Iskopiraj look: Eva Longorija

Nude manija


Prelepa očajna domaćica, koja već dugo spada među najseksepilnije žene Holivuda, može da posluži kao inspiracija mnogim brinetama kada je šminka u pitanju. Ona vrlo vešto koristi prirodne nijanse i ume da pomoću njih privuče pažnju. U ovoj transformaciji glavna uloga definitvno pripada njenom ružu za usne. Ruž je u bež nijansi, koja daje određenu dozu „lakoće“ celom izgledu. To ga čini idealnim izborom za dnevnu make-up varijantu punu novih izazova, poslovnih razgovora i naravno, osmeha. Oči su blago istaknute olovkom, a jagodice naglašene rumenilom. Ova kombinacija olovke, rumenila i karmina, lepu glumicu čini još lepšom.

Za ovaj izgled vam preporučujemo L'Oreal Paris Color Riche Privee ruž za usne. Nijansa koju tražite je, naravno, CP2 Eva.

Drama u objektivu


Latino devojke su poznate po svojoj strasti. Strast koju poseduju može nekoga ugrejati, a nekoga opeći. Da bi jedna žena pokorila sve oko sebe, mora da zna da to učini pogledom. U ovoj transformaciji, oči prelepe glumice su u prvom planu, pošto su naglašene gustim trepavicama i crnom olovkom za oči. Ovo je savršen izbor za večernji izlazak, i što je najbitnije – ne oduzima puno vremena. Ali, ne zaboravite, kada želite da istaknete oči i zavodljivi pogled, morate biti jako precizne kako ne biste izgledali previše napradno i grubo.

U postizanju ovog looka, u pomoć vam pristiže neponovljiva L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber maskara.

Lakoća postojanja


Treća transformacija koju vam prestavljamo je po našem mišljenju upravo ona koja glumicu čini jedinstvenom. Prelepa, strastvena, a ujedno i nežna... Za ovaj look Eva koristi pažljivo odabrane senke, koje pogledu daju dozu topline i čine da oči izgledaju vizuelno veće. Ovaj look je idealan izbor za sve brinete kojima je dosadilo korišćenje crne olovke za oči, crnih senki i ajlajnera, a htele bi da probaju nešto drugačije kao na primer braon senke. Pažljivo birajte nijanse, ne zaboravite da boju senki uklopite sa nijansama ruža za usne, pa zato izbegavajte crvene i roze nijanse.

Da blistate kao Eva, idealna paleta senki je L'Oreal Paris Color Riche Quad - Velours Noir E5.

Pročitaj više: Zablistajte poput slavne Latinoamerikanke: Eva Longorija otkriva tajne svoje lepote

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche Privee CP2 Eva

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber Black

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Quad E5 Velours Noir

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, senke za oči, formalna šminka, oči, ruž, poznati, večernja šminka, dnevna šminka, iskopiraj izgled

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna da uz pomoć novog makuep trenda oživiš svoju omiljenu Barbi lutku iz detinjstva?

Nakon što je objavljen zvanični trejler za film "Barbi", interent je preplavljen novim makeup trendom, evo o čemu je reč...