Efekat savršeno podignutih obrva odmah! Probali smo novu olovku za obrve o kojoj svi pričaju!

Iako u bukvalnom prevodu označava čist izgled, trend #cleanlook se više odnosi na celokupan utisak da žena izgleda sjajno bez preteranog truda i bez mnogo šminke. Verovatno znaš bar jednu devojku sa besprekornom kožom i savršenom kosom, koju pratiš na društvenim mrežama i za koju imaš utisak da miriše čak iako je vidiš samo preko ekrana. E mislimo baš na takav utisak.

Koja li je tajna #cleanlook izgleda?

Kao što to generalno biva u životu, tajna za postizanje ovog izgleda krije se u očima, odnosno u pogledu. Naravno, pravilna nega kože i kose nisu na odmet, ali ako želiš da postigneš efektan izgled sa malo šminke - uvek biraj da naglasiš oči!

Clean look tutorijal

Pretpostavićemo da si pripremila svoje lice i zaštitila ga kremom sa visokim SPF faktorom. Nakon osnovne pripreme kože, neophodna su ti samo dva proizvoda – olovka za obrve i maskara! Za potrebe ovog tutorijala, mi smo izabrali Tattoo Brow Lift olovku i Sky High maskaru brenda Maybelline New York.

Prvi proizvod: Tattoo Brow Lift olovka za obrve

Za postizanje clean look-a, najvažnije su obrve, kao osnovni okvir našeg pogleda, ali i lica. Trik je u tome da obrve budu uredno začešljane na gore, odnosno da deluje kao da si upravo izašla iz salona i uradila laminaciju obrva. Srećom, sada na tržištu ima sjajnih proizvoda za oblikovanje obrva, tako da ovaj izgled možeš postići i sama, kod kuće. Tattoo Brow Lift olovka za obrve je nedavno stigla na naše tržište i naravno, nismo mogli da odolimo, a da je ne isprobamo. Ispostavilo se da je njena veganska formula* sjajna za postizanje dugotrajnog efekta savršeno podignutih obrva prirodnog izgleda – ODMAH! A to je baš ono što nam treba za ovaj look.

Sa jedne strane olovke se nalazi vrh sa voskom koji daje boju i drži obrve na mestu, pa ne moraš da brineš da će se vratiti na prvobitan položaj. Sa druge strane olovke se nalazi četkica koja nam je privukla posebnu pažnju, jer iako smo isprobali dosta olovaka za obrve, ovakav tip četkice do sada nismo videli.

S obzirom da je ova olovka za obrve novitet, evo kratkog uputstva kako se koristi:

Korak 1: Četkicom začešljaj obrve na gore, kako bi postigla podignuti izgled obrva.

Korak 2: Voskom fiskiraj i popuni obrve dok ne budeš zadovoljna.

Korak 3: Ukoliko je potrebno, dodatno četkicom oblikuj obrve

Primetićeš da obrve i dalje deluje prirodno, ali gušće. Ne zaboravi samo da izabereš nijansu koja tebi odgovara: prozirna (clear), svetlije braon (medium brown) i tamnije braon (deep brown).

Drugi proizvod: Sky High maskara

Kada smo odlučivali koju maskaru ćemo birati za final touch ovog izgleda, nije bilo teško odlučiti se za Sky High, jer je sigurno sa dobrim razlogom prodata preko 10 miliona puta širom sveta.** Zato, za kraj, upotpuni svoj #cleanlook sa Maybelline New York Sky High maskarom čija će savitljiva četkica dopreti do svake tvoje trepavice i pružiti im senzacionalan volumen i beskrajnu dužinu iz svakog ugla. Ukoliko je nisi isprobala do sada, iskreno ti je preporučujemo.

Bonus trik

Iako zaista sada na sebi imaš minimalno šminke, sigurno primećuješ razliku, a sve zbog pogleda koji je sada savršeno uobličen. A ako želiš da zasijaš, ali i dalje zadržiš minimalistički look, preporučujemo ti da iskoristiš naš bonus trik i na lice pre SPFa naneseš svetlucajući prajmer, a nakon SPFa veoma malo rumenila u rozikastoj ili brekvičastoj nijansi.

To je to, spremna si da osvojiš dan! :)

*Bez sastojaka životinjskog porekla

**Maybelline kalkulacija globalne količinske prodaje do 30.10.2021.

Pročitaj još: Beli kreon: Novi makeup trend 2022!

 

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Sky High Mascara

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Lift Stick Clear

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Lift Stick Deep Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Lift Stick Medium Brown

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči, trend, obrve, Maybelline New York, Sky High, Sky High maskara, Tattoo Brow Lift

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš definisane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Svedene, divlje, razbarušene, prirodne, pune ili tanje, obrve su must have i sva pažnja je samo na njima...