Čar ležernog i elegancije u jednom: Izaberite savršeni street style po ugledu na omiljenu zvezdu

 

Manekenka Bojana Rajić uvek oduševi svojim street style-om. Jednom prilikom je izrazila i želju da postane inspiracija ženama po pitanju toga kako da se obuku, našminkaju, kakvu frizuru da ponesu...Ona marljivo neguje svoje lice, retko je viđena s previše šminke i bira mahom nežne, prirodne tonove. Međutim, kada odluči da naglasi usne - ona to radi perfektno!Prošetajte svoj omiljeni kaput, istaknite noge ali obujte duboke "statement" čizme, tokom nekog prijatnog popodneva. Pustite kosu i dozvolite suncu da obasja vaše lice. Na usne nanesite nežno crveni karmin, kao žene sjajnog Pariza i, zasigurno, nećete proći neprimećeno.

 

 

Zaljubljena, veruje da se ljubav ljubavlju vraća... A kako i ne bi! Popularna pevačica Severina kada se pojavi prosto i jednostavno - širi jaku, vrelu ljubav. Zaljubljene dame, ponesite hrabro jarko crvene tonove na usnama, baš kao što to radi Severina. Bilo da se odlučite samo za maskaru ili poželite malo dramatiniji izgled uz "smokey eyes", usne boje vina se savršeno slažu uz to.Severina je za ovakav "look" izabrala šarmantno puštene, valovite šiške uz lice i nežno naglasila jagodice. Haljina koja ističe najlepše atribute vaš je najbolji saveznik za ovakav stil.

 

Još jedna ludo zaljubljena pevačica čiju smo svadbu nedavno takođe pomno ispratili, Goca Tržan, očito kad pomisli na crveni ruž pomisli i na šik "stajl". Uvijene crne trepavice, naglašene najlepše ženske crte - jagodice, uz šta defnitivno najbolje ide crveni karmin u voćnom tonu - višnja. 
Lepršava haljina i moderna punđa ili rokerka, farmerice i konjski rep - nije važno, ovakva šminka ide uz toliko kombinacija, da je naprosto morate imati svakodnevno u svojoj torbi.

 

Igrajte se kada je moda u pitanju. Ostavite sopstveni pečat i u svakodnevnim kombinacijama. Mešajte stilove, boje i na najbolji način pokažite svoje najlepše karakteristike.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • The Nudes by Maybelline New York

  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

  • NYX Soft Matte Lip Cream

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da stilizuješ obrve na tri jednostavna načina

Kada su u pitanju obrve, fokus je na divljim obrvama prirodnog izgleda evo kako da postigneš ovaj trend bez puno muke kod svoje kuće...