Festival u Veneciji – Filmska lepota koja inspiriše na svakom koraku

Venecijanski filmski festival je jedan od najstarijih i najuglednijih filmskih festivala u svetu, koji iz godine u godinu zahvaljujući velikim filmskim zvezdama i njihovim zapaženim ulogama osvaja simpatije publike širom sveta.

Sve poznate ličnosti i zvanice ovog festivala odišu elegancijom, prefinjenošću i lepotom i tako postaju inspiracija mnogih modnih i bjuti kuća, a Venecija postaje mesto nastanka mnogih modnih i bjuti trendova.

Kejt Blanšet na 76. Venecijanskom filmskom festivalu 

Kejt Blanšet je na ovom prestižnom festivalu zablistala u potpunom holivudskom izdanju, počev od njene crne gala haljine sa svedenim ukrasima, pa sve do izražajnog makeup-a koji je privlačio sve poglede.

Kejt je odabrala izraženi makeup na očima, a usne je samo suptilno naglasila u nežnim nude nijansama. Koristila je paletu senki zemljanih nijansi u kombinaciji izrazito crnog ajlajnera, kako bi postigla ovaj zamagljeni misteriozni smokey eye look. Usne je odabrala da istakne samo uz pomoć sjaja nude nijanse.

Festival u Veneciji – Filmska lepota koja inspiriše na svakom koraku

Greta Fero na 76. Venecijanskom Festivalu

Ova italijanska glumica zasijala je u Veneciji uz pomoć fantastične senke koja se presijava u zavisnosti od njenih pokreta i kreona koji se nanosi i prijanja na očni kapak sa lakoćom. Bila je pravo oličenje snage i samopouzdanja.

Festival u Veneciji – Filmska lepota koja inspiriše na svakom koraku

Madisin Rian na 76. Venecijanskom Festivalu

Tamnoputa manekenka i lepotica, na filmskom festivalu pojavila se u šarenoj haljini, koju je ulepšala sa makeup-om u sličnim nijansama kao što je haljina. Kapke je blago naglasila uz pomoć lila senke a usne, koje su joj i inače punije je stavila u prvi plan uz pomoć sjaja za usne nude nijanse.

Festival u Veneciji – Filmska lepota koja inspiriše na svakom koraku

Sara Sampaio na 76. Venecijanskom Festivalu

Prepoznatljivi Viktorijin anđeo, Sara Sampaio, na ovom festivalu očarala je sve prisutne, kako svojim futurističkim crnim stajlingom i prelepim tenom, tako i pogledom koji je plenio i zavodio.

Sara je svoje divne plavo sive oči, dodatno istakla uz pomoć senke u plavoj zagasitoj nijansi. Uz pomoć nje je ceo kapak, skoro tik do obrva bio istaknut, a njen pogled zapažen.

Festival u Veneciji – Filmska lepota koja inspiriše na svakom koraku

Barbara Palvin na 76. Venecijanskom Festivalu

Jedna od najmlađih lepotica, mađarska glumica i model, Barabara Palvin je u crnoj gala haljini sa blago talasastom kosom i romantičnim makeup-om, podsetila sve prisutne na nekadašnji holivudski glamur.

Poznata po svom blistavom licu i čistom tenu, Barabara je i za ovu priliku koristila pre svega proizvode za hidrataciju pre makeup-a. Uz pomoć korektora i pudera visoke pokrivenosti, zamaglila je sve nesavršenosti, poput podočnjaka i crvenila i izjednačila ten.

Festival u Veneciji – Filmska lepota koja inspiriše na svakom koraku

Ko je na tebe ostavio najveći utisak od njih? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Face Awards Balkan: Digitalni makeup događaj godine

Povezane teme: šminka, formalna šminka, poznati, večernja šminka, jesen, Festival u Veneciji

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Efekat savršeno podignutih obrva odmah! Probali smo novu olovku za obrve o kojoj svi pričaju!

Maybelline New York Tattoo Brow Lift olovka za obrve je nedavno stigla na naše tržište i naravno, nismo mogli da odolimo, a da je ne isprobamo...