I slične i različite : poznate sestre i njihov stil

Getty Images

Kejt i Pipa Midlton
U Velikoj Britaniji svakako najpoznatije, a veoma cenjene  kada su pitanju stil  i izgled uopšte, jesu sestre Midlton. Njihov istančan ukus za modu ni u kojoj prilici ne može ostati neprimećen, pa su tako glavna tema svih modnih magazina kad god se pojave u javnosti. Ono što je takođe svojstveno poznatim sestrama Midlton jeste umerenost kada je u pitanju garderoba i  mejkap. 
Šminka Kejt Midlton nikada nije upadljiva i jaka, već da je praktično u većini prilika jedva primetna, zbog čega do izražaja dolazi njena prirodna lepota. Kejt najčešće koristi senke za oči u takozvanim nude nijansama, a kada želi da naglasi oči, uz donje i gornje ivice trepavica blago nanese dve do tri nijanse tamniju senku. Pored toga, Kejt i te kako vodi računa da njene obrve uvek budu uredne, a da bi i tokom celog dana imale takav izgled, vojvotkinja od Kembridža dodatno ih uredi i oblikuje olovkom za obrve.
Pipa Midlton baš kao i njena starija sestra Kejt, najčešće odlučuje za prirodan look, a ono što smatra neizostavnim delom svakodnevne make-up rutine svakako je korišćenje prirodne nijanse rumenila, ružičastog sjaja za usne, ali i olovke za obrve. Obe skoro niakda u šminkanju ne naglašavaju usne.

 

Kristina i Nataša Bekvalac

 

Lepe sestre Bekvalac su i prave prijateljice. Često zajedno putuju i izlaze. Baš sestrinski! Kada je u pitanju stil, poznato je da je  Kristina godinama zadužena za Natašin stajling,a ima i sopstvenu modnu liniju. I dok Nataša u svojim čestim javnim pojavljivanjima naginje i ka nešto klasičnijim izdanjima, Kristina više voli da nosi minimalističku odeću u crnoj boji uz poneku eskcentričnu intervenciju.  Nude šminka im je obema omiljena, konturisanje lica obavezno, a uz blede pune usne, oči naglašavaju ajlanerom i dobrom maskarom. Obema im vrlo dobro stoje i tamnije nijanse karmina.

Bijonse i Solanž Nouls

 

Kad god joj zatreba dodatna doza seksepila, Bijonse se služi trikom koji joj nekako uvek uspeva - njen savršeno iscrtan ajlajner kreira mačkasti pogled kome je zaista teško odoleti! Kako biste istakli oči na najbolji način, pažljivo i nežno povucite liniju u jednom smeru duž cele ivice gornjeg kapka, a zatim isto ponovite, ovog puta sa malo jačim pritiskom kako bi linija bila punija. Vrhove u spoljnim uglovima tanko izvucite naviše kako biste dobile "a la Bijonse"  izgled. 
Iako je očigledno da joj je upravo starija sestra uzor i u stilu i u šminkanju, Solanž svom izgledu daje i lični pečat. Zanimljiv je njen savet za uvek savršenu nemarnu frizuru :  što manje se "borite" sa svojom kosom, ona će biti zdravija i izgledaće lepše! Upravo time se sestra slavne Bijonse vodi kako bi postigla jedinstven, neobičan i zanimljiv izgled svoje neukroćene frizure. Lako je njoj sa takvom kosom!

Sloboda i Dragana Mićalović

 

Talentovane sestre Mićalović, ne eksponiraju se previše na javnim dešavanjima. Kada se ipak pojave, ostave utisak negovanih i otmenih dama. Obe radije naginju nepretencioznom stilu,  i u oblačenju i u šminkanju.  Lepo oblikovane obrve, ajlanerom istaknute bademaste oči (koje kao da su identične) i karminom naglašena prirodna boja usana njihov su najčešći izbor. Ipak, kako u karakteru tako i u izgledu : dok Sloboda češće bira nešto klasičniju garderobu i šminku, Dragana ume da se poigra i neobičnim izdanjima. Razumljivo, jer ipak je mlađa.
 

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Infallible 2-Step Lip Color L'Oreal Paris

  • Nyx HIGHLIGHT-CONTOUR PRO PALETTE

    Poručite odmah
  • Blackbuster Eyeliner by L'Oreal Paris

  • The Nudes by Maybelline New York

Povezane teme: šminka, senčenje lica, ajlajner, karmin, konturisanje, usne, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi skincare trend koji je zaludeo svet-Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Želiš da ti koža sija, tu je novi skincer trend koji je zaludeo svet, u pitanju je Glazed Donut trend...