Devojka za primer : jednostavan i elegantan stil Jelene Đoković

Njena tajna leži u jednostavnosti. Jelena je prava devojka iz komšiluka. Zato joj lako polazi za rukom da  svoj stil prilagodi različitim situacijama. 

U svakodnevnoj kombinaciji, za šetnju, Jelena se odlučila za pamučnu belu majicu koju je iskombinovala sa crnim pantalonama i velikom torbom. Ovu izuzetno jednostavnu streetstyle kombinaciju, uvek je dobro podići dobrim asesoarom : kvalitetnom torbom ili vrednim satom, umesto nakita. Predlog za šminku - sasvim dnevna : bb krema, malo rumenila, maskare i sjaja za usne.  

 

Ipak, Jelena Đoković svoj stil ume prilagoditi i poslovnoj situaciji,  te je za tu priliku odabarala ovu pomalo školsku odevnu kombinaciju - crni džemper sa natpisom, belu košulju i maslinastozelene pantalone. Uz svež i sveden make-up, ovo može biti odlična varijanta za  studentske dane i ležernije poslove.  Dopada nam se pletenica, Jelenin zaštitni znak,  koja je celu kominaciju učinila ozbiljnijom. VIše od svega, dopada nam se to što Jelena ovde daje svoj doprinos projektu koju ima za cilj da smanji nezaposlenost u Srbiji. Bravo!

Svečani izgled Jelena postiže uz jednostavnu frizuru, nepogrešnivu crnu haljinu vanvremenskog kroja - dajući i svojom elegantnom pojavom doprinos humanitarnom radu Novak fondacije. Devojka za primer!

Povezane teme: šminka, poznati, dnevna šminka, frizura, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Efekat savršeno podignutih obrva odmah! Probali smo novu olovku za obrve o kojoj svi pričaju!

Maybelline New York Tattoo Brow Lift olovka za obrve je nedavno stigla na naše tržište i naravno, nismo mogli da odolimo, a da je ne isprobamo...