Blistavi izgled je uvek u trendu: Najbolje frizure Kaline Kovačević

Lepa glumica je svojim glamuroznim i elegantnim izgledom uvek u centru pažnje, a njena uvek savršena frizura mami poglede, te je možda baš zbog toga Kalina Kovačević idealan primer koji svaka dama treba slediti.  Puštena ili ravna kosa, elegantna punđa ili bujne lokne, Kalina Kovačević svoju kosu stilizuje na način koji savršeno odgovara najrazličitijim prilikama.

Ležeran svakodnevni izgled

Uz ravnu puštenu kosu, Kalina postiže ležeran izgled sa kojim, u zavisnosti od odevne kombinacije za koju se odlučite, možete postići stil koji god želite. Ipak, ukoliko vaša kosa prirodno ima talase, za ovaj izgled vam je potrebna dobra presa za kosu, ali i preparat za stilizovanje. Ova jednostavna frizura je idealna jer je možete ukombinovati i u elegantno ili urbano izdanje. 

 

Elegantna punđa

Uz sjajnu elegantnu punđu za kosu, Kalina postiže izgled prave filmske dive. Lepa glumica je u svoj stil uključila i predivan ukras za kosu koji je savršeno uklopila uz belu haljinu. Iako su punđe rezervisane za posebne prilike, ovu sjajna frizura može osvežiti i vaš poslovni stil. 

Pročitajte i : Nega kose u letnjim danima 

 

Romantične lokne

Blago uvijena i puštena kosa je savršen način da istaknete svoju ženstvenost, a Kalina to zna i odlično koristi. Za razliku od ravne i puštene kose, blage lokne će uz nekui lepršavu haljinu dati utisak romantike i ženstvenosti, ali uz crnu kombinaciju mogu postati odraz vaše elegancije. 

Povezane teme: poznati, frizura, stil, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up in the City: Vruća pitanja sa Enom Lunom i Dunjom Jovanić

Nova epizoda serijala Make Up in the City donosi nam vruća pitanja sa Enom Lunom i Dunjom Jovanić, koje nam ovaj put otkrivaju do sada nepoznate tajne...