Elza Hosk u ulozi nove ambasadorke brenda BIOTHERM

Biotherm s oduševljenjem predstavlja svoju novu ambasadorku - anđela kuće Victoria's Secret Elzu Hosk.

Top model i sportistkinja savršeno otelovljuje Biothermovu filozofiju Live More. „Biothermove su vrednosti u potpunom skladu s mojom životnom filozofijom: živi život punim plućima. Biti ambasadorka ovog brenda velika je čast“, kaže dvadesetsedmogodišnja zvezda. 

S formulacijama za svaki tip kože i stil života, Biotherm u potpunosti ispunjava potrebe Elzinog nordijskog tena i ubrzanog poslovnog ritma. „Imam tipično švedsku svetlu put, a zbog posla sam često izložena suncu i nosim dosta šminke“, kaže Elza. „Zato su mi potrebna rešenja za negu kože koja zaista pružaju vidljive rezultate, a Biotherm je idealan izbor.“

Pridruživši se elitnom timu Biothermovih modela-sportista, Elza predstavlja novu generaciju žena kojima su vrhunska forma i zdravlje sinonim lepote. „Postala sam sportistkinja pre no što sam započela karijeru modela pa se i danas bavim brojnim sportovima, poput boksa i pilatesa. Biotherm razume moj životni stil, a to je stil aktivne žene“, nastavlja Elza.  

Kao model i aktivnu sportistkinju, Elzu krasi vrlo dinamičan tip lepote. Zato savršeno otelovljuje Biothermov pristup lepoti koja se temelji na dobroj formi i zdravlju“, kaže David Fridlevski, glavni direktor Biotherma.

Elza Hosk će u julu prvi put nastupiti u ulozi Biothermove ambasadorke na Instagramu @BIOTHERM. Model s adresom u Njujorku pridružuje se Biothermovom timu Live More, u kom su i supermodel Christy Turlington Burns i Viktorijin anđeo Candice Swanepoel. Zastupaće Biothermove vodeće franšize na području nege kože, uključujući i njegov najprodavaniji moisturizer Aquasource.

Pratite Elzu Hosk na Instagramu: @HOSKELSA!

Pročitajte još: Hidratacija krši sopstvena pravila i donosi sve u jednom: Biotherm Aquasource Everplump!

Povezane teme: nega, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Oslobodi se bora na čelu pomoću ovih proizvoda

Predstavljamo ti samo neke od preparata, koji će u velikoj meri doprineti usporavanju pojave novih i uklanjanju postojećih bora...