Color-blocking trend: Usne i oči

Color-blocking je opet u trendu te nemojte propustiti priliku da prošetate ovaj look kao sjajan začin sunčanom danu.

Za sve prilike


Ova igra boja preti da postane omiljena fashionistama širom sveta. Color-blocking je savršen za tematske žurke, nasmejana kafenisanja... za sve ono što proleće pruža!

Najjednostavnija varijanta u ovoj tehnici jeste da pravite jednostavne izbore, a to znači korišćenje samo dve boje. Na primer pune, sjajne, pink usne u kombinaciji sa plavom senkom za oči daju idealan party look.

S druge strane, ćaskanje sa drugaricom možete provesti našminkani na sledeći način: nežno roze mat usne vs. jarko narandžasta senka. Već razmišljate da zastanete ovde i isprobate, zar ne? Ali sačekajte!

Make-up geometrija


Možete otići i korak dalje! Geometrijski oblici svakako dolaze u obzir i u njima je zapravo magija. Na primer, mat karmin u boji šljive nanesite na gornju, a sjajni na donju usnu. Za oči iskoristite narandžastu, žutu i plavu.

Napravite neverovatni pravougaonik iznad očiju tako što ćete žutom obojiti kapke, narandžastom linijom iscrtati gde se žuta "završava", a plavim jasnim oblikom naglasiti čitavu kompoziciju. Lude naočari? Uz ovakvu efektnu šminku, možete i bez njih!

Pročitajte više: Kako da nosite neobične nijanse rumenila

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Color Riche La Palette Matte

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 207 Wuthering

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 204 Red Actually

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Riche L'Ombre Pure 405 The Big Blue

  Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči, karmin, ruž, usne, mat, trend, color-blocking

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su idealani puderi za lice koji će prkositi zimi!

Ukoliko ste ljubitelji makeup-a onda sigurno znate koliko je teško održati blistav ten tokom hladnih zimskih dana, bitno je da izabereš pravi puder za...