Dragana i Sloboda Mićalović: Dva totalno različita stila koja se međusobno dopunjuju

Dragana i Sloboda Mićalović svakako spadaju među najlepše glumice na našoj sceni.

Ono što im je obema prioritet jeste svakako nega, a kada je reč o njihovim stilovima možemo reći da se negde kose, a negde preklapaju.

foto : Miša Obradović / Miloš Nadaždin

Svakako je jasno da Sloboda kao starija sestra neguje zreliji stil, dok se Dragana i dalje, shodno svojim godinama, poigrava modom, verovatno u cilju pronalaženja sopstvenog stila.

foto : Miša Obradović / Vladimir Šporčić

Kada je u pitanju all black kombinacija, Sloboda se odlučila za pantalone širokih nogavica koje su ove sezone u trendu, a monotoniju kombinacije je razbila sandalama u boji.

Dragana se odlučila za kraću suknju, a obula je tom prilikom nepogrešive bajkerske čizme kojima je postigla mladalački duh.

foto : Story arhiva

Kada je reč u frizuri, obe Mićalovićeve nose najčešće ravnu kosu, a s vremena na vreme izgled osvežavaju šiškama. Dragana preferira neutralnije, zemljane boje, jer ima tamniji ten, dok Sloboda češće nosi upadljivije ruževe poput crvenog i često naglašava jagodice.

Jednim pojavljivanjem, sestre su prošetale dva večna komada, trenč i crni sako, i pretpostavljamo da ih često nose i kombinuju na mnogo različitih načina.

foto : Story arhiva

Povezane teme: šminka, poznati, stil, moda

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako istaći oči kada nosiš zaštitnu masku: video tutorijali

Nošenje zaštitne maske je, svidelo se to nama ili ne, postalo naša svakodnevica. Međutim, to ne znači da ne treba da iskoristimo ovu promenu na najbol...