Brow University: Škola za jednostavno oblikovanje obrva

Jednoglasno je – trend savršeno oblikovanih obrva poslednjih godina uzeo je maha više nego bilo koji makeup trend! Sa nevericom se osvrćemo na stare fotografije, rane 2000te i na umu nam je samo jedno pitanje: kako je moguće da su prirodne, tanko počupane, gotovo nepostojeće obrve ikada bile prihvatljive? Još čudnija jeste činjenica da je jedan jedini oblik obrva bio opšteprihvaćen i da sem njega nije vladao nijedan drugi. Da, pričamo o fenomenu “narogušenih”, ekstremno tankih i špicastih obrva, iza kojih je inspiracija bila Christina Aguilera ili bilo koja fatalna heroina telenovela koje smo pomno pratile.

Brow University Škola za jednostavno oblikovanje obrvaIpak, poslednjih godina “sinulo” nam je da jedan oblik ne mora biti mejnstrim i da, najvažnije od svega, dobro oblikovanje obrva vizuelno može oblikovati i crte lica. S tim na umu, odlučili smo da pokrenemo master class za oblikovanje obrva, a na današnjem predavanju desna ruka nam je NYX Professional Makeup, brend svestan da je savršeno oblikovanje obrva predmet iz kog svaka od nas ne želi ništa manje od desetke!

Fill & Fluff Eyebrow Pomade olovka

Efekat “razbarušenih”, ali opet perfektno definisanih i popunjenih obrva u potpunosti je ostvariv uz NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow olovku. Ova dvostrana vosak-pomada u olovci poseduje patent izvlačenje, te je nema potrebe zarezivati.

Na jednoj strani olovke nalazi se pomada na bazi voska, a specijalni dizajn aplikatora omogućava vrlo jednostavno nanošenje. Na “drugom kraju” olovke nalazi se ovalna četkica kojom ćeš postići blendovanje do ujednačenog izgleda. S lakoćom, fiksiraćeš svoje obrve i podariti im ekstra teksturu kakvu sve priželjkujemo, a krajni rezultat biće perfektno definisane obrve koje odlikuje prirodni efekat “razbarušenosti”.

Nepobediv duo za savršeno oblikovane obrve

Vreme je za lekciju br. 2 – kako postići efekat potpuno prirodnih obrva u samo četiri koraka? Odgovor su: NYX Professional Makeup Micro Brow olovka i NYX Professional Makeup Control Freak Brow gel! Ukoliko i ti želiš da dominiraš celog dana, znajući da su tvoje obrve fiksirane i „na svom mestu“ u svakom trenutku, isprati naredna četiri koraka i carpe diem!

Olovkom iscrtaj gornji i donji luk obrva i raščešljaj ih pomoću češljića, a zatim one koje „nedostaju“ popuni olovkom. Vrh Micro Brow olovke izuzetno je tanak i precizan, a kada iscrtavanje privedeš kraju fiksiraj svoje obrve providnim gelom.

Brow University Škola za jednostavno oblikovanje obrva

Četvrti i finalni korak jeste da uživaš u plodovima svog truda svaki put kada ugledaš svoj odraz u ogledalu i da se sa svim svakodnevnim izazovima suočiš sa novom dozom samopouzdanja kakvu svaka od nas zaslužuje!

Ne postoji netačan odgovor

Drugi deo ovog dvojca je NYX Professional Makeup Control Freak Brow gel. Nakon sušenja je nelepljiv, izuzetno je lak za nanošenje i što je najvažnije – multifunkcionalan je! 

A: Možeš ga naneti preko olovke ili senke za obrve za još dugotrajniji efekat šminke. Začešljaj svoje obrve od korena ka gore i tako ih u potpunosti fiksiraj. Sigurni smo da ne želiš polovično odrađen posao, zar ne?

B: Možeš ga koristiti i samostalno kao providnu maskaru za obrve, jer na ovaj način ćeš svojim obrvama dati razbarušeni i prirodni efekat, pa ga to čini odličnim proizvodom ukoliko preferiraš no makeup makeup look. Postići ćeš ga zahvaljujući ultra preciznoj četkici koja razdvaja obrve i začešljava ih na gore, naglašavajući ih do perfekcije. 

Brow University Škola za jednostavno oblikovanje obrvaJedno je sigurno: koji god odgovor da zaokružiš, nećeš pogrešiti!

Vreme je za test!

Došao je trenutak da oprobate svoje znanje iz predmeta savršeno oblikovanje obrva! Izvadite svoje primerke ova tri jedinstvena NYX Professional Makeup proizvoda i pokažite koliko ste naučili na današnjem času. Verujemo da ćete se, za razliku od ostalih ispita, ovom radovati za nijansu više nego ostalima. A složićemo se, nijanse su često presudne a vaše obrve to i zahtevaju!

Pročitaj još: Razbijamo mitove o retinolu

Za ovaj izgled preporučujemo

  • NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow Pencil

    Poručite odmah
  • NYX Professional Makeup Micro Brow Eyebrow Pencil

    Poručite odmah
  • NYX Professional Makeup Control Freak Eyebrow Gel

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, oči, trend, obrve, jesen, prirodni look, NYX, tehnika šminkanja, olovka za obrve, olovke za obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5 najprodavanijih Kiehl’s proizvoda

Kiehl’s je legendarni njujorški proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za negu kože i kose, koji je cenjen među ljubiteljima skincare proizvoda širom ...