Diva alert: Bijonse predstavlja street style sezone, a šminka koja ide iz njega pravi izazov (FOTO)

Mnogi veruju da su jesen i zima najzahvalnija godišnja doba što se mode tiče. Većinu odevnih kombinacija (u šta uključujemo i one najobičnije) možete dodatno začiniti i samim ogrtanjem statement jakne ili kaputa! Takođe, širok spekar prilično upečatljive obuće vam je na raspolaganju svakoga dana. 

Ipak, Bijonse, koja je između ostalog i na samom vrhu stylish liste, šalje jednu veoma moćnu poruku, koju su dame širom sveta usvojile. Pre svega, ovu divu godinama je za crveni tepih ali i nastupe odevala njena majka, Tina Nouls. Zato ona po prirodi stvari zna tačno koji joj materijali (ali i brojevi) najbolje pristaju. 

Kako bi se opredelili za savršen #coldweather autfit, nemojte odstupati od sopstvenog broja. Stvari kao što su: džemper, duks, rolka, jakna, a tek kaput... Ukoliko nisu u vašem broju, u želji da postignete neobavezan look uz oversize komade - učiniće da izgledate kao da ste bukvalno tek ustali iz kreveta, jer će slojevi vidno visiti sa vas. Ono što vas najviše štiti (kaput) nosite isključivo u vašem broju, dok ostale stvari mogu tek izvirivati, što je i danas veoma šik. 

Odeća napravljena od prirodnih materijala nikada nije greška. U vašem broju, bilo da ste manekenske građe ili curvy-babe, pravi je pogodak. Ostavićete utisak negovane žene, koja zna šta joj pristaje, i snalazi se u svakoj situaciji. 

 

Bilo kako bilo, gospođa Karter donosi novi trend - krzno, svuda! Bilo da je u pitanju detalj ili čitav odevni komad, po izlasku njenog poslednjeg albuma "Lemonade", Bijonse se odlučila za krzno čak i za naslovnu fotografiju! 

Krzno je odvajkada bilo znak prestiža, te mnoge jednostavne, "zimske" kombinacije može pretvorini u izvrsne varijante. Posebno ukoliko se odlučite za jednobojne kombinacije, samo jedan krzneni detalj sigurno će podići look na potpuno drugačiji i interesantniji nivo. 


Kako biste ostavili poseban pečat na krzeni, topli autfit, probajte malo mat pudera, istaknite oči, nanestite dupli sloj maskare i izaberite omiljeni, tamni mat karmin. Nećete proći nezapaženo, baš kao što ne bi ni diva Bijonse, koja zasigurno postavlja trendove gde god da se pojavi. 

Pročitaj više o: Bijonse na MTV dodeli: i nagrada i perfektna toaleta i jasna poruka

Registrujte se / Prijavite se