Beskompromisna lepota: godine im ne mogu ništa

Ove legendarne žene zrače samopouzdanjem i insprišu pojavom. Njihova ženstvenost kao da ne zna za godine, bore, nesavršenosti. Savladale su svoju moć i koriste je kao najmoćnije oružje. 

Endi Mekdauel 

58 godina

 

Američka glumica zapravo je karijeru započela kao model, osamdesetih godina, pojavljujući se na stranicama Vogue magazina za Yves Saint Laurent i Armani. Lepota Endi Mekdauel je delikatna, a njen osmeh nezaboravan. Kada god prošeta cvrenim tepihom oduzima dah i u svojim godinama zanosno izgleda. Preko trideset godina lice je beauty giganta L'Oreal Paris i često je viđamo u njihovim kampanjama. "Da li je žena seksi, zavisi od njene zrelosti", rekla je jednom, tvrdeći da je počela da se oseća ženom tek nakon četrdesete i apelujući da industruija prestane da nas zaslepljuje mladošću i dokaže da je lepota stanje duha i nema nikakve veze sa borama. 

 

Kristi Tarlington

47 godina

 

Ona je među supermodelima koji će nas uvek podsećati na zlatno vreme mode, kada nisu dominirale društvene mreže već vladali zaista najbolji u igri. Nesumnjivo, Kristi je bila jedna od njih, i do danas je primer vanvremenske lepote i otmenosti. Započela je svoju karijeru 1990 i začas pokorila tašti svet, koji se odmah zaljubio u nju. Krasila je naslovnice nebrojeno mnogo magazina, a u jednom intervjuu je rekla " Ako pokušaš da postigneš balans, ako slušaš i pratiš potrebe svog tela, svog uam i duha, onda se ispoljava i tvoja prirodna lepota. Kristi je danas vlasnik i aktivista organizacija  No Woman, No Cry i jedna je od ambasadorki brenda Maybelline New York. 

Džulija Roberts 

Zgodnoj ženi filmske industrije godine baš ništa ne mogu. Uživali smo gledajući je  nedavno na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala, nasmejanu i blistavu kao i uvek. Poznata po svojoj otvorenosti i dobroti, često nas je svojim izjavama i zasmejavala i ostavljala bez teksta. Jedna od naših omiljenih  je "Prema holivudskim standardima, ja sam već mnogo rizikovala odbijajući da uradim fejslifting" . Ova divna žena zaštitno je lica brenda Lancôme.

Povezane teme: poznati, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zimske manikir ideje koje inspirišu na Instagramu

Dobre hidratantne kreme mogu da pomognu, ali neće biti dovoljne… Srećom, dobre zimske manikir ideje hoće...