Duo Chromatic Illuminating Powder by NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup iznenadi i oduševi svakim novim lansiranim proizvodom, a sada nam na naše tržište donosi iluminator kakav vaše lice zaslužuje!

Efekat holograma

Duo-Chromatic-Illuminating-Powder-by-NYX-Professional-Makeup

Novi Duo Chromatic Illuminating Powder pomoći će vam da istaknete crte lica i kreirate svež look na potpuno nov način. Naime, formula ovog iluminatora zasnovana je na perlicama koje „hvataju“ svetlost i daju vašem licu svilenkast i blistav finiš.

Takođe, zbog poigravanja svetlosti, koža lica se drugačije presijava iz različitih uglova i lako se dostiže holografski efekat.

Biserne nijanse

Duo-Chromatic-Illuminating-Powder-by-NYX-Professional-Makeup

Ovaj proizvod je dostupan u pet varijanti, a svaka od njih sadrži Duo Chromatic čestice različitih tonova. Nijanse se kreću od baze 01 Twilight Tint, koja predstavlja najsvetliju opciju iz ove palete, pa do roze 05 Synthetica baze sa zlatnim Duo Chromatic česticama, kojoj najhrabriji makeup „zavisnici“ neće odoleti.

Savet stručnjaka

Za savršen sjaj, makeup eksperti vam savetuju da nanesete odgovarajuće nijanse iz ove kolekcije na najviše tačke lica, kao što su jagodične kosti, most nosa i Kupidov luk.

Uz kvalitetne i pigmentisane Duo Chromatic Illuminating pudere, nema mesta za greške u blendiranju!

Pročitajte više: Vreme je za – svetlucavo!

Povezane teme: senčenje lica, hajlajter

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tajne profesionalnih šminkera: Šminka za okruglo lice

Mnoge devojke koje imaju niže čelo, kraću bradu i oble obraze se često moraju služiti makeup trikovima, kako bi ispratile trendove i prividno suzile l...