Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Godina iza nas je bila dovoljno dinamična za sve, a naročito čini nam se za lepši pol. Žene su te koje su se godinama borile sa raznim nedaćama, dalje se bore i ne odustaju. Čini nam se da je jednakost i dalje tabu tema ali ono što krasi sve žene ovoga sveta su SNAGA, HARBROST, PONOS, ODLUČNOST I ŽELJA ZA SLOBODOM, dovoljno je samo da im to pročitaš iz pogleda !

One ne odustaju, one su spremne da se bore do kraja! Upravo zbog svih ovih snažnih osobina koja svaka žena nosi u sebi, koje ih vode da idu napred i da se bore, Maybelline New York je podržao žene kroz sjajnu kampanju inspirisanu upravo ovim osobinama za svoju čuvenu maskaru Sky High, pod nazivom ,,Čitaj mi iz pogleda’’!

Sam brend Maybelline New York je optimističan, spreman je da svojom novom kampanjom još više podrži žene da kroz snažan makeup look pronađu snagu za svakodnevne izazove. Podrži ih da budu ponosne na sve ono što rade i ono što su uradile do sad, da budu hrabre, da se zauzmu za ono u šta veruju, budu odlučne u borbi za slobodu izbora, a da u isto vreme budu lepe i pune samopouzdanja.

Kako će to da postignu ? Čitaj im iz pogleda!

Svaka žena je lepa na svoj način ali svi znamo da je žena snažna, hrabra, ponosna, odlučna i slobodna samo onda kad je zadovoljna sama sa sobom i sa svojim izgledom. Samopouzdanje je osobina koju svaka žena treba da ima kako bi izdržala sve svoje unutrašnje borbe i sama sebi bila jača, bolja, lepša, istrajnija, odlučnija, ponosnija i slobodnija u svojim borbama.

Vreme je za tvoj makeup look pun samopouzdanja! Uz Maybelline New York ne plaši se da pokažeš šta se krije za tvog pogleda. Bilo da je to snaga, hrabrost, ponos, odlučnost, sloboda, budi sprema da svojim novim izgledom pokažeš sve ono što zapravo jesi.

Dovoljno je za početak da dan započneš tako sto naneseš svoj omiljeni Instant Eraser korektor od Maybellina New York i njime izbrišeš sve nesavršenosti na svom licu koje te mogu poljuljati i srušiti samopouzdanje. Korektor koji u jednom potezu hidrira, prekriva, koriguje, konturiše i pruža pokrivenost bez osećaja težine sigurno je odličan izbor.

Drugi korak ka tvom novom pogledu su tvoje obrve. Express Brow Ultra Slim olovka od Maybellina New York je sve što treba tvom makeup-u, da pokažeš svoj snažan stav. Obrve su must have trend kada je makeup u pitanu, olovka će precizno iscrtati i popuniti tvoje obrve. Ultra tanak vrh debljine 1,5 mm će ti pomoći da budeš precizna u nanošenju.  Lako se uklapa prema svakoj boji obrva i dolazi u 3 postojane, prirodne nijanse. Neka tvoje obrve budu tvoj zaštitini znak i pomognu ti da preneseš jasnu poruku, koju čitaju iz tvog pogleda.

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Malo ajlajnera na kapcima je dodatak koji će svako primetiti. Hyper Precise ajlajner Maybelline New York je vodootporan, precizan alajner koji će dodatno začiniti tvoj pogled. Mat formula koja je postojana daće ti podršku tokom 24 h* baš kao što to radi brend Maybelline New York ovom snažnom kampanjom.

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

I, za kraj, zvezda večeri: Sky High Maskara od Maybellina New York!

Sa ovom čuvenom maskarom tvoje trepavice ne poznaju granice, baš kao i ti u svojim borbama. Sky High maskara prodata je u preko 10 milona primerka širom sveta, žene su joj dale poverenje, a znamo da kada jednom žena kaže DA, onda je to za zauvek. Maskara ima prilagodljivu, savitljivu četkicu koja će dopreti do svakog ugla tvojih trepavica i dati im punoću. Formula je obogaćena ekstraktom bambusa pa će u isto vreme negovati tvoje trepavice i dati im beskrajnu dužinu i senzacionalan volumen Upotpuni svaki svoj makeup look Sky High maskarom i dozvoli svima da pročitaju iz tvog pogleda ono što nosiš u sebi.

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda.

Iz jednog pogleda doznajemo sve, neka tvoj bude bez straha, pun hrabrosti, snage, ponosa, odlučnosti, želje za borbom I za slobodom- jasna je poruka koja nam stiže od brenda Maybelline New York!

Šta ti čitaš iz pogleda? Piši nam u komentarima?

Pročitaj još: Kako da zaštitiš kožu tokom zime?

Fotografija: Dušan Petrović

Šminka: Aleksandar Đikić

 

* Potrošački test, 94 žene

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser Light1

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Ultra Slim

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Hyper Precise

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational Sky High

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, ajlajner, oči, poznati, UltimativniTrendovi, prirodni look, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve što možda nisi znala o beauty brendu NYX Professional Makeup

Poreklom iz Amerike, tačnije Los Anđelesa, ovaj globalni brend posluje na više od 70 tržišta, poznat je po proizvodima koji zadovoljavaju visoke krite...