Inspiracija za posebne prilike : šminka i frizure kao sa crvenog tepiha (FOTO)

Jedna od dama koje uvek i jako dobro umeju da se nekako pojavom izdvoje na javnim događajima je pevačica Emina Jahović Sandal. Puštena kosa, sasvim nemarno fenirana uklapa se uz svedenu kombinaciju. Ukoliko se, kao Emina, odlučiš za all black kombinaciju, savršeno će se uklopiti jarko crveni mat karmin i crni lak za nokte.

 

 

Glumica Tamara Dragičević doslovce je blistala u ovoj svetlucavoj haljini na otvaranju ovogodišnjeg Fest-a. Uz takvu vintidž toaletu i frizuru, uz tamni bordo karmin i  - kao prava filmska diva. Što se nas tiče, oskarovski!

 

 

I kao što nas Jelena Rozga oduševi jer sa sobom ponese svežinu i slatke osmehe sa rumenih usana, tako možete i vi sa nečim jednostavnim a krajnje efektnim izazvati lavinu pozitivnih komentara! Zlatna haljina, zlatne cipele , bledi ten i crveni karmin ? Da!

 

Za kraj - Severina Kojić, kraljica crvenih tepiha. Šta god da obuče, na njoj odlično izgleda. Ako se odlučiš za neko nežnije,neklasično ili koloritno izdanje, ovakav majkap je pravi izbor : nenametljiv, a šik. Jednom rečju, nepogrešiv. 

 

Spremi se da blistaš kao diva!  I ne zaboravi da nas taguješ  na Instagramu!

Povezane teme: šminka, poznati, večernja šminka, frizura, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 koraka do punijih usana

Bez obzira da li su ti usne prirodno tanke pa želiš da ih dodatno istakneš, ovo su tajni trikovi koji će ti pomoći da brzo i lako dobiješ pune usne, ...