Devet meseci mode i stila: Kako se doteruju naše poznate trudnice

Bivša manekenka Bojana Rajić Đurđević, koja važi za jednu od najstilizovanijih dama na domaćoj javnoj sceni, pre 4 meseca po drugi put je postala mama. I tokom trudnoće sa drugim naslednikom Vukašinom, zgodna Bojana nije odstupala od svog prepoznatljivog stila koji karakterišu uvek aktuelni trendovi. Duge i izvajane noge ostale su njen zaštitni znak i u ovim mesecima, pa smo je često viđali u haljinama koje ističu upravo njen najpoznatiji atribut.

 

Bilo da su u pitanju širi komadi koji kamufliraju stomačić, ili oni uži koji prate liniju tela - Bojana je pokazala da se tokom blagoslovenog stanja ne morate odreći garderobe koju ste nosili pre trudničkih dana. 

 

Tokom ovog perioda, manekenka se poigrala različitim frizurama i bojama kose, i dokazala da se ne boji da eksperimentiše. 

 

Glumica Marija Karan, koja je pre neku nedelju  na svet donela svoje prvo dete, bila je više nego aktivna trudnica. Drugo stanje nije je sprečavalo da bude čest gost prestižnih proslava i događaja u Los Anđelesu,  a toalete koje je tom prilikom nosila svrstale su je u sam vrh najbolje obučenih dama.

 

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on

 

Njen trudnički stil odiše elegancijom i  prefinjenošću, a sve do samog porođaja nije se odricala ni visokih potpetica. 

 

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on

 

I kada su u pitanju street style kombinacije, Marija je zadržala originalnost. Glumica koja je godinama bila verna proverenoj frizuri, ravnu kosu je u ovim danima zamenila zanosnim talasima, a svoju modnu priču najčešće bi zaokružila crvenim karminom.

 

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on

 

Voditeljka Kristina Radenković broji sitno do porođaja, a sve do samog kraja trudnoće imali smo priliku da je gledamo na malim ekranima. Šarmantna plavuša odlično se snalazi u različitim stilovima, a elegantne haljine u kojima smo je ipak najćešće viđali savršeno je iznela i u poodmakloj trudnoći.

 

Budućoj mami ništa ne predstavlja prepreku za moderan i besprekoran izgled - bilo da su u pitanju duge ili kratke haljine, vesele boje ili šljokice. Zanimljiv nakit, ili cipele u upadljivoj boji uvek su prisutni detalji kojima oplemenjuje svoje odevne kombinacije. 

 

U slobodno vreme i u trenucima rezervisanim za prijatelje i porodicu, Kristina nije odstupila od titule stilizovane trudnice, pa je i u tim prilikama uvek možemo videti u modernim i upečatljivim outfit-ima, koji su odlika njenog istančanog modnog ukusa. 

Povezane teme: poznati, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovi trendovi sa New York Fashion Week-a će zaživeti i na ulicama

Oni će te sigurno inspirisati, ali i dati predstavu o onome šta možeš da očekuješ u narednoj godini kada je u pitanju moda, ali i budući makeup trendo...