, međutim, one glumcima pomažu da ispune svoje likove, da izgrade sopstvenu ličnost. Na primer, zamislili smo da su Polovi roditelji svojevrsni „hipiciˮ koji su se iz Evrope doselili u Sjedinjene Države, dok Lora i dalje ima babu i dedu koji žive u Italiji.

2/ Imali smo priliku da vidimo zaista izrazitu bilskost, da kročimo u intimnost. Kako to uspevate da zabeležite kamerom?

Zapravo smo želeli da oživimo duh filma, da publiku uvučemo u samu priču, uz moju kameru koja je sasvim slobodno oslonjena na mom ramenu. Morao sam da trčim za Matildom i Džejmsom do njihovog stana ni ne znajući šta zapravo smeraju. To mi se jako dopalo, i ispalo je sasvim dobro, jer je od prvog kadra sa prvog dana snimanja između ovo dvoje mladih glumaca postojala sasvim istinska hemija. To je omogućilo da se filmskoj slici udahne život, stvarni život, koji je prožimao svaki kadar, a to je bilo upravo ono za čim sam sve vreme tragao. Imam običaj da snimam duge kadrove i nisam od onih koji uzvikuju „seci”, jer mi se dopada baš ono što se događa na desetak sekundi pre početka kadra i ono što nastaje u trideset sekundi nakon što se on i završi.

3/ Koji je bio razlog da se prekine ritam naracije… da bismo mogli da zadržimo dah?

Završne scene pažljivo su napravljene da budu krajnje iskreni, izuzetni trenuci, i nakon što smo za sobom imali više od 50 sati snimljenog materijala, morali smo da stignemo i do takvih trenutaka. Kada ga ona pronađe na krovu zgrade, ili kad on nju sretne na građevinskoj gredi koja visi sa neba. Ostatak je nastao u montaži, kao, recimo, potpuni prodor zvuka u sred scene. To je učinjeno s razlogom, budući da ljubav nije tanana, blaga i milozvučna. Među onima koji se vole postoje i prekidi, napetosti, pa čak i opasnosti.

Pročitaj više o: SKY di Gioia Eau de Parfum​

Povezane teme: parfem, trend, Giorgio Armani

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenji makeup: Top saveti za obrve, oči i usne!

Pripremili smo kardigane, kišobrane stavili u torbu i priznali sebi da je jesen pobedila. Udobno se smesti, jer sledi razotkrivanje jesenjih top trend...