Infaillible 24 Hour Fresh Wear tečni puder je ponovo tu, bolji nego ikad!

Verovatno i ti, kao i većina modernih žena ceniš svaki minut svog nekada i previše ispunjenog dana. Bilo da žuriš u teretanu ili juriš rasprodaje po tržnom centru, Infaillible 24 Hour Fresh Wear tečni puder je tu da podrži svaki tvoj korak.

Infaillible 24 Hour Fresh Wear tecni puder je ponovo tu, bolji nego ikad 1

Danas je sasvim očekivano da sve, od garderobe pa do beauty proizvoda, bude lako prilagodljivo i dnevnom, i sportskom, i večernjem izdanju. Naravno, i tvoja šminka bi trebalo da prati taj trend. Sa ovim puderom, bez muke ćeš postati kraljica sportskog šika.

Tečni puder za nezaustavljive!

U prebrzoj svakodnevici, vreme je novi luksuz, a „Don't Stop Me Now“ je mantra svake moderne žene. Srećom, L'Oreal Infaillible 24 Hour Fresh Wear tečni puder, dizajniran je tako da prati sve tvoje zahteve i omogući ti da na kraju dana izgledaš sveže i odmorno, baš kao i ujutru kada si ga tek nanela. Otporan je na znoj, vodu i ne ostavlja tragove na odeći. Dostupan je u 8 nijansi, tako da ćeš lako pronaći boju koja odgovara baš tvom tenu. Ovaj tečni puder pružiće ti osećaj svežine koji ne prestaje, uz savršenu pokrivnu moć. A kada dođe vreme za žurku? Nema problema! Infaillible je tvoj savršen partner za besprekornu i kožu zdravog izgleda.

Infaillible 24 Hour Fresh Wear tecni puder je ponovo tu, bolji nego ikad 1

Tečni puder koji će omogućiti tvojoj koži da diše

Spoj materijala i tkanina visokih performansi koji je omogućio da modna granica između teretane, spavaće sobe i dnevnog stila izbledi, poslužio je kao inspiracija za novu oxygen tehnologiju koja je isto tako primenjena i na Infaillible 24 Hour Fresh Wear. A šta je to što zapravo pravi razliku? Nova oxygen tehnologija kombinovana sa dugotrajnim polimerima ispunjenim vazduhom. Zbog toga Infaillible 24 Hour Fresh Wear dozvoljava koži da diše, dok lagana ulja i mikro-sferične čestice doprinose da koža njegovu teksturu nikada ne doživljava kao tešku. Šta je krajnji razultat? Tečni puder koji ostaje na svom mestu, uz osećaj lakoće i svežine na licu čitavog dana.

Tečni puder koji će obradovati tvoju kožu

Ako se pitaš zašto je baš ovaj tečni puder popularan, evo i par reči od L'Oreal Paris makeup umetnice, Val Garland:

„Zaljubila sam se u moćnu formulu ovog tečnog pudera. Skoro da nema težinu, lak je kao pero, a ima odličnu pokrivnu moć. Lice izgleda prirodno, a sviđa mi se što se lako nanosi i četkom za puder, ali i prstima. Prosto, i jednom i drugom tehnikom nanošenja dobija se  savršena glatkoća.“

Da li si i ti fan L'Oreal Infaillible 24 Hour Fresh Wear tečnog pudera? Podeli sa nama svoje utiske u komentarima!

Pročitaj još: Draping tehnika – apsolutni hit New York Fashion Week-a

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Golden Sand

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Honey

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear True Beige

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Golden Beige

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Amber

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, tečni puder, dnevna šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako treba da izgelda tvoj makeup ako nosiš šiške

Promena frizure podrazumeva i promene u tvojoj makeup rutini, šiške imaju svoj veliki come back pa je logično da je neophodno da svoj makeup prilagodi...