Finalne rasprodaje kriju dragocene komade: tajne šopinga poznatih dama

Rasprodaje! Ima li šta slađe? Ipak, kada se mesec avgust približi kraju, većina cena je snižena za čak 70%, a mnoge dame će vam reći da tada ostaju najgori komadi i da je najbolje kupovati na samom početku, kada rasprodaje tek počnu. Ipak, u ovoj tvrdnji se krije jedna istina, ali samo u slučaju da ne umete da "kopate" po hrpama garderobe.

Pre nego što krenete u šoping potrebno je da se naoružate strpljenjem, da nemate očekivanja i da ispratite ovih 5 saveta koji nam stižu od poznatih dama. Pa, da počnemo!

Košulja Emine Jahović sa fotografije je komad koji uvek možete naći na rasprodajama. Čak iako ovog komada nema u vašem broju, komotno možete kupiti i veću ili čak i mušku i svezati je u čvor. Večni komad koji ćete slatko iznositi.

 

Tragajte za zimskim i statement komadima, poput sakoa koji nosi Biljana Tipsarević. Često zaboravljamo da kupujemo pametno, a na letnjim sniženjima možete pronaći divne jesenje i zimske komade i opremiti se za godišnja doba koja slede.

Anabela Atijas nam skreće pažnju na totalno suprotan pravac. Naime, mnoge dame ne kupuju letnju obuću pred kraj leta, jer smatraju da im nije potrebna. Greška! Kupite dobre sandale i sačuvajte ih za sledeće leto. Nećete se pokajati.

 

Sestra je najbolji saučesnik u zločinu, a to znaju i sestre Bekvalac. Krenite sa mamom, drugaricom ili sestrom u šoping i investirajte u zajednički komad! Naravno, ovo važi samo za one dame koje se spremne da dele svoja odevna blaga.

Ukoliko često nosite patike i trenerke, pa čak samo i kad vežbate, na finalnim rasprodajama ćete naći i više nego povoljne sportske komade. Odlučite se da jarke boje kako bi uticale na vaše pozitivno raspoloženje kada trenirate, baš kao što je to učinila Anđelka!

Povezane teme: poznati, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Gorući problem ispucale i suve usne! Evo kako da ih neguješ tokom hladnih dana

Otkrivamo ti tri koraka koja su jako važna u samoj nezi tvojih usana a koja će ti pomoći da na kraju dana tvoje usne budu hidrirane, negovane i lepe...