Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka.

Obožavamo novitete kada je makeup u pitanju, a ovog puta iznenađenje je stiglo od poznatog američkog brenda NYX Professional Makeup-a. U pitanju su super inovativni proizvodi koji će ti ovog oktobra pomoći da tvoje oči svi primete: Jumbo Lash veštačke trepavice, Jumbo Lash 2 u 1ajlajner lepak za veštačke trepavice i Ultimate Glow Shots tečne senke za oči. Tri nova NYX Professional Makeup proizvoda koji će tvoj makeup look podići na novi nivo!

Par koraka do ,,wow pogleda’’ uz nove NYX Professional Makeup proizvode

Od NYX Professional Makeup-a nam u oktobru stiže  JUMBO energija koja sa sobom donosi i wow izgled za tvoje oči. Jumbo Lash veštačke trepavice i Jumbo Lash 2 u 1 ajlajner lepak za veštačke trepavice su sve što ti je potrebno da na očima imaš trepavice sa JUMBO volumenom i dužinom. Četiri različita stila trepavica za baš svaki oblik oka i svaku makeup potrebu. Bilo da su ti potrebne da u potpuniš svoj dnevni ili večernji makeup look, one su tu za final tuch na tvojim očima. Ono što ove veganske veštačke trepavice, sa višekratnom upotrebom i do 15 puta čini zaista jedinstvenim i inovativni, jeste kombinovana upotreba sa novim Jumbo Lash 2 u 1 ajlajner lepkom. Stavljanje veštačkih trepavica nikad nije bilo toliko brzo i jednostavno kao sad uz pomoć Jumbo Lash 2in1 Liner&Lash Adhesive ajlajner lepka za trepavice.

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?Da dobro si čula, moguće je, Jumbo Lash 2in1 Liner&Lash Adhesive od NYX Professional Makeupa je inovativni proizvod sa veganskom formulom³ koji će zalepiti tvoje Jumbo Lash veštačke trepavice u dva jednostavna koraka. Lepak za trepavice koji je ujedno i ajlajner za oči u crnoj boji, sa vodootpornom formulom koja se ne razmazuje, je baš ono što ti treba za JUMBO izgled tvojih očiju. Dva-u-jedan proizvod NYX Professional Makeup-a, novina koja nam stiže pravo iz Los Anđelesa bez frke, bez lepka, bez magneta. Sve što treba da uradis jeste da promućkaš 2 u 1 ajlajner lepak, a zatim izvučes željeni oblik na kapcima, i sačekaš da se osuši 2-3 sekunde, nakon čega ćeš staviti Jumbo Lush veštačke trepavice u željenom stilu za postojanost do 12h!² Sada možeš imati i olovku i lepak za tvoje jumbo trepavice u jednom. Brzo, jednostavno, i lako do JUMBO efekta na tvojim očima, baš kao najbolji makeup artisti. Dva jednostavna koraka za wow pogled u oktobru!

Kada su tvoje trepavice postavljene,prelazimo na boje i teksture koje moraš imati ove jeseni na očima. Senke za oči opravdano spadaju u omiljeni makeup proizvod velikog broja žena. Toliko boja, različitih tekstura nema nijedan makeup proizvod. Ali, ako misliš da nisi dovoljno vešta u nanošenju klasičnih senki predstavljamo ti nove Ultimate Glow Shots tečne senke za oči od NYX Professional Makeup-a koje ćeš obožavati! Ove tečne senke za oči se nanose veoma lako uz pomoć aplikatora - otvoriš naneseš i to je sve! Budi u centru pažnje sa ovim novim NYX Professional Makeup Ultimate Glow Shots senkama za oči! Potrebno je samo da izabereš omiljenu nijansu od čak 10 nijansi, za svetlucavost, bez šljokica i vrhunski sjaj, bez razmazivanja i bez krunjenja. Obogaćene vitaminom C sa postojanom bojom, ove senke će stajati na tvojim očima čak i do 12 sati¹ i pomoćiće ti da zablistaš gde god da kreneš. Za WOW svetlucave oči Ultimate Glow Shots tečne senke su inovativni proizvod sa vegan formulom³, za pogled koji privlači pažnju! Definitivno naš must have izbor ovog oktobra!

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Da li si imala priliku da isprobaš ove inovativne proizvode NYX Professional makeup-a? Piši nam u komentarima

Pročitaj još: Kako izabrati idealan parfem za tvog muškarca?

¹Potrošački test, 128 potrošača

²Potrošački test 112 korisnika, olovka + trepavice

³bez sastojaka ili nusproizvoda životinjskog porekla.        

Za ovaj izgled preporučujemo

  • NYX Professional Makeup Jumbo Lash 04 Fringre Glam

    Poručite odmah
  • Jumbo Lash 2in1 Liner&Lash Adhesive

    Poručite odmah
  • NYX Professional Makeup Ultimate Glow Shots Grapefruit Glow

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senke za oči, ajlajner, oči, UltimativniTrendovi, zimski trendovi, NYX, NYX Professional Makeup , NYXJumboLash

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš da se našminkaš kod kuće a da to izgleda kao da te je šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih treba da se pridržavaš i uspeh je zagaran...