Ekskluzivno: Novi Lancome Idole video!

Parfem koji je ovog leta pomerio sve granice i apsolutno oduševio ljubitelje i sve poklonike bjuti industrije, nedavno lansiran Idôle, nastavlja da fascinira svojom pričom. Nekoliko dana nakon zvaničnog launch-a, iz Lancôme-a sada stiže i Idôle video koji sa sobom donosi inspiraciju za ljubav prema sebi, upornost i hrabrost. U glavnoj ulozi je, naravno, Zendeja, koja je i zaštitno lice ovog parfema, pravi lider svoje generacije i inspiracija mnogim mladim ženama.

Idôle – od žena za žene

Prefinjen, a u isto vreme moderan, Idôle sa sobom donosi sveže note ruže, bergamota, kruške i jasmina. U svetu u kom preterani mirisi dominiraju, Idôle-ova čistoća daće ti utočište sigurnosti i udobnosti. Inovativan, naročito kada je pakovanje u pitanju, Idôle je apsolutno parfem za budućnost. Osmislile su ga tri žene Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec sa idejom da inspirišu i osnaže žene širom planete. Elegantan, u prelepo dizajniranoj bočici, Idôle je otelotvorenje ženske odlučnosti. Ovaj parfem označava težnju ka slobodi i hrabrosti, baš kao Zendeja koja neustrašivo juriša ka svom cilju. Kreiran je od žena za žene koje se ne boje da sanjaju, koje prkose, koje su lideri i inovatori – za žene budućnosti.

 

Ko je tvoj idol?

Zendeja, širom sveta poznata umetnica i aktivistkinja, izjavila je: „Moj idol sam buduća ja“. Poveruj da možeš osvojiti svet, da možeš uraditi šta kod poželiš, da čak ni nebo nije granica. Lancôme ovim jedinstvenim proizvodom želi da ti poruči da se ne treba plašiti svojih snova i svoje hrabrosti. Budi sama sebi inspiracija, ne prihvataj ograničavanja i sputavanja, hrabro krči put ispred sebe i znaj da možeš sve, samo ako sebi zacrtaš cilj i ne odustaješ od njega.

Idôle – parfem za budućnost

Kada se spoje tri fenomenalne žene koje su kreirale ovaj parfem, jedinstven miris i poruka o snazi žena koju Idôle šalje, dobije se proizvod koji je tu da ostane – parfem budućnosti. Idôle ti poručuje da budeš hrabra, snažna, jedinstvena i svoja!

Ekskluzivno: Novi Lancome Idole video!

Možeš naručiti svoj primerak Idôle parfema klikom na link ispod, a možeš ga nabaviti i lično, u odabranim drogerijama. A ako si ga već isprobala, podeli sa nama svoje utiske u komentarima.

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Lancôme Idôle 75ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle 50ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle 25ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle Mask

  Poručite odmah

Povezane teme: parfem, trend, stil, Lancome, Zendaya, Lancome Idole

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

No makeup makeup look u 6 jednostavnih koraka

Jedan od najpoželjnijih načina šminkanja tokom leta je no makeup makeup look. Međutim, nemoj dozvoliti da te naziv ovog trenda odvede u pogrešnom smer...