Evolucija stila Viktorije Bekam: Od vesele tinejdž zvezde do čelične lejdi modne industrije

1996. godine Viktorija Adams, zajedno sa Emom Banton, Džeri Halivel, Melani Čizom i Melani Braun, pod zajedničkim imenom Spice Girls osvojila je svetsku muzičku scenu. Bekamova je u to vreme, sa svojom izvajanom vitkom figurom plenila poglede gde god se pojavi, a upravo zbog toga smelo je nosila kratke top majice i minijaturne suknjice.

1999. godine Viktorija i Dejvid Bekam mogli su se pohvaliti srećnom dvogodišnjom romansom, a njihova ljubav u to vreme bila je glavna tema svih svetskih medija. Koliko su bili opčinjeni jedno drugim, govore i fotografije iz tog perioda na kojima su često pozirali u gotovo identičnim odevnim kombinacijama koje su zajedno birali.

izvor: Getty

Kratku smeđu kosu Viktorija je tek koju godinu potom zamenila dugom I talasastom, sa tada vrlo trendi plavim pramenovima. U tom periodu, od nje smo dobijali nešto kitnjastija izdanja poput ove crne haljine – koju danas sigurno ne bi ni pogledala.

izvor: Getty

U međuvremenu se porodica Bekam umnožavala, a Viktorijin stil se upadljivo menjao. Baš kako je to najavljivao njen nadimak iz devdesetih (Posh Spice) , postala je prava britanska otmena dama, u čijem stilu nema ni traga nekadašnjoj šiparici. Primećujemo da se znatno ređe smeje, zapravo je skoro nemoguće naći njenu noviju nasmejanu fotografiju. Ali valjda je i to deo imidža čelične lejdi modne scene.

izvor: Getty

Viktorija je godinama gradila svoj imidž, pa je od lepršave tinejdž zvezde zaista dospela do samog vrha svetske modne scene, zbog čega je postala jedna od najcenjenijih modnih ikona. Njene kolekcije nose poznate dame širom sveta, a svako njeno pojavljivanje u javnosti dovoljno je da podstakne brojne priče u modnim magazinima, te upravo zbog toga predstavlja uzor mnogim zaljubljenicima u modu širom sveta.


 

Povezane teme: poznati, trend, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li je ovo proizvod koji može sve? Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

Instant Perfector 4 u 1 bi mogao da nam skrati mnoge makeup muke...