Čiji ti se streetstyle više dopada: Kara Delavinj vs. Džidži Hadid

vs.

Vreme je za jesenje modne inspiracije! Dve prelepe trendi devojke svoje ulični stil izražavaju svaka na svoj način: Kara nešto nemarnije i nestašnije, ali pažljivo uklopljeno, dok je Džidži zavodljiva i u svakodnevici. A koji bi ti  stil pre ponela?

Kara Delavinj

Nestašna manekenka i odskora glumica, devojka koja je proslavila izražajne obrve i javno se deklarisala kao biseksualka, ume da ponese super-ženstvene glamurozne haljine i na crvenom tepihu zablista kao prava vamp žena, a opet ćete je na ulici najčešće videti u sasvim opuštenim, skoro dečačkim izdanjima - koja  nimalo ne umanjuju njenu lepotu. Ovde je odabrala vrlo trendi bomber jaknu, belu majicu sa printom i jednostavne uske crne farmerke. Pink kapica iako kao da šalje poruku "I dont care" zapravo ističe Karin karakter, razbija monotoniju ovog jednostavnog izdanja i da, privlači pažnju. Prateća šminka može biti posledica i nekog slikanja ili zvaničnog pojavljivanja koje je prethodilo ili tek sledi, ali u svakom slučaju plava senka u trendi all blue stilu začinila je celu kombinaciju

Džidži Hadid

Verovatno najaktuelnija trendi devojka, šmizla Džidži, ni na ulici ne propušta priliku da pokaže svoje zgodno telo. U crnim helankama i kratkoj majčici, sa kratkim duksom, polazi joj za rukom da izgleda podjednako atraktvino kao da je obukla i neki preskupi haute couture. Jednostavno puštena kosa je pažljivo negovana, pa i nemarna frizura dobro izlgeda. Iako se na prvi pogled čini da Džidži ne nosi nikakvu šminku, ipak se pažljivijim posmatranjem može primetiti suptilni konturing, pažljivo oblikovane obrve i nude mat usne. 

Koji je od ova dva stila više u tvom fazonu?  "Like I don't care" Kara ili "All eyes on me" Džidži?

Photo : GettyImages

Povezane teme: poznati, trend, moda, Glasanje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi 2020: oni će se zadržati i u ovoj godini

U nastavku su svi makeup trendovi 2020, koje smo već zavoleli, a koji će biti popularni i ove godine...