Da li si spremna za tečni ruž sa mirisom macarons kolačića?

Sigurno se i tebi dešavalo da s vremena na vreme poželiš da makar u mislima odlutaš u neke lepše predele. Nama posebno primamljivo zvuči ispijanje kafe pored Sene i uživanje u poznatim poslasticama Pariza.

Iz brenda L'Oréal Paris su se potrudili da nam približe ovaj grad svetlosti, pa su lansirali kolekciju tečnih ruževa sa ultra mat efektom i neodoljivim, izraženim mirisom, macarons kolačića - prepoznatljive poslastice Pariza. Da, mislimo na one, po mnogima najdraže sitne, raznobojne, hrskave kolačiće očaravajućeg ukusa.

Da li si spremna za tečni ruž sa mirisom macarons kolačića?

Da li ti se čini da već možeš da osetiš neodoljiv miris ove poznate poslastice na svojim usnama?

Predstavljamo ti L'Oréal Paris Les Macarons tečni ruž

Leti se često opredeljujemo samo za sjaj za usne u strahu da će nam se mat karmin skupiti na usnama ili da će se njegova boja brzo skinuti. Zaboravi na to i prepusti se čarima Les Macarons tečnog, laganog, kremastog ruža, jer će te apsolutno oduševiti njegov miris,  nijanse i ultra mat efekat, kao i to što je postojan i do 16 časova*, što se ne razmazuje i što se ne lepi.

Da li si spremna za tečni ruž sa mirisom macarons kolačića?

L'Oréal Paris Les Macarons tečni ruž predivnog mirisa će sigurno postati tvoja nova letnja opsesija. Ovi karmini su baš kao i macarons kolačići dostupni u više nijansi. Pa tako ovo leto možeš da ulepšaš bojama na usnama u zavisnosti od raspoloženja. Sjajna stvar sa njegovim nijansama je što možeš da ih kombinuješ i stvaraš nove nijanse, baš kao što to rade kuvari sa ukusnim macarons kolačićima, kada ih kombinuju i smišljaju njihove nove ukuse.

Kako naneti ovaj tečni ruž sa ultra mat efektom

U nanošenju ovog ruža budi pažljiva da slučajno ne pređeš preko usana, naročito kada su u pitanju jarke boje. Nanesi ga prvo na gornju usnu, i to počev od centra, a onda nastavi put do ivica usana, pa tek onda uz pomoć četkice, namaži i donju usnu. Osim što će boja biti postojana tokom čitavog dana, sa tvojih usana će se širiti miris macarons kolačića.

Poznate ličnosti su već zaljubljene u Les Macarons tečni ruž sa ultra mat efektom. Ne mogu da se odluče šta ih je više privuklo, neodoljiv miris, postojanost ili neverovatni spektar nijansi koje su za baš svaku priliku.

Da li si spremna za tečni ruž sa mirisom macarons kolačića?

Mi jedva čekamo da isprobamo sve boje ovog fantastičnog ruža sa zavodljivim mirisom macarons kolačića, a ti? Piši nam svoje utiske u komentarima!

*Samoprocena, 114 žena

Pročitaj još: Volume Million Lashes: Legendarna maskara sa poboljšanom formulom

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Les Macarons 822 Mon Caramel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Les Macarons 826 Mademoiselle Mango

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Les Macarons 824 Guava Gush

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Les Macarons 832 Strawberry Sauvage

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Les Macarons 828 Framboise Frenzy

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Les Macarons 838 Berry Cherrie

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, formalna šminka, karmin, ruž, usne, poznati, mat, trend, večernja šminka, dnevna šminka, leto, mat usne, crveni ruž, crveni karmin, šminka za posao, Loreal Paris

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vreme je da ovog proleća kažeš zbogom oštećenoj kosi!

Možda si se preko noći odlučila za novu boju kose, poželela neku promenu frizure, česta upotreba hemijskih tretmana i stilizovanje može ozbiljno oštet...