Color-blocking trend: Usne i oči

Color-blocking je opet u trendu te nemojte propustiti priliku da prošetate ovaj look kao sjajan začin sunčanom danu.

Za sve prilike


Ova igra boja preti da postane omiljena fashionistama širom sveta. Color-blocking je savršen za tematske žurke, nasmejana kafenisanja... za sve ono što proleće pruža!

Najjednostavnija varijanta u ovoj tehnici jeste da pravite jednostavne izbore, a to znači korišćenje samo dve boje. Na primer pune, sjajne, pink usne u kombinaciji sa plavom senkom za oči daju idealan party look.

S druge strane, ćaskanje sa drugaricom možete provesti našminkani na sledeći način: nežno roze mat usne vs. jarko narandžasta senka. Već razmišljate da zastanete ovde i isprobate, zar ne? Ali sačekajte!

Make-up geometrija


Možete otići i korak dalje! Geometrijski oblici svakako dolaze u obzir i u njima je zapravo magija. Na primer, mat karmin u boji šljive nanesite na gornju, a sjajni na donju usnu. Za oči iskoristite narandžastu, žutu i plavu.

Napravite neverovatni pravougaonik iznad očiju tako što ćete žutom obojiti kapke, narandžastom linijom iscrtati gde se žuta "završava", a plavim jasnim oblikom naglasiti čitavu kompoziciju. Lude naočari? Uz ovakvu efektnu šminku, možete i bez njih!

Pročitajte više: Kako da nosite neobične nijanse rumenila

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Color Riche La Palette Matte

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 207 Wuthering

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 204 Red Actually

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Riche L'Ombre Pure 405 The Big Blue

  Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči, karmin, ruž, usne, mat, trend, color-blocking

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš kožu tokom zime?

Ako ove sezone želiš da svojoj koži pružiš hidrataciju, za tebe smo izdvojili fenomenalne preparate sa kojima ne možeš da pogrešiš...