Elza Hosk u ulozi nove ambasadorke brenda BIOTHERM

Biotherm s oduševljenjem predstavlja svoju novu ambasadorku - anđela kuće Victoria's Secret Elzu Hosk.

Top model i sportistkinja savršeno otelovljuje Biothermovu filozofiju Live More. „Biothermove su vrednosti u potpunom skladu s mojom životnom filozofijom: živi život punim plućima. Biti ambasadorka ovog brenda velika je čast“, kaže dvadesetsedmogodišnja zvezda. 

S formulacijama za svaki tip kože i stil života, Biotherm u potpunosti ispunjava potrebe Elzinog nordijskog tena i ubrzanog poslovnog ritma. „Imam tipično švedsku svetlu put, a zbog posla sam često izložena suncu i nosim dosta šminke“, kaže Elza. „Zato su mi potrebna rešenja za negu kože koja zaista pružaju vidljive rezultate, a Biotherm je idealan izbor.“

Pridruživši se elitnom timu Biothermovih modela-sportista, Elza predstavlja novu generaciju žena kojima su vrhunska forma i zdravlje sinonim lepote. „Postala sam sportistkinja pre no što sam započela karijeru modela pa se i danas bavim brojnim sportovima, poput boksa i pilatesa. Biotherm razume moj životni stil, a to je stil aktivne žene“, nastavlja Elza.  

Kao model i aktivnu sportistkinju, Elzu krasi vrlo dinamičan tip lepote. Zato savršeno otelovljuje Biothermov pristup lepoti koja se temelji na dobroj formi i zdravlju“, kaže David Fridlevski, glavni direktor Biotherma.

Elza Hosk će u julu prvi put nastupiti u ulozi Biothermove ambasadorke na Instagramu @BIOTHERM. Model s adresom u Njujorku pridružuje se Biothermovom timu Live More, u kom su i supermodel Christy Turlington Burns i Viktorijin anđeo Candice Swanepoel. Zastupaće Biothermove vodeće franšize na području nege kože, uključujući i njegov najprodavaniji moisturizer Aquasource.

Pratite Elzu Hosk na Instagramu: @HOSKELSA!

Pročitajte još: Hidratacija krši sopstvena pravila i donosi sve u jednom: Biotherm Aquasource Everplump!

Povezane teme: nega, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako dobiti preplanuli ten na bezbedan način?

Leto se „ne računa“ bez sunčanja, ali zdravlje kože je ipak na prvom mestu! Sigurnim koracima ka preplanulom tenu koji će ti pomoći da osvojiš sezonu....