Elza Hosk u ulozi nove ambasadorke brenda BIOTHERM

Biotherm s oduševljenjem predstavlja svoju novu ambasadorku - anđela kuće Victoria's Secret Elzu Hosk.

Top model i sportistkinja savršeno otelovljuje Biothermovu filozofiju Live More. „Biothermove su vrednosti u potpunom skladu s mojom životnom filozofijom: živi život punim plućima. Biti ambasadorka ovog brenda velika je čast“, kaže dvadesetsedmogodišnja zvezda. 

S formulacijama za svaki tip kože i stil života, Biotherm u potpunosti ispunjava potrebe Elzinog nordijskog tena i ubrzanog poslovnog ritma. „Imam tipično švedsku svetlu put, a zbog posla sam često izložena suncu i nosim dosta šminke“, kaže Elza. „Zato su mi potrebna rešenja za negu kože koja zaista pružaju vidljive rezultate, a Biotherm je idealan izbor.“

Pridruživši se elitnom timu Biothermovih modela-sportista, Elza predstavlja novu generaciju žena kojima su vrhunska forma i zdravlje sinonim lepote. „Postala sam sportistkinja pre no što sam započela karijeru modela pa se i danas bavim brojnim sportovima, poput boksa i pilatesa. Biotherm razume moj životni stil, a to je stil aktivne žene“, nastavlja Elza.  

Kao model i aktivnu sportistkinju, Elzu krasi vrlo dinamičan tip lepote. Zato savršeno otelovljuje Biothermov pristup lepoti koja se temelji na dobroj formi i zdravlju“, kaže David Fridlevski, glavni direktor Biotherma.

Elza Hosk će u julu prvi put nastupiti u ulozi Biothermove ambasadorke na Instagramu @BIOTHERM. Model s adresom u Njujorku pridružuje se Biothermovom timu Live More, u kom su i supermodel Christy Turlington Burns i Viktorijin anđeo Candice Swanepoel. Zastupaće Biothermove vodeće franšize na području nege kože, uključujući i njegov najprodavaniji moisturizer Aquasource.

Pratite Elzu Hosk na Instagramu: @HOSKELSA!

Pročitajte još: Hidratacija krši sopstvena pravila i donosi sve u jednom: Biotherm Aquasource Everplump!

Povezane teme: nega, poznati

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bjuti proizvodi bez kojih nećeš moći ovog septembra

Ako je verovati vremenskim prognozama, pred nama je još jedno miholjsko leto, zato je septembar pravo vreme da isprobaš bjuti proizvode koji će ti uda...