Festival u Veneciji – Filmska lepota koja inspiriše na svakom koraku

Venecijanski filmski festival je jedan od najstarijih i najuglednijih filmskih festivala u svetu, koji iz godine u godinu zahvaljujući velikim filmskim zvezdama i njihovim zapaženim ulogama osvaja simpatije publike širom sveta.

Sve poznate ličnosti i zvanice ovog festivala odišu elegancijom, prefinjenošću i lepotom i tako postaju inspiracija mnogih modnih i bjuti kuća, a Venecija postaje mesto nastanka mnogih modnih i bjuti trendova.

Kejt Blanšet na 76. Venecijanskom filmskom festivalu 

Kejt Blanšet je na ovom prestižnom festivalu zablistala u potpunom holivudskom izdanju, počev od njene crne gala haljine sa svedenim ukrasima, pa sve do izražajnog makeup-a koji je privlačio sve poglede.

Kejt je odabrala izraženi makeup na očima, a usne je samo suptilno naglasila u nežnim nude nijansama. Koristila je paletu senki zemljanih nijansi u kombinaciji izrazito crnog ajlajnera, kako bi postigla ovaj zamagljeni misteriozni smokey eye look. Usne je odabrala da istakne samo uz pomoć sjaja nude nijanse.

 

Greta Fero na 76. Venecijanskom Festivalu

Ova italijanska glumica zasijala je u Veneciji uz pomoć fantastične senke koja se presijava u zavisnosti od njenih pokreta i kreona koji se nanosi i prijanja na očni kapak sa lakoćom. Bila je pravo oličenje snage i samopouzdanja.

 

Madisin Rian na 76. Venecijanskom Festivalu

Tamnoputa manekenka i lepotica, na filmskom festivalu pojavila se u šarenoj haljini, koju je ulepšala sa makeup-om u sličnim nijansama kao što je haljina. Kapke je blago naglasila uz pomoć lila senke a usne, koje su joj i inače punije je stavila u prvi plan uz pomoć sjaja za usne nude nijanse.

 

Sara Sampaio na 76. Venecijanskom Festivalu

Prepoznatljivi Viktorijin anđeo, Sara Sampaio, na ovom festivalu očarala je sve prisutne, kako svojim futurističkim crnim stajlingom i prelepim tenom, tako i pogledom koji je plenio i zavodio.

Sara je svoje divne plavo sive oči, dodatno istakla uz pomoć senke u plavoj zagasitoj nijansi. Uz pomoć nje je ceo kapak, skoro tik do obrva bio istaknut, a njen pogled zapažen.

 

Barbara Palvin na 76. Venecijanskom Festivalu

Jedna od najmlađih lepotica, mađarska glumica i model, Barabara Palvin je u crnoj gala haljini sa blago talasastom kosom i romantičnim makeup-om, podsetila sve prisutne na nekadašnji holivudski glamur.

Poznata po svom blistavom licu i čistom tenu, Barabara je i za ovu priliku koristila pre svega proizvode za hidrataciju pre makeup-a. Uz pomoć korektora i pudera visoke pokrivenosti, zamaglila je sve nesavršenosti, poput podočnjaka i crvenila i izjednačila ten.

 

Ko je na tebe ostavio najveći utisak od njih? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Face Awards Balkan: Digitalni makeup događaj godine

Povezane teme: šminka, formalna šminka, poznati, večernja šminka, jesen, Festival u Veneciji

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Važno je da izabereš pravi prajmer prema svom tipu kože, kako bi osetila sve benefite ovog cuvenog makeup proizvoda !

Isti makeup proizvodi pa tako i prajmeri za lice potpuno drugačije izgledaju na različitim tipovima kože, zato je važno da izabereš onaj pravi prema s...