Da li si znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tečni puder od Maybelline-a New York*?

Da li si znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tečni puder od Maybelline-a New York*?

Pronaći savršenu strukturu i nijansu pudera je izazovan zadatak, ali kada jednom uspeš u toj nameri, više se nikad nećeš odvojiti od njega, bez obzira koliko drugih izbora i mogućnosti imala. Ono što svi želimo da ujutru samo nanesemo tu magičnu formulu na svoje lice koja će ostati tu tokom čitavog dana. Osećaj laganosti i osećaj da koža diše čak i kada je prekrivena puderom je nešto ka čemu svi težimo i ono za kakvom formulom svi tragamo. Deluje kao da tražimo nemoguće, zar ne?

Da li su žene baš iz ovog razloga dale poverenje tečnom puderu Super Stay Active Wear od Maybelline New York?

30 sati potpune pokrivenosti i lagani osećaj na tvom licu.Da moguće je!

Kada biraš svoju savršenu podlogu za lice obraćaš pažnju na nekoliko bitnih stvari: da se perfektno uklapa uz tvoj ten, da ima laganu formulu, omogući koži da sve vreme diše, da pristaje u dnevnoj i noćnoj varijanti i ostane na svome mestu što duže.

Zato je Maybelline Superstay Active Wear dokaz da savršena podloga za lice stvarno postoji!

Činjenica da bi čak 85% žena zamenilo svoj trenutni puder sa Super Stay Active Wear 30H tečnim puderom* je dovoljan razlog da saznaš zašto je baš ovaj puder pravi izbor za tebe.

Ovaj lagani tečni puder je pravi izbor ako želiš da uploviš u svoj dan sigurno i završiš svoje svakodnevne aktivnosti bez brige o tome da li će puder ostati na tvom licu. Ovaj puder je za sve one aktivne devojke, žene, majke koje žive brzo i dinamično. Izdržljiva formula otporna je na razmazivanje, vodu, znoj i postojan čak 30 H**.  Formula prilagođena aktivnom načinu života, nemilosrdna je u borbi protiv svih spoljašnjih uticaja koji prete da negativno utiču na tvoj makeup look, a istovremeno je nežna i lagana prema koži. Za Super Stay Active Wear 30H puder od Maybelline-a New York može se reći da je zaista moćan saveznik tvog lica jer prkosi vodi, razmazivanju i znoju. Lako će se prilagoditi svakoj boji tena jer dolazi u 6 različitih nijansi.

Super pokrivenost uz super-lagan osećaj na koži i super-mat efekat!

Da li si znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tečni puder od Maybelline-a New York*?

Sada možeš da koračaš kroz svoj dan sigurno i lagano sa Super Stay Active Wear 30H tečnim puderom od Maybelline-a New York, uverena da će tvoj tečni puder i celokupni makeup look ostati postojani, od samog trenutka kada naneseš puder do momenta kada nakon napornog dana konačno stigneš kući i skineš šminku! Sjajna formula zar ne?

Piši nam u komentarima, da li si već isprobala Super Stay Active Wear 30H puder od Maybelline-a New York?

Pročitaj još: Volumen i uvijene trepavice kao iz salona! Da, moguće je sa ovom novom maskarom!

*Potrošački test, 101 žena. 

**Potrošački test, 163 žena.

 

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 21

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 28

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 30

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 32

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, tečni puder, puder, dnevna šminka, Maybelline New York, vodootporna šminka, Super Stay Active Wear 30h

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 koraka do punijih usana

Bez obzira da li su ti usne prirodno tanke pa želiš da ih dodatno istakneš, ovo su tajni trikovi koji će ti pomoći da brzo i lako dobiješ pune usne, ...