Da li je ovo proizvod koji može sve? Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

S obzirom da je Maybelline New York broj 1 makeup brend u svetu*, uvek sa nestrpljenjem iščekujemo novine iz njihove makeup radionice. Ovoga puta je to Instant Perfector 4 u 1, novi proizvod za lice koji pruža benefite čak 4 proizvoda i savršenu kožu i offline!

Instant Perfector 4 u 1: Šta sve ovaj proizvod može?

Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 ima vegansku formulu** i dolazi u 3 nijanse koje se prilagođavaju nijansi tena. Instant Perfector 4 u 1 bi mogao da nam skrati makeup muke, jer se na koži istovremeno ponaša kao prajmer, korektor, bb krema i kompaktni puder - ODUŠEVLJENJE! Naime, Instant Perfector 4 u 1 je toliko moćan proizvod da:

 • Zaglađuje pore poput prajmera.
 • Prekriva nesavršenosti poput korektora.
 • Ujednačava ten poput BB kreme.
 • Matira poput kompaktnog pudera.

Vreme je za test!

S obzirom da sve prethodno navedeno deluje i više nego sjajno, nas je interesovalo kako se Instant Perfector 4 u 1 ponaša u praksi. Zato smo okupili MakeUp tim i odlučili da testiramo Instant Pefector 4 u 1 na delu. Tako su, nakon jutarnje skincare rutine, 3 MakeUp devojke preuzele stvar u svoje ruke. Svaka je izabrala odgovarajuću nijansu, a zajedno smo birale topao dan da bismo dodatno otežali posao ovom, naizgled, sjajnom makeup proizvodu.

Nanele smo proizvod na lice na isti način kao što bismo nanele tečni puder ili BB kremu. Odmah smo se usaglasile da se tečna matirajuća formula ovog proizvoda lako razmazuje i primetno zaglađuje pore - baš poput prajmera.

Da li je ovo proizvod koji može sve? Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

Naša sledeća opaska se odnosila na ten i teksturu kože, odnosno da li će Instant Perfector 4 u 1 uspešno neutralisati nesavršenosti na našem licu. Hoće! Instant Perfector će istovremeno prikriti nesavršenosti baš poput korektora, ali i ujednačiti ten kao što bi to uradila BB krema. Za sada, 3 od 3. Ostalo nam je da utvrdimo da li ovaj proizvod zaista matira kao kompaktni puder.

Za potrebe ovog dela testiranja, svaka od nas je nastavila dan na svoj način, rešavajuće svakodnevne obaveze sa Instant Perfectorom 4 u 1 na koži lica. Zaključak na kraju dana? Tekstura ovog proizvoda je zaista lagana na koži i odlična za sve žene koje su stalno u pokretu, pa ne žele da osećaju težinu na licu (pogotovo tokom toplih letnjih dana), ali žele da dobiju taj “kompaktni puder” efekat, prikriju određene nesavršenosti i zaglade ten.

Da li je ovo zaista proizvod koji može sve?

Da li je ovo proizvod koji može sve Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

Po našem skromnom mišljenju, Instant Perfector 4 u 1 je pun pogodak! U pitanju je odlična makeup investicija koja čuva vreme, jer istovremeno zaglađuje, prikriva, ujednačava i matira kožu lica – i to uspešno. Dakle, da odgovorimo na pitanje iz podnaslova – jedno veliko DA! Za kraj, možemo samo da zaključimo testiranje sa konstantacijom da je brend Maybelline New York još jednom dokazao zašto je broj 1 u makeup svetu*.

Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 možeš isprobati klikom na ovaj link!

*Maybelline New York, broj 1 make up brend na svetu u 2020. godini, na osnovu zvaničnih podataka Euromonitor International Limited, Beauty & Personal Care 2021 izveštaja, koji obuhvata podatke o vrednosnoj prodaji, maloprodajnim cenama i svim maloprodajnim kanalima, za celu 2020. godinu.

**Bez sastojaka životinjskog porekla.

Pročitaj još: Efekat savršeno podignutih obrva odmah! Probali smo novu olovku za obrve o kojoj svi pričaju!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 Light

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 Fair Light

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 Medium Light

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, bb krema, trend, korektor, kompaktni puder, Maybelline New York, primer

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tissue maske za lice. Da li si probala novi trend? Instant lepotu iz kesice

Hidratacija lica je neophodna tokom čitave godine, ali krema za lice više nije jedini proizvod na tržištu. Novi trend su tissue maske za lice...