Elegantno, neobično i moderno: Najlepše letnje frizure Sare Jo koje i same možete napraviti

Saru Jo smo imali prilike da vidimo sa različitim dužinama kose i u različitim izdanjima, ali jedno je sigurno – njen upečatljiv i pomalo ekstravagantan stil nas je sve osvojio. Upravo zbog toga, ova poznata pevačica je odličan primer kako treba izgledati i u letnjim danima. Naime, letnje vrućine nam često ne ostavljaju mnogo izbora u odabiru frizure, što ova lepa pevačica dobro zna i to odlično koristi.

1.  Spuštena punđa

Uz razdeljak na stranu i spuštenu punđu Sara Jo postiže savršen, skoro filmski izgled. Ovu frizuru možete vrlo lako napraviti tako što ćete najpre očešljati razdeljak na stranu, a potom ostatak kose uviti pri dnu i učvrstiti ukosnicama ili šnalama. 

2.  Romantični talasi

Uz blago uvijenu kosu, Sara Jo postiže elegantan, glamurozan izgled na kojem bi joj pozavidele i mnoge holivudske zvezde. Puštenu i uvijenu kosu ožete nositi uz letnje haljine, ali i u posebnim prilikama. Sa pravom dužinom kose ova lepa pevačica izgleda zanimljivo, a ukoliko imate dužu kosu od nje koju ne želite da kratite, da biste postigli ovakav izgled, vaše lokne treba da budu više definisane. 

 

3.  Neobično, ekstravagantno i unikatno

Za one koji vole da eksperimentišu, odličan odabir je ova moderna punđa koju Sara Jo kombinuje uz svoj urban stajling. Naime, popularna pevačica je kosu podelila na dva dela, pri čemu je napred ostavila dosta  kose koju je ispravila tako da joj ležerno uokviruje lice, dok je zadnji deo podigla u malu neobičnu punđu. Na ovaj način postižete ekstavagantan izgled i vizuelno drugačiju dužinu kose. 


Pročitajte još: idealne frizure za plažu koje možete napraviti i same!

Povezane teme: poznati, frizura, leto

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Isprobali smo: La Roche Posay Anthelios proizvodi

Ovaj brend, već godinama vodi računa o zdravlju kože čitave porodice, a u sklopu Anthelios linije nudi proizvode za zaštitu od sunca odraslih i dece. ...