Budući makeup trend: Neusklađene senke za oči

Možda si čula za ljude koji koriste svaku priliku da iskažu svoj stav, bez obzira na priliku i situaciju u kojoj se nalaze, poput advokata koji se na važnim sastancima pojave sa neuobičajenim kravatama, biznismena koji sa svojim rasparenim bojama čarapa prkose odrastanju i drugih sličnih načina iskazivanja stava različitih ljudi. Međutim, promene u outfit-u nisu jedini način na koji može da se iskaže stav.

Buntovnički, mladalački i kreativni duh izražava se i odabirom specifičnog aksesoara, menjanjem frizura i boje kose, ali i uz pomoć makeup-a. Neki od najvećih makeup trendova istorije poput grundž i metalik usana (koje su postale zaštitini znak ljubitelja rok muzike) i boho stil šminkanja, samo su nekoliko primera iz istorije koji svedoče tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup Serbia (@nyxcosmetics_serbia) on

Neusklađene senke za oči

U poslednjim mesecima prošle godine, može da se zaključi da je sve neobičniji način šminkanja očiju postao sve popularniji, pa tako euforija makeup trend i sve zapaženiji trendovi nanošenja ajlajnera, prete da u potpunosti ostave u prošlosti klasično nanošenje senke i ajlajnera. Zbog čega predviđamo da će i ovaj makeup trend zaživeti na makeup sceni i zasigurno postati jedan od najtraženijih načina šminkanja očiju u 2020. godini.

Ajlajner i šljokice nisu jedini način na koji možeš da osvežiš svoj makeup na očima! Neusklađene senke za oči predstavljaju jedan pravi buntovnički makeup stil, predviđen samo za odvažne, hrabre i nepopravljive ljubitelje makeup-a. Sve što je dovoljno jeste da naneseš različite senke za oči na svoje kapke. I ne zaboravi, što su drečavije boje, to je bolji efekat.

 

Pinterest

Neusklađene senke za oči - jača varijanta

Slobodno rizikuj i nanosi različite senke na kapke, u bojama koje se ne uklapaju, poput plave i crvene, neonske zelene i žute boje.

Trik je u tome, da naneseš senku za oči jedne boje na jedan kapak, po načinu i visini koja ti odgovara, a da na drugi kapak naneseš potpuno različitu boju senke, ali na isti način. Efekat neuparenih senki za oči je nezamenljiv, upadljiv i definitivno osveženje u makeup-u.

Neusklađene senke za oči – blaža varijanta

Ne brini, ukoliko misliš da je jača varijanta ipak preterano smela za tebe, onda uvek možeš isprobati i blaži način ovog trenda, a opet ćeš biti primećena i drugačija. Kod ove varijante poigravaš se sa jednom bojom senke za oči, ali u različitim nijansama.

Trik je u tome da staviš na jedan kapak naneseš najsvetlije tonove boje za koju si se odlučila, a da na drugi naneseš najtamnije nijanse te iste boje.

Bonus savet

Prepusti se ekperimentisanju. Isprobaj i kombinovanje, ne samo različitih boja i nijansi na svojim kapcima, već i različitih tekstura senki. Ovde nema greške, bićeš primećena kako god da okreneš!

 

Pinterest

Kako se tebi čini ovaj hrabri makeup trend? Da li bi se usudila da ga isprobaš u sledećem izlasku?

Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Makeup horoskop za 2020. godinu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris Eyeshadow Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Eyeshadow Palette Ultimate Phoenix

  Poručite odmah
 • Lancôme x Proenza Schouler Chroma Eye Palette

  Poručite odmah
 • YSL Couture Eyeshadow Palette Collector

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Queen Eyeshadow 37 Extraordinnaire

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Hot Singles 60 STFU

  Poručite odmah
 • Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette

 • Urban Decay On The Run Bailout Eyeshadow Palette

 • Urban Decay On The Run Detour Eyeshadow Palette

 • Urban Decay On The Run Shortcut Eyeshadow Palette

Povezane teme: šminka, senke za oči, formalna šminka, trend, večernja šminka, dnevna šminka, stil, UltimativniTrendovi, Yves Saint Laurent, Lancome, Urban Decay, Loreal Paris, Maybelline New York, zima, NYX, Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga sveta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Da li im možeš pročitati to iz pogleda...