Događaj koji se prepričava: kafa, šminka i influenseri

Kada se najuticajniji influenseri makeup industrije okupe na jednom mestu, to mora da je iz veoma bitnog razloga. Ovoga puta 31.1. u kafeu Aviator Coffee Explorer, povod je bio predstavljanje najnovije NYX Professional Makeup kolekcije uz pomoć koje se postiže savršen ten – Can’t Stop Won’t Stop.

Događaj koji se prepričava: kafa, šminka i influenseri

Can’t Stop Won’t Stop kolekcija sadrži šest različitih proizvoda:

- tečni puder u čak 45 nijansi

- prajmer

- korektor u 24 nijanse

- kompaktni puder u 24 nijanse

- puder za setovanje u 6 nijansi

- četkicu za nanošenje pudera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup Serbia (@nyxcosmetics_serbia) on

Proizvodi za idealan ten

Naše najpoznatije makeup influenserke bile su prve koje su se upoznale sa puderima, prajmerom, korektorom i četkicom. Dobro znana imena makeup scene saznala su sve o novoj kolekciji koju donosi NYX Professional Makeup, a spoj kafe i šminke bio je dobitna kombinacija. Ukusne kafe servirane su pored pudera, a ako dobro pogledate nijanse i teksture tečnih pudera, one i asociraju na kremastu kafu – svetlije nijanse podsećaju na latte sa mlekom, dok tamnije bude sećanje na ukusnu, čokoladnu moku. Ko im može odoleti! Prisutne influenserke imale su prilike da uz pomoć tima i točka boja NYX Professional Makeup-a odrede svoj podton, a na osnovu toga i idealnu nijansu pudera i ostalih proizvoda iz kolekcije. 

Događaj koji se prepričava: kafa, šminka i influenseri

Koja je vaša omiljena kafa?

Aviator Coffee Explorer bio je idealno mesto za predstavljanje Can’t Stop Won’t Stop kolekcije, jer, kao što dobro znate, svaka moderna žena ima veoma zgusnut raspored. Ono što joj je apsolutno neophodno kako bi ispunila sve planirano u toku dana jesu dve stvari: dobra kafa koja će je držati budnom i postojan puder koji će joj ostati na licu tokom celog dana i koji neće morati da popravlja. Can’t Stop Won’t Stop kolekcija obećava baš to –  savršenu podlogu za šminku za savremenu ženu.

Događaj koji se prepričava: kafa, šminka i influenseri

Can’t Stop Won’t Stop kolekcija svima na dohvat ruke

Poznati profesionalni makeup artist koji je za ovu priliku specijalno doputovao iz Hrvatske, Karlo Rusan, pobrinuo se da svi prisutni vide i praktičnu primenu Can’t Stop Won’t Stop proizvoda i kako ten izgleda kada se cela kolekcija koristi zajedno. Ako i vi želite da probate neke od ovih sjajnih proizvoda, ili zgrabite celu kolekciju za sebe, prodajno mesto NYX Professional Makeup nalazi se na Terazijama broj 12, gde će vam stručne Beauty savetnice pomoći da od ovih mnogobrojnih nijansi odaberete pravu za sebe, naročito kada su u pitanju tečni puderi sa svojih 45 nijansi. Za vas koji živite daleko od Beograda i retko šetate Terazijama, proizvodi će biti dostupni u online prodavnicama i možete ih kupiti putem linka ispod teksta.

Događaj koji se prepričava: kafa, šminka i influenseri

Profesionalni šminker: Karlo Rusan (Ruka Beauty)

Pogledajte ko je od influenserki bio na lansiranju Can’t Stop Won’t Stop kolekcije i ko je prvi isprobao 6 proizvoda za savršen ten:

Događaj koji se prepričava: kafa, šminka i influenseri

Na slikama su: Jelena Stanković, Mina Dea Avramović, Emilija Milojević, Dunja Jovanić, Đumbir Milica Lukaja, Ilona, Nađa Stevanović Naki i Sandra Nikoletić

Događaj koji se prepričava: kafa, šminka i influenseri

Na slikama su: Sofija Grijak Iličić, Tamara Ćosić

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Fair

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Full Coverage Can't Stop Won't Stop Medium Buff

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Matte Primer

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Banana Setting Powder

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Brush

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Full Coverage Can't Stop Won't Stop Fair

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Setting Powder

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Natural Tan

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, formalna šminka, senčenje lica, tečni puder, puder, konturisanje, trend, dnevna šminka, dunja jovanić, imfashionbabe, zimski make-up, četke za šminkanje, kompaktni puder, zima, prajmer, baza, NYX, NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 makeup proizvoda na koje ne moraš da trošiš puno novca.

Visoka cena nije uvek garancija vrhunskog kvaliteta i nikada ne treba potcenjivati jeftiniju drogerijsku ponudu koja često skriva prava otkrića po vrl...